| Utilizator | Mesaj |

|
mysilvercity Bebelus
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 19/11/2008
Hmmm.... si cum ramane cu traditionalul? Oare modelele astea contemporane vor ramane la fel de interesante si peste cativa ani? Eu cred ca as ramane la clasic. Voi ce ziceti?
_________________ ***.silvercity.ro - Bijuterii din argint care iti complimenteaza frumusetea! |
|||||||||||

|
mysilvercity Bebelus
daca ati vedea inelul meu de logodna....m-ati crede pe cuvant. Inelul conteaza foarte mult. Noi suntem casatoriti deja de 6 ani si nu am purtat niciodata oribilitatea aceea de inel... e de aur galben cu o piatra in mijloc, si arata ca si cum ar fi doua petale de floare care se unesc prin piatra respectiva....zici ca e pentru copii mici. Nu are stil, clasa, eleganta, finete, nimica.... zici ca e facut de un nene care nu a mai fabricat de mult un inel si asta a iesit in momentul lui sublim de inspiratie. Inelul conteaza foarte mult....Imi e drag de el, de aceea nici nu l-am dat sau ceva, dar imi este imposibil sa il port....ma face sa ma simt ca o tanti .... _________________ ***.silvercity.ro - Bijuterii din argint care iti complimenteaza frumusetea! |

|
andreea_pyssy Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
cred k stiu modelul.... si matusa mea are lafel :p |

|
mysilvercity Bebelus
sa contraatace cu vehementa yannah??? da de unde. Mai de graba sa imi planga de mila sau mai bine, sa isi averitzeze fiecare partenerii: ASA NU DRAGUL MEU! Serios...mare pacat si de banii dati, dar si de momentul romantic perfect distrus de catre acest simbol al prostului gust. Ma consolez putin cu ideea, ca nu sotul meu l-a ales, cel putin nu de unul singur....ci ca fiind insotit de soacra-mea la cumparaturi o fi avut si ea un cuvant greu de spus. _________________ ***.silvercity.ro - Bijuterii din argint care iti complimenteaza frumusetea! |

|
andreea_pyssy Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
|

|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
Pai, daca va mandriti cu el, poate ni-l arati si noua! |

|
annabellee Copilas
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/06/2008
am reusit sa-l trag in poza |

|
ladybutterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/01/2009
Mai asteptam. Sa nu uiti! _________________ http://sweetladybutterfly.blogspot.com/ To love and to win is the best, to love and to lose is the next best. |

|
annabellee Copilas
![]() Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/06/2008
nu uit |

|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
si eu astept annabellee _________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |

| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |