| Utilizator | Mesaj |
|
tzucalexa Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/02/2009
catelusa mea are de vreo 2 luni o pata fara par pe coada...cam de 3 cm patrati...ii cheleste coada si are pielea uscata in acea zona...nu am observat sa o manance..oare ce poate fi? |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
Hmm, nu stiu sa iti zic dar ar trebui sa ii faci niste analize. Urgent!!! |
|
sash Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 25/11/2008
s-ar putea sa fie o ciuperca,si a mea a avut niste pete asa ,nu.i mai crestea parul deloc in acele zone,am fost la veterinar si mi-a dat un praf pt ciuperci,il folosim si noi ,din farmacie normala l-am cumparat.tratament de o luna dimineata si seara cu acea pudra si i-a trecut.sper sa-ti fie de folos,ti-as spune si cum se numeste dar nu o gasesc acum |
|
sash Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 25/11/2008
A zis ca mai sunt caini care fac doar cum ii duce capul. Sa mai astept. La mare facea in nisip dar eu nu am unde sa ii pun nisipul. Baia e prea mica. eu folosesc un pampers pt caini,e ca un tapet din material de pampers,macar stiu ca nu face peste tot atunci cand nu sunt acasa.am invatat-o de mica,dar cred ca ar invata si al tau repede.si eu am incercat cu nisipul,dar nu a vrut deloc sa faca acolo.in schimb pisica face si ea pipi pe pampers |
|
dory_b28 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/11/2006
Pudra s-ar putea sa fie Dermatin( pulbere cu clotrimazol) , un antimicotic foarte bun. _________________
Restaurantul de acasa |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |