| Utilizator | Mesaj |
|
andreea_pyssy Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
eu zic ca nu... iti strica si unghia ... |
|
oxana_c Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 03/11/2008
Acesta sunt facute de mine ! Iti plac?
|
|
oxana_c Bebelus
nu te mint ! se strica un pic unghia dar daca le scoti cum trebuie si ai grija de dinsele dupa se revin foarte repede ! dar pentru ce sa le scoti?????? eu le port de 5 ani si nici nu vreau sa le scot ! |
|
kleope Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/10/2008
nu sunt deacord cu extensiile ptr unghii subtiaza unghia ta si o strica sau mai rau posibil sa se rupa urat eu am avut de mai multe ori sunt mai bune unghiile alea care se lipesc pur si simplu de cat extensiile,nu stiu daca ati vazut ca inainte de a aplica unghia falsa.trece de multe ori cu pila peste unghia naturala deci NU |
|
bebelina Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/12/2008
citesc de mult subiectele voastre ...am si eu o intrebare pt oxana in primul rand ...lucrezi si cu tehnica acryl?m-ar interesa pt ca sunt mult mai rezistente decat cele cu gel ....si daca da lucrezi si la domiciliu ?? mie imi plac unghiile false f mult multumesc |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
am prietene care poarta de ani de zile unghii false si toate spun ca nu le-ar mai da jos...dar cand se duc sa si le scoata unghiile lor arata foarte urat...sunt mancate si vai de capul lor. Eu nu mi-as pune dar sunt totusi si norocoasa ca am o forma frumoasa si unghiile sunt sanatoase... Ultima modificare efectuata de catre yannah la Mie 02 11, 2009 4:43 pm, modificat de 1 data in total |
|
oxana_c Bebelus
Buna bebelina ! Da lucrez, nustiu cine a inventat ideia ca unghile de acril sunt mai resistente chiar nu imi pare adevarat sunt la fel de bune cum cele din gel , sistemul de acril a fost inventat mai inante decit de gel !!!!!! aste de deosebeste ! Da eu lucrez la domiciliu dar prefer la am meu , ca am foarte multe materiale si nu prea imi place sa le iau dupa mine !!!!!! ahh da si sunt din Ploiesti , daca e pentru ok tine? |
|
andreea_pyssy Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
am prietene care au ramas cu jumate de unghie mai mare... |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
oxana trebuie sa recunosc ca sunt superbe.. |
|
oxana_c Bebelus
merci mult! |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Ultimele doua modele imi plac si mie,ultimul de tot merge super bine si la o mireasa. Dar mai bine pui pozele la "modele unghii",nu crezi? |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |