Utilizator Mesaj

Pagina 4 din 4
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4

Du-te la pagina :

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Joi 07 16, 2009 11:29 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Nu e prea agresiv malaiul... totusi?
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

allamia
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/07/2009
Mesaj Trimis: Vin 07 17, 2009 7:44 am
    Titlul subiectului:

Utilizat cu putin lapte (pentru ten normal sau uscat) sau iaurt (pentru ten gras) si masat foarte - foarte usor, nu este atat de agresiv.

anabelle
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/05/2009
Mesaj Trimis: Joi 08 06, 2009 12:46 pm
    Titlul subiectului: hey girls!

fetelor voi va epilati cu ceara? mi se intampla cva super aiurea....ieri m-am epilat cu ceara p fata(nu doar mustata ci si puful acela d p obraji) si astazi m-am trezit cu niste bubite oribile seamana mai mult cu niste cosuri si snt f multe p toata zona p care am epilat-o ,mai putin unde a fost mustata....arata groaznic,,,sie cneva cum scap d ele,pls? Crying or Very sad

allamia
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 08 06, 2009 1:50 pm
    Titlul subiectului:

anabelle:
Imi pare rau pentru "accidentul" suferit. Chiar e teribil de neplacut si, probabil, si putin dureros.
Pentru epilarea firelor de pe fata, in general, nu se recomanda ceara, ci penseta (daca sunt cateva fire), crema (daca nu esti alergica la componente) sau, in cel mai rau caz, benzi cu ceara (vezi ca sunt unele speciale, pentru piele sensibila - chiar daca ai ten normal, ia-le pe cele "sensibile" pentru ca sunt "skin friendly").

Dar asta pentru data viitoare, ca acum faptul e consumat.
Ce poti face? Ar fi dezinfectarea punctuletelor acelea rosii si aplicarea unei pudre pentru uscare, ca sa grabesti vindecarea (nu pudra de make-up, ci dermato, chiar antibiotic - gen Baneocin, pentru prevenirea infectarii).
Sper sa se rezolve repede.

anabelle
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 08 06, 2009 2:46 pm
    Titlul subiectului: ...

ms mult allamia...si eu sper sa se rezolve..si cu c as putea sa le dezinfectez? cu spirt...? snt si f multe...zici k am acnee.... Crying or Very sad

allamia
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 08 07, 2009 10:45 am
    Titlul subiectului: Re: ...

anabelle a scris:
ms mult allamia...si eu sper sa se rezolve..si cu c as putea sa le dezinfectez? cu spirt...? snt si f multe...zici k am acnee.... Crying or Very sad

Dezinfectezi cu apa oxigenata (gasesti in orice farmacie) sau tinctura de iod (dar trebuie sa stai ziua aia in casa, ca or sa fie pete).
Succes si sa fii iar frumoasa Smile

anabelle
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 08 07, 2009 1:48 pm
    Titlul subiectului: ;-)

tnx alot allamia! sper sa fie ok...ink o data ms Wink

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Joi 03 25, 2010 9:47 am
    Titlul subiectului:

Am o mare problema cu tenul. Asta de cand ma stiu. Cuperoza se numeste. Am fost mai demult la dermatolog, mi-a dat creme peste creme, scumpe sau naturiste. Rezultatul: zero.

Ok, m-am impacat cu asta. Intrebarea mea e daca gomajul dauneaza sau nu unui asemea ten. Eu folosesc scrub+perie faciala o data pe saptamana. E adevarat ca imi simt tenul muuuult mai fin dar in acelasi timp si mult mai rosu. Rolling Eyes
Exista o alternativa pentru gomaj? Fara curatarea aceasta probabil ca nu as scapa cat de cat de bubitele de pe fata (nu sunt cosuri ci doar brobonele care se simt la atingere).

shaddow3333
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/11/2008
Mesaj Trimis: Vin 11 26, 2010 12:30 pm
    Titlul subiectului: tratamente pentru un ten sanatos

TRATAMENTE PENTRU UN TEN SANATOS

Mastile, ca si cremele sunt destinate unui anumit tip de ten. Este esential sa ne cunoastem tenul pentru a aplica masca corecta.

In functie de textura pielii putem vorbi de mai multe tipuri de ten: ten normal (foarte rar intalnit), uscat, gras si mixt.

Tenul normal este un ten lipsit de imperfectiuni, este echilibrat, nu este incarcat si nu are pori dilatati. Are un aspect luminos, sanatos fara pete.

Masca cu seminte de floarea soarelui

Pentru prepararea mastii ai nevoie de: o gramajoara de seminte de floarea soarelui decojite si naturale, o lingurita de miere de albine si o lingurita de ulei de masline.

Zdrobeste semintele pana obtii un terci, apoi adauga mierea putin incalzita si uleiul de masline. Masca se aplica pe fata curata, pe gat si pe decolteu si se lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care se clateste cu apa calda.

Tenul uscat are o textura delicata, fragila si cu multe pete. Acesta este rezultatul lipsei de grasime, glandele de sebum secreta mai lent sebumul. In comparatie cu celelalte tipuri de ten acesta se usuca si se crapa foarte usor. Acest tip de ten are de suferit mai ales in anotimpurile friguroase si imbatranste mai repede decat tenul normal si gras.

Din aceasta cauza are nevoie de o hidratare intensa.

masca cu cartofiMasca cu cartof

Pentru aceasta masca ai nevoie de: un cartof mic, lapte fiert cu caimac si de miere de albine.

Se pune cartoful la fiert cu coaja cu tot, iar cand este gata se decojeste si se paseaza. Se adauga apoi putin lapte cu caimac si se amesteca. La final se amesteca si mierea de albine. Pasta se aplica pe fata, gat si decolteu si se lasa 15 minute dupa care se clateste cu apa calduta.T

Tenul gras este cauzat de o secretie de sebum in exces care face suprafata pielii uleioasa. Este caracterizata prin puncte negre si pori dilatati. Are nevoie de curatare zilnica, pentru a preveni acumularea impuritatilor.

Masca cu tarate de grau

Ai nevoie de: o lingura de tarate de grau, o lingurita de miere, o lingura de iaurt, o lingurita de amidon si una cu ceai de musetel.

Se amesteca mai intai mierea, taratea si iaurtul. Se adauga amidonul si ceaiul si se omogenizeaza bine. Masca se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 20 de minute dupa care se clateste cu ceai de musetel. Aceasta masca te va ajuta sa scapi de punctele negre.

Tenul mixt este cel mai des intalnit. Este o combinatie intre cele doua tipuri extreme de ten (gras si uscat): o parte a fetei prezinta ten gras, cunoscuta si sub denumirea de "zona T", iar restul ten uscat. De obicei, exista o parte centrala cu ten gras (nasul, barbia si fruntea) si una cu ten uscat (obrajii si zonele din jurul ochilor si a gurii).

masca cu miere de albineMasca cu castravete

Pentru a pregati aceasta masca este nevoie de un castravete crud, miere de albine si de o crema nutritiva de fata.

Se decojeste castravetele se da prin razatoare. Pasta obtinuta se amesteca cu o lingurita de miere si la final se adauga crema nutritiva.

Masca se aplica pe fata si pe gat. Se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta.

***.articole-tattoo.ro
***.sexy-crazy.ro
***.romanian-tattoos.ro
***.underworld-tattoo.ro
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Vin 11 26, 2010 1:20 pm
    Titlul subiectului:

foarte interesant shaddow3333, am sa incerc si eu doua dintre ele Laughing

shaddow3333
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/11/2008
Mesaj Trimis: Vin 11 26, 2010 3:32 pm
    Titlul subiectului:

andayn a scris:
foarte interesant shaddow3333, am sa incerc si eu doua dintre ele Laughing

Sa-ti fie de folos frumoaso Smile

***.articole-tattoo.ro
***.sexy-crazy.ro
***.romanian-tattoos.ro
***.underworld-tattoo.ro
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 4 din 4
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum