Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :

dreamer19
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/02/2009
Mesaj Trimis: Dum 02 01, 2009 1:27 pm
    Titlul subiectului: dupa pauza in relatie
Raspunde cu citat (quote)

Sunt cu el de 2 ani..il iubesc mai mult decat orice...dar la un moment dat ne-am certat destul de urat si am hotarat sa luam o pauza..de fapt, a fost ideea lui...am suferit mult in perioada aceasta timp in care nu prea stiam f multe de el...insa cand am inceput cat de cat sa-mi revin..am inceput sa ies cu prietenele in cluburi si am renuntat sa stau in casa toata ziua uitandu-ma la tv si nemancand...el ma urmarea in tot acest timp...si cand a vazut ca am iesit din acea stare de depresie( pt ca el stia cat sufar) a inceput sa ma caute...dar vorbea cu mine ca si cum vorbea cu un prieten si doar ma mai ataca din cand in cand cu chestii despre "noi" dar doar "in gluma"...in fine, dupa 2 luni ne-am impacat...la inceput totul a mers ok..mi-a marturisit plangand toate temerile lui cum ca ar fi putut sa ma piarda si mi-a zis ca nu mai vrea sa treaca prin asta niciodata...acum insa certurile au aparut iar si simt ca disper...simt ca nu mai vreau sa trec prin asta inca o data...simt ca nu mai vreau sa fiu cu el dar totusi stiu cum e fara el...si stiu ca nu e bine....sunt atat de confuza...chestia e ca de cate ori ne certam el niciodata nu indrazneste sa ma abordeze sa rezolvam situatia, pur si simplu ma lasa sa plec si gandeste tot felul de absurditati, motive pt care eu nu-l mai caut (este f gelos)..nu stiu cum sa explic...lui i se pare ca eu trebuie sa-l caut...nici macar nu ia in calcul faptul ca ar putea sa faca si el asta...pe mine ma doare enorm comportamentul lui...ma simt nedorita, ma simt ca el nu lupta pt mine niciodata, ca daca ar fi sa plec el m-ar lasa fara sa lupte sa ma tina langa el...imi reproseaza mereu ca noi in loc sa ne bucuram de viata ca suntem tineri nu facem altceva decat sa ne certam...cand mi-a spus asta am inteles, sau cel putin cred ca el nu mai e dispus sa aiba o relatie, deoarece o relatie implica si anumite lucruri mai serioase..nu numai distractie...simt ca el nu mai e asa de implicat...!!mi-e frica..mi e frica sa nu cad din nou in aceeasi situatie...am ajuns sa ma desconsider ca persoana cand vad ca viata mea, fericirea mea depinde atat de mult de el....simt ca vreau sa evadez, dar totodata stiu ca nu pot face asta...
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/09/2007
Mesaj Trimis: Dum 02 01, 2009 1:32 pm
    Titlul subiectului:

Scuze daca sunt indiscreta, dar care sunt motivele pentru care va certati? Confused

dreamer19
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 02 01, 2009 2:11 pm
    Titlul subiectului:

vintage a scris:
Scuze daca sunt indiscreta, dar care sunt motivele pentru care va certati? Confused

In mare parte nimicuri, cand am hotarat sa luam pauza motivul a fost ca el nu a vrut sa mearga la mine sa-mi iau schimburi pt petrecerea ce urma sa fie..am plecat suparata acasa si dupa eu l-am chemat la mine si am inceput sa-i torn tot felul de nemultumiri...stranse in timp...problemele au aparut mai mult si datorita faptului ca acum am inceput sa ne facem noi prieteni...amandoi am intrat in anul I la facultati diferite....pe de-o parte el e f gelos si interpreteaza fiecare 5 min intarziate si pe de-o alta parte si mie mi-e frica sa nu cumva sa-i placa viata asta de "student", camin, libertate...apropo de libertate...eu niciodata nu i-am impus sa nu mearga intr-un anumit loc, sa nu se intalneasca cu baietii etc...insa de cate ori eu fac lucruri de genul, cu urmatoarea ocazie cu care ma intalnesc cu el e totul schimbat..prost-dispus, nu-i intru cu nimic in voie...

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/09/2007
Mesaj Trimis: Dum 02 01, 2009 2:22 pm
    Titlul subiectului:

Poate ar trebui să ai o discuție cu el și să vă lămuriți dacă vreți sau nu să mai fiți împreună. Certurile repetate din nimicuri sunt un semn că în relația voastră ceva merge prost. A început o perioadă nouă din viața voastră, cea de student și vi se pare că vor apărea tentații noi pentru fiecare din voi, dar nu ar trebui să vă puneți problema asta dacă aveți încredere unul în celălalt...

dreamer19
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 02 01, 2009 7:02 pm
    Titlul subiectului:

vintage a scris:
Poate ar trebui să ai o discuție cu el și să vă lămuriți dacă vreți sau nu să mai fiți împreună. Certurile repetate din nimicuri sunt un semn că în relația voastră ceva merge prost. A început o perioadă nouă din viața voastră, cea de student și vi se pare că vor apărea tentații noi pentru fiecare din voi, dar nu ar trebui să vă puneți problema asta dacă aveți încredere unul în celălalt...

am facut asta de fiecare data...dar de fiecare data fiecare isi vede partea de vina, isi cere scuze dar apoi, dupa o perioada totul revine la normal...mai ales ca acum, dupa ce ne-am impacat dupa aceasta pauza eu am ramas cu anumite sechele daca le-as putea numi asa...mi-e tot timpul frica sa nu se repete...pt ca experienta aia nu a fost tocmai placuta si mi-a fost foarte greu sa revin!...pauza am luat-o la cateva saptamani dupa ce am inceput facultatea...si eu cred( i-am spus si lui si pe-o parte mi-a confirmat) ca a hotarat sa luam pauza pt ca a vrut intr-un fel sa vada cum e fara mine...cum e sa se distreze si el ca si prietenii lui de la camin..fara obligatii, fara constrangeri, fara sa dea socoteala cuiva....si in momentele cand ne certam..incep si imi amintesc toate lucrurile astea...ma gandesc la perioada asta cand el a vrut sa continue fara mine..ma gandesc ca nu merita sa mai fiu cu el...dar dupa, dupa ce trec de crizele astea si il vad..si ne vedem...regret ca am avut gandurile astea...cateodata ma uit la el si ma gandesc daca el e persoana langa care vreau sa stau o viata (el tot timpul isi face planuri de viitor referitor la noi), daca nu cumva lucrurile astea or sa ma framante mereu...si mi-e greu....[multumesc mult pt ca ai abordat subiectul meu:*]

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Lun 02 09, 2009 3:47 pm
    Titlul subiectului:

hmmm Sad eu abia acum am gasit acest topik..si ma regasesc oarecum in el...si eu am avut o pauza cu iubitul meu, dupa 3 ani de relatie timp de o luna..si eu am simtit ca si tine cu diferenta ca al meu iubit nu se purta asa..si la noi nu a fost "sa luam o pauza" ci mai bine ne despartim pt ca momentan nu pot sa-ti acord toata atentia de care tu evident ai nevoi..si aceste cuvinte au venit dupa ce eu l-am stresat..cu tel..intr-o perioada si asa stresanta pt el..in fine, si noi ne-am impacat..insa de atunci nu mai traiesc cu teama ca o sa se repete, pt ca am crescut si acum il cunosc mult mai bine ca atunci, plus ca noi ne-am impacat pt ca el a facut acest pas..si asta mi-a dat incredere in relatia noastra..
asi fi tare curioasa sa-mi zici cum mai merg acum lucrurile intre voi..
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

dreamer19
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 02 10, 2009 5:28 pm
    Titlul subiectului:

asi fi tare curioasa sa-mi zici cum mai merg acum lucrurile intre voi..[/quote]
relativ oke...de cate ori ne certam incerc sa aplanez lucrurile...intr-un fel sa las de la mine...nu stiu ce sa zic....noi suntem foarte schimbatori...de la momente foarte frumoase ajungem foarte usor la momente neplacute....dar am inceput sa ma resemnez intr-un fel...

dreamer19
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 02 10, 2009 5:29 pm
    Titlul subiectului:

asi fi tare curioasa sa-mi zici cum mai merg acum lucrurile intre voi..[/quote]
relativ oke...de cate ori ne certam incerc sa aplanez lucrurile...intr-un fel sa las de la mine...nu stiu ce sa zic....noi suntem foarte schimbatori...de la momente foarte frumoase ajungem foarte usor la momente neplacute....dar am inceput sa ma resemnez intr-un fel...

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 02 10, 2009 7:00 pm
    Titlul subiectului:

resemnat??? Sad intr-o relatie de iubire???..resemnat e un cv prea trist..asta fac si femeile care maninca bataie...nu cred ca e ok..trebuie sa discutati, sa comunicati, tu te-ai resemnat pt ca-l iubesti si stii cum e fara el...lasa-ma sa-ti zic un lucru..STIAI cum e fara el atunci..de atunci a mai trecut ceva timp...oameni, noi, ne schimbam si crestem, invatam mereu si ne maturizam toata viata, ai sa vezi ca o sa vina un moment cind ai sa te gindesti la o posibila despartire..putin altfel decit prima oara..atunci ai sa realizezi..ca nu merita sa te resemnezi..

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 11/02/2008
Mesaj Trimis: Mie 02 11, 2009 1:02 pm
    Titlul subiectului:

pentru mine nu exista 'pauza' intro relatie... cam atat pot zice

o relatie exista sau nu... nu poate fi in 'stand by' Shocked si, eu nu sunt de acord cu relatiile "refacute" pentru ca nu vor mai fi niciodata la fel. Eu cred ca e mai bine s-o iei de la capat acum, cat ai timp, decat mai tarziu... cand e posibil sa fie prea tarziu

dar, fiecare gandeste cum vrea si, stiu ca daca esti in pielea unui 'pagubit' nu prea poti sa renunti usor la persoana draga. Practic vorbind, e foarte greu... stiu, dar e mai bine

parerea mea...

andreea_pyssy
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/11/2008
Mesaj Trimis: Mie 02 11, 2009 1:15 pm
    Titlul subiectului:

si eu sunt de aceeasi parere... mai il auveam pe love together ca vrea sa luam o pauza...o pauza sa ce..?sa poate sa ma insele el linistit...si dupa sa vina la mine... "stii iubita...tu esti mai buna sau nu"???Niciodata.... mai bine pui punct si gata ..

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 02 11, 2009 1:26 pm
    Titlul subiectului:

dap nici eu nu cred povestea cu pauza, nu confundati va rog insa, la mine nu a fost "hai sa luam o pauza" ci a fost despartire..iar la momentul acela nu credeam ca mai e posibila impacarea..ruptura s-a produs..si timp de o luna am incercat sa-mi refac viata..e greu de explicat ce s-a intimplat in acea luna..nici mie nu-mi vine sa cred..si sunt lucruri prea intime ca sa le scriu aici.. ne-am impacat pt ca am realizat amindoi ca nu putem sta unul fara altul..si de atunci rel noastra, da, s-a schimbat, dar in bine, ne-am sudat legatura mult mai mult..si niciodata nu ne reprosam ce s-a intimplat atunci, dar dupa acea luna ne iubim mult mai mult..si acum vb si nu gata ne certam si o rupem, pt ca acum stim cum e fara celalat Sad ..si n-a fost bine..insa sincer, in acea luna am cunoscut cu adevarat ca iubitul meu chiar ma iubeste mai mult decit mi-asi fi imaginat..

ladybutterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2009
Mesaj Trimis: Mie 02 11, 2009 2:08 pm
    Titlul subiectului:

Andayn cazul tau e unul fericit, dar nu prea se intampla asa. In general pauza atrage dupa sine o despartire, mai devreme sau mai tarziu. Eu personal nu sunt de acord cu pauzele.

To love and to win is the best, to love and to lose is the next best.

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 02 11, 2009 2:19 pm
    Titlul subiectului:

dar ce e pauza dragi mei??? e atunci cind unul din ei doi vine si o CERE?? sau poate fi si atunci cind sunt despartiti din cauza problemelor care apar..de exemplu unul studiaza in alt oras si se vad la 2 saptamini..e si asta o PAUZA?? sau nu?

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 02 11, 2009 2:20 pm
    Titlul subiectului:

pt ca in asta o luna noi am vb la tel..la fel ca si cum am fi fost unul intr-un oras si celalat in altul..si chiar eram asa Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum