| Utilizator | Mesaj |

|
yannah Moderator
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
cred ca as lasa topicul de la forum din greseala deschis... |

|
yannah Moderator
Glumesc... nu m-am gandit serios la acest lucru...ma gandesc in pat si revin cu reflectarea Noapte buna |

|
tweety21 Moderator
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2005
Sau cand va mai duceti impreuna la cumparaturi sa te opresti in faza unui magazin de bijuterii si sa va minunati de un anumit tip de inel, am auzit ca asta functioneaza de fiecare data |

|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
|

|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
Aveam un prieten prin liceu care imi cumpara tot la ce ma holbam. Ma facea sa ma simt prost. Mai ales ca unele chiar nu mi le doream, doar ma uitasem la ele. Aici imi place ca se stramb... adica in valuri... da' parca piatra e prea rorunda
Sau asa:
Si aici mi se pare piatra cam micuta, si cred ca l-as vrea o idee mai subtire
Mie imi plac inelele... Dar atat timp cat nu imi permit pietre pertioase, prefer fara. Nu imi place sa port sticle. |

|
yannah Moderator
mi se par frumoase! eu merg pe modele mai clasice dar imi plac si ale tale |

|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
Noi am fost impreuna si ne-am uitat la foarte multe modele de inele si i-am aratat care imi plac, sau cel putin care e genul meu, dar cand mi l-a dat a fost o adevarat surpriza ca nu ma asteptam la momentul respectiv in ziua cu pricina si de emotii nici nu mai stiam daca cel primit era printre cele vazute si alese de mine. Cateva idei :
_________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |

|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
primul e dragut. al doilea e prea patratos, dar imi place piatra. a treilea e prea inarcat... dar primul e dragut. |

|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Ce imi place mie:ultimul de la Idun,dar cu piatra mai mare,apoi al doilea de la Alinta,de care spunea Idun ca e patratos,mie de la Alinta acela imi place cel mai mult.Restul mi se par ori prea simple,ori piatra nu-mi place.Dar nici unul nu e de tinut in cutiuta cu bijuterii,oricum |

|
delfimik Copilas
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 25/09/2008
nu prea port inele mai ales cele cu pietricele asa ca i-am "cerut" un inel din argint gen verigheta, cu ceva model, drept inel de logodna. macar asa l-am scapat de o cheltuiala (pana acum )
|
|||||||||||

|
tweety21 Moderator
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2005
Mie imi place primul si al treilea de la alinta |

| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |