| Utilizator | Mesaj |
|
ioanana Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 22/11/2011
Eu folosesc pachetul pentru stralucire de la Giles Deacon, format din spray de luciu, fixativ flexibil si spuma pentru volum. Doar cu aceste 3 produse pot sa imi dac diverse coafuri. |
|
glavanm Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 30/12/2011
Salut eu folosesc pe rand mai multe sampoane si astfel, după părerea mea, părul nu se îngrasă, nici nu se usucă excesiv. De exemplu, mie îmi place mult Fructis, dar dacă îl folosesc succesiv la două spălări părul incepe să se îngrase. La fel îmi place Clear pentu căderea părului, dar dacă mă spăl cu el mai mult de 2 ori succesiv, părul se usucă foarte tare. Imi place: - Pantene - conferă strălucire si hrăneste. Nu l-ar recomanda pentru părul uscat. - Dove - nu mai folosesc nici sampon, nici balsam deoarece hidratează suficient părul care insă nu stiu din ce cauză nu străluceste după ele... Masca e foarte bună pentru capetele degradate, o folosesc si în prezent. - Clear - foarte bun pentru păr gras, pentru păr uscat si mediu chiar e contraindicat... Conferă luciu si miroase frumos, daca nu ma însel, e unicul sampon care contine parfum. - Fructis - potrivit pentru părul mediu si uscat, conferă strălucire, da ceva parcă îi lipseste... |
|
glavanm Bebelus
Elseve - in Germania se numea Elvive, nu stiu cum e în Romania pentru ca eu sunt acum in R. Moldova. Elseve am incercat si Nutri Gloss si cel galben pentru netezire, dar nu sunt tare entuziasmata... Am cumparat si in Germania pentru ca nu eram sigura de calitatea celor de aici, dar din pacate nu am văzut diferenta. Imi place că face părul să tralucească dar in acelasi timp il subtiaza parca si il face foarte moale, chiar daca il aranjez la uscare dupa asta isi schimpa forma cum vrea... Masca nu am incercat, nici spray. Nivea- la pretul pe care il are este ub sampon si balsam foarte reusit. Dupa ele parul se descurca foarte usor, am pentru par castaniu si pentru indreptare. Daca ar fi sa aleg intre elseve si Nivea, as alege nivea pentru ca revigoreaza firul de par desi nu te poti lauda cu mare stralucire dupa ele - Syoss - la cata reclama s-a facut... e un sampon si balsam potrivit. Am si spray, l-am cumparat din curiozitate si nu am ramas tare entuziasmata... - Phasette - spray pentru hranire si hidratare. Mi l-a recomandat la o expozitie de produse cosmetice o grecoaica si sunt foarte multumita de el. Acum nu stiu unde sa il mai gasesc, e produs italian. |
|
glavanm Bebelus
Matrix - am citit atatea despre aceste produse ca am mers tocmai in Ucraina ca sa le procur si acum regret. Am cumparat sampon si balsam sin gama Sliik, pentru netezire și imi usuca foarte tare parul... Il folosesc foarte rar, o data in 3-5 saptamani si pun dupa el mult spray pentru hranire. Sunt produse din America, poate nu am ales reusit pentru tipul meu de par. Sunt mult mai scumpe in comparatie cu celelalte sampoane. Nu le mai insir pe toate, scriu in final doar ceea ce aș recomanda din ceea ce am folosit sau folosesc: 1. Pantene - sampon, balsam, masca. (cu exceptia seriei Light, care e pentru par gras, eu am par mediu si mi-l usuca asa ca dupa asta nici nu pot sa-l piptan) 2. Nivea - l-am plasat pe locul doi pentru ca este foarte convenabil - calitate-pret 3. Fructis - destul de bun, eu folosesc samponul, balsamul, spray Sunt inca in cautarea celui mai bun sampon, balsam, masca... Cine a folosit produse BonaCure, vă rog scrieti impresii. Vreau sa incerc si eu. |
|
ioanana Bebelus
Eu folosesc crema Sleek Blow Out Cream de la label.m. Ma ajuta sa-mi intretin parul cat mai sanatos si ii da si volum. |
|
healthbio Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/01/2012
Eu ceva si am gasit... pur și simplu cel mai bun sampon pe care l-am incercat vreodata http://***.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Therapy-Thickening-Shampoo-14-fl-oz-414-ml/3477?at=0?vas212 . Parul meu este uscat si subtiat. Am început un regim cu vitamine, etc pentru a încetini inevitabilul dar degeaba.... Din moment ce am inceput folosirea acestui sampon am simtit diferenta!!! Funcționează, intareste si hidrateaza, va recomand site-ul din toata inima, aici gasiti mii de produse naturale pentru ten, par vitamine, etc... Este site-ul nr. 1 in lume cu produse naturiste, ***.iherb.com A, si daca folositi codul VAS212 primiti o reducere de 5$ si veti plati pe sampon doar 1,4$ |
|
ioanana Bebelus
Eu folosesc gama Therapy Age-Defying de la label.m si sunt foarte multumita de ea. |
|
monicacreata Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/03/2012
Eu folosesc gama Hairmax, adica sampon, balsam si fortifiant. Sunt foarte ok produsele. Chiar imi simt parul sanatos. Va recomand cu cea mai mare incredere sa folositi aceste produse. Va las adresa mea sa mai vorbim monicacreata@yahoo.com |
|
alexandraandreea Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/03/2011
Fetelor, vine vara!!! Imbratisati sezonul estival apeland la cele mai tentante pachete si produse pentru o slabire armonioasa, echilibrata si sanatoasa. http://***.slabut.ro te ajuta sa scapi de problemele cauzate de greutatea corporala excesiva, de celulita inestetica, dobandind o silueta atragatoare si un corp sanatos! Rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare! http://***.slabut.ro 0730.410.783 |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |