| Utilizator | Mesaj |
| ce firma mlm parfumuri preferati? | ||||||||||||||
|
||||||||||||||
| Voturi totale : 5 | ||||||||||||||
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Fm e Federico Mahora,nu? Am avut si eu.Tinea mirosul mult si de fiecare data cand ma dadeam cu el,cineva trebuia sa-mi spuna ca miroase bine.Am avut Euphoria parca... |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
eu credeam ca vine de la Female si Male _________________ http://shopperita.blogspot.com/ |
|
ramo_coman Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/09/2008
Si eu am avut de la FM, Amor amor (Cacharel) si am fost multumita. Mi se pare ca l-am prins si la oferta, 35 lei parca... |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
stiti cumva unde pot gasi parfumurile FM? nu vreau un reprezentant ci mai degraba prefer sa il cumpar de la un stand de prezentare...nu am vazut in oras.. |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Nu stiu daca exista,din cate cunosc firma asta nu are decat reprezentanti.Dar poate ma insel. |
|
clauditza_kissez Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 29/08/2008
Parfumurile acestea sunt gasite doar la reprezentanti care au mostre.Daca sunteti din cta puteti sa ma contactati sa mirositi aceste parfumuri.am toate mostrele Nu costa nimic e gratis sa le mirosi Eram curioasa care va plac cel mai mult :de la fm ,de la say,sau rochallure.Eu am mostre de la toate cele trei firme. Deocamdata se pare ca fm-ul este cel mi discutat.Acum astept sa vad care va plac mai mult. |
|
clauditza_kissez Bebelus
havenna are dreptate,parfumurile nu se pot comanda decat prin reprezentanti |
|
clauditza_kissez Bebelus
daca vreti sa trimit si codurile sa imi spuneti...astept sa votati sau sa imi spuneti |
|
adelar2 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/03/2009
De parfumurile de la refan ce spuneti? Sunt parfumuri cu licenta de la firme renumite dar la preturi mai bune decat cele de la mahora. |
|
dina1982 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2009
Mie imi plac cel mai mult cele de la RA Group (Rochalure). Sunt pe baza de componente naturale, au caracter, rafinament...si din cate am incercat sunt cu mult peste ce exista pe piata, iar preturile sunt foarte mici la raport pret calitate...parerea mea Cat despre Refan....pare o absurditate sa aiba licenta...nu exista drept de autor asupra unei compozitii, asupra unei retete de parfum. Flaconul, numele, brandul - astea se patenteaza, compozitia - sub nici o forma. Va recomand sa incercati parfumurile de la RA Group, eventual sa le comparati cu ce ati folosit pana acum |
|
little_daemon Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/05/2009
Am primit odata de la FM, copia parfumului D&G Light Blue (proasta copie), mi se pare aiurea ceea ce face firma asta, sincer; decat sa cumpar un asemenea parfum, mai bine imi iau un Oriflame sau Avon (nu ca alea ar fi mai speshal), dar macar stiu ca iau un produs original. Ce e de fapt FM? O firma care nu e in stare sa scoata un produs original, si se foloseste de mirosul si numele marilor companii sub numele de Federico Mahora, care intr-adevar sunt PARFUMURI. Ma mir ca sunt lasati sa isi scoata produsele pe piata... _________________ |
|
dina1982 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2009
Incearca parfumurile din colectia RA Group |
|
little_daemon Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/05/2009
Eu sunt o fidela D&G, deci nu intentionez sa imi schimb parfumul in viitorul apropiat. Iar de firma asta RA Group nu am comentat pt. ca nici nu am auzit inca de ea _________________ |
|
gabyio Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/06/2009
Salut! Arunca o privire pe acest site de parfumuri ! Gasesti parfumuri Federico Mahora la preturi de depozit! Nu trebuie decat sa dai o comanda online care nu necesita decat completarea unui formular standard pentru a putea cumpara la acele preturi |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |