| Utilizator | Mesaj |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Mi-am facut si eu o data bucle,sau creturi mai bine zis,dar fiindca nu aveam parul suficient de lung am iesit ca Dolly.L-am impletit codite si rezultatul a fost asa cum v-am spus mai inainte.Am mai incercat eu cu bigudiuri (eu asa le zic) dar nu erau tocmai cele mai bune si nu mi-au iesit decat cateva vartejuri.Se pare ca nu am succes la incretit parul singura. |
|
amyutza Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/08/2008
candva, demult am avut parul foarte lung. ca sa il incretesc, foloseam o metoda foarte usoara si rapida mai ales ca parul lung e foarte greu de intretinut. dupa ce ieseam din baitza (sau dak nu aveam timp de dush imi udam un pic parul) baga un pic de spuma in el, apoi uscam timp de 5-10 minute cu ``difuzorul``.stiti probabil si voi cum arata, se ataseaza la feon, si are niste tepisori. buclele au aspect de natural iar spuma pe parul ud nici nu se observa. dar inainte sa cumpar un difuzor, foloseam niste ``moatze``.adica niste buzati de burete de forma circulara care au in mijloc o sarmulitza(se gasesc pe piata).legam varful parului de moatza, rasuceam cu totul pana la radacina si acolo prindeam iar cu moatza. dupa ceva timp, parul se invatase cret si nu mai era nevoie de toate procedeele astea p.s.: am un par foarte ``naravas`` |
|
oana_mayo Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/12/2007
Eu foloseam a doua varianta a lui emoozzah. Acum il las cum asa cum e el. Oricum nu-mi sta niciodata la fel... |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
a doua varianta a mea? si mie imi place parul cret dar acum l-am filat foarte mult si nu prea mai merge sa-l incretesc insa cea mai la indemana modalitate de a increti parul mi se pare spuma+difuzor+ondulator |
|
oana_mayo Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/12/2007
nu a ta,emo. sorry! ma refeream la amyutza |
|
fluturasalb85 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/09/2008
eu imi mai fac bucle din cand in cand cu spuma de par _________________ http://***.axia.ro - Coliere, cercei, bratari, bijuterii fantezie cu un design deosebit si de cea mai buna calitate. |
|
andreea_pyssy Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
si eu imi fac cu spuma...dar nu imi ies asa bn pt ca parul meu este drept (asa sa obijnuit de la placa) ..dar mi-a facut sora mea odata cu ondulatorul... si mi la prins in niste agrafe..mi la dat cu fixativ....si la lasat asa vreo 4 ore ... si cand mi le-am desfacut..sau facut niste bucle frumoase.. |
|
andreea_pyssy Insomniac
am sa pun si eu o poza diseara pt ca nu am pe calc. asta ... :* _________________
|
|
andreea_pyssy Insomniac
am gasit poza...
lam facut cu spuma.. _________________
|
|
dilemmaqueen Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/06/2006
Probabil domnisoara se astepta la mai mult profesionalism, bigudiuri putea pune si ea acasa Eu nu stiu diferenta pt ca bigudiuri nu am incercat niciodata Parul meu sta cel mai frumos buclat cand il usuc cu capul in jos fara sa bag vreun pic mana in el |
|
little_daemon Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/05/2009
LMFAO, super tare tanti cu cocul ROFL Acum vreo 2 sapt int-o vineri m-a apucat si pe mine prostia, si mi-am pus bigudiuri peste noapte, dimineata dupa ce le-am dat jos zici ca eram oita barsana a lui nea Mitica Concluzie: cel ce NU STIE sa faca un lucru mai bine sa stea pe dorsalul lui. _________________ |
|
sweet_disaster Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 03/02/2006
Eu am parul cret dar pentru a-l defini folosesc sampon+balsam,apoi cat este inca ud folosesc un ser pentru definirea buclelor sau un alt balsam(am folosit de exemplu, de la sunsilk pentru par cret) apoi il usuc cu difuzorul.Daca isi mai da drumul la bucle il umezesc putin,il dau cu spuma si il usuc cu difuzorul. _________________ http://alexandraco.deviantart.com |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |