| Utilizator | Mesaj |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
http://romanian-speedtest.10-fast-fingers.com/ Me!
|
|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
_________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
idun Insomniac
am insistat si eu pana am scos 52 da'... voi folosit 10 degete? ca eu doar 4! |
|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
Am sa mai incerc si eu, dar zilele urmatoare ca acum sunt cam obosita. Eu de regula scriu repejor, incerc acum sa scriu fara sa ma uit la tastatura. Si mesajele la telefon le scriu fara sa ma uit la taste, e un obicei de-a meu care s-a capatat prim multa practica (trimit foarte multe mesaje si utilizez si netul de pe telefon _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
ma simt prost..eu n-am viata? ![]()
|
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
nu ma mai chinui sa pun imaginea...cred ca ma credeti pe cuvant ca scriu 65 de cuvinte pe minut... sunt intru totul de acord cu ce spune yannah |
|
idun Insomniac
mai, eu vreau sa stiu cine foloseste 10 degete! eu pot sa nu ma uit la tastatura doar cand scriu in romana, dar nu prea pricep logica. si fac greseli. am facut de cateva ori testul si de fiecare data am undeva la 3 cuvinte gresite. |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
eu cand am primit calculatorul am avut un programel...nu mai stiu cum se numea...care ma ajuta sa folosesc degetele pe rand...eu una folosesc 6 degete mereu..nu misc prea mult mainile si scriu mult mai repede. |
|
dilemmaqueen Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/06/2006
eu am facut maxim 56 |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
eu folosesc cam 3-4 degete |
|
mola4ever Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 25/11/2008
Le-am facut pe la 12:30 seara (se poate si mai bine). Scriu cu 8 degete (nu folosesc pe cele mici).
|
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Wow, cate imagini! Eu folosesc degetele mijlocii cand scriu pe tastatura.Prietenul meu rade cand ma vede ca scriu asa,dar n-am ce face,asa m-am obisnuit |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |