| Utilizator | Mesaj |
|
parfumultau Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 07/03/2006
Titlul subiectului: Un nou site de parfumuri originale s-a deschis!!! Un nou site de parfumuri originale si-a deschis portile! Vino si tu si profita de ofertele promotionale valabile doar pana pe 31 martie. Promotii, servicii de calitate, produse de calitate! Toate acestea le gasesti pe site-ul ParfumulTau.ro! Totul pentru tine! (acum si livrare in toata tara) Grabeste-te! Oferta limitata! http://***.parfumultau.ro |
|
tweety21 Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2005
Misto parfumurile de pe site |
|
parfumdelux Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 10/02/2006
Gasiti pe multe site-uri si prin multe anunturi parfumuri cu mult sub pretul de prin magazine. Se vorbeste ca n-ar fi originale, nici cele de prin magazine si in nici un caz cele de pe la diversi. Eu sunt unul dintre cei care vand anumite marci/modele la preturi mult sub magazinele de lux, chiar si sub standurile din SIR. Cine cunoaste cum trebuie sa fie un parfum isi da seama daca e sau nu original. Nu le am sigilate fiindca normal, ma uit si io la ele, n-am un TIR intreg, dar ce am e al meu si e ok Mi-am facut si un site si imi fac si reclama ***.catalogparfum.lx.ro . Nu vand decat in Bucuresti, personal...nu prin posta, cargus, oameni negrii...etc Am mai multe de dama fiindca nu neglijez femeile/fetele Ca sa rasp la eventualele intrebari: da, au cod de bare, unele au si holograme, altele si pretul de prin afara... etichete de magazine...etc, dar in primul rand miros excelent. Si ca parerea mea de barbat ce sunt: Gucci Rush e misto, atentie nu Gucci 2 pentru tineret !, Versace Woman pentru mamicile voastre, Davidoff Cool Water e de vara, placut, Clinique Happy...sa va faca fericite. Hai mai vb. Vedeti site-ul si... va astept drept cliente. |
|
parfumdelux Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 10/02/2006
adevarat ce spui. am vandut si eu hypnose... set-ul si persoana respectiva a fost mai mult decat incantata. daca mai pun mana pe el il arunc pe site-ul ***.catalogparfum.lx.ro. Poate te uiti pe-acolo. |
|
tweety21 Moderator
si care din ele este preferatul tau? |
|
tweety21 Moderator
eu as vrea un parfum fresh, ce ma sfatuiesti sa imi iau? |
|
tweety21 Moderator
Nu stiu , ceva care sa nu fie dulce de sa te lesine |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |