| Utilizator | Mesaj |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
Ieri si azi am baut ceai verde. Niciun semn. Nicio nevoie |
|
emoozzah Insomniac
Multumesc pt raspuns, Yannah. Pai cam de 3 saptamani si de obicei din prima saptamana tot simteam cateva sute de grame lipsa. Nu o sa incep cu pastile. O sa ma chinui sa slabesc sanatos dar sunt panicata pt ca in mai am un botez unde mama va fi nasa si chiar as fi vrutt sa slabesc |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
emoo s-ar putea sa nu ai ceai bun. nu cumpara ceai la pliculete, ci varsat. ceaiurile la pliculete au toata planta macinata, amestecata si cu altele. si s-ar putea sa nu aiba acelasi efect. planta de ceai are frunzulite mici de tot si se face ceai doar din frunzulite. cand cumperi ceaiul daca te uiti atenta vezi frunzulitele. nu ar trebui sa aiba bucati de tulpina. si ai grija cum il faci. sa nu il lasi prea mult timp, ca se face prea amar. |
|
emoozzah Insomniac
Ma gandeam eu ca s-ar putea sa nu fie ceaiul bun. O sa imi caut la plafar sau daca nu, la casa de ceai. Multumesc, Idun! |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |