| Utilizator | Mesaj |
|
vintage Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 03/09/2007
Poate ar trebui să ai o discuție cu el și să vă lămuriți dacă vreți sau nu să mai fiți împreună. Certurile repetate din nimicuri sunt un semn că în relația voastră ceva merge prost. A început o perioadă nouă din viața voastră, cea de student și vi se pare că vor apărea tentații noi pentru fiecare din voi, dar nu ar trebui să vă puneți problema asta dacă aveți încredere unul în celălalt... _________________ anybody there...? |
|
dreamer19 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/02/2009
am facut asta de fiecare data...dar de fiecare data fiecare isi vede partea de vina, isi cere scuze dar apoi, dupa o perioada totul revine la normal...mai ales ca acum, dupa ce ne-am impacat dupa aceasta pauza eu am ramas cu anumite sechele daca le-as putea numi asa...mi-e tot timpul frica sa nu se repete...pt ca experienta aia nu a fost tocmai placuta si mi-a fost foarte greu sa revin!...pauza am luat-o la cateva saptamani dupa ce am inceput facultatea...si eu cred( i-am spus si lui si pe-o parte mi-a confirmat) ca a hotarat sa luam pauza pt ca a vrut intr-un fel sa vada cum e fara mine...cum e sa se distreze si el ca si prietenii lui de la camin..fara obligatii, fara constrangeri, fara sa dea socoteala cuiva....si in momentele cand ne certam..incep si imi amintesc toate lucrurile astea...ma gandesc la perioada asta cand el a vrut sa continue fara mine..ma gandesc ca nu merita sa mai fiu cu el...dar dupa, dupa ce trec de crizele astea si il vad..si ne vedem...regret ca am avut gandurile astea...cateodata ma uit la el si ma gandesc daca el e persoana langa care vreau sa stau o viata (el tot timpul isi face planuri de viitor referitor la noi), daca nu cumva lucrurile astea or sa ma framante mereu...si mi-e greu....[multumesc mult pt ca ai abordat subiectul meu:*] |
|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
hmmm asi fi tare curioasa sa-mi zici cum mai merg acum lucrurile intre voi.. |
|
dreamer19 Bebelus
asi fi tare curioasa sa-mi zici cum mai merg acum lucrurile intre voi..[/quote] relativ oke...de cate ori ne certam incerc sa aplanez lucrurile...intr-un fel sa las de la mine...nu stiu ce sa zic....noi suntem foarte schimbatori...de la momente foarte frumoase ajungem foarte usor la momente neplacute....dar am inceput sa ma resemnez intr-un fel... |
|
dreamer19 Bebelus
asi fi tare curioasa sa-mi zici cum mai merg acum lucrurile intre voi..[/quote] relativ oke...de cate ori ne certam incerc sa aplanez lucrurile...intr-un fel sa las de la mine...nu stiu ce sa zic....noi suntem foarte schimbatori...de la momente foarte frumoase ajungem foarte usor la momente neplacute....dar am inceput sa ma resemnez intr-un fel... |
|
andayn Insomniac
resemnat??? |
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
pentru mine nu exista 'pauza' intro relatie... cam atat pot zice o relatie exista sau nu... nu poate fi in 'stand by' dar, fiecare gandeste cum vrea si, stiu ca daca esti in pielea unui 'pagubit' nu prea poti sa renunti usor la persoana draga. Practic vorbind, e foarte greu... stiu, dar e mai bine parerea mea... _________________ galerie foto . my blog
|
|
andreea_pyssy Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
si eu sunt de aceeasi parere... mai il auveam pe ca vrea sa luam o pauza...o pauza sa ce..?sa poate sa ma insele el linistit...si dupa sa vina la mine... "stii iubita...tu esti mai buna sau nu"???Niciodata.... mai bine pui punct si gata ..
|
|
andayn Insomniac
dap nici eu nu cred povestea cu pauza, nu confundati va rog insa, la mine nu a fost "hai sa luam o pauza" ci a fost despartire..iar la momentul acela nu credeam ca mai e posibila impacarea..ruptura s-a produs..si timp de o luna am incercat sa-mi refac viata..e greu de explicat ce s-a intimplat in acea luna..nici mie nu-mi vine sa cred..si sunt lucruri prea intime ca sa le scriu aici.. ne-am impacat pt ca am realizat amindoi ca nu putem sta unul fara altul..si de atunci rel noastra, da, s-a schimbat, dar in bine, ne-am sudat legatura mult mai mult..si niciodata nu ne reprosam ce s-a intimplat atunci, dar dupa acea luna ne iubim mult mai mult..si acum vb si nu gata ne certam si o rupem, pt ca acum stim cum e fara celalat |
|
ladybutterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/01/2009
Andayn cazul tau e unul fericit, dar nu prea se intampla asa. In general pauza atrage dupa sine o despartire, mai devreme sau mai tarziu. Eu personal nu sunt de acord cu pauzele. _________________ http://sweetladybutterfly.blogspot.com/ To love and to win is the best, to love and to lose is the next best. |
|
andayn Insomniac
dar ce e pauza dragi mei??? e atunci cind unul din ei doi vine si o CERE?? sau poate fi si atunci cind sunt despartiti din cauza problemelor care apar..de exemplu unul studiaza in alt oras si se vad la 2 saptamini..e si asta o PAUZA?? sau nu? |
|
andayn Insomniac
pt ca in asta o luna noi am vb la tel..la fel ca si cum am fi fost unul intr-un oras si celalat in altul..si chiar eram asa |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |