sky
Copilas
Data inscrierii: 14/08/2010 Mesaje: 66
|

Trimis: Sam 08 14, 2010 12:15 pm Titlul subiectului: pauza in relatie
buna, sunt noua pe aici si as avea nevoie de un sfat....prietenul meu mi-a cerut o pauza dupa o relatie de 2 ani si 7luni, o relatie si cu bune si cu rele, dar mereu ne impacam dupa orice cearta, cele mai multe din ele erau provocate de mine din orice maruntis iar el nu zicea nic niciodat, nu imi reprosa nic, pur si simplu imi date-a spatiul meu si dupa ce imi tracea eram ca inainte poate chiar si mai indragostiti.
acum o luna am terminat facult si mi-am luat licenta si eram tare fericita si m-ai ales pt ca am dat si peste un serviciu bun si nu mai sunt muncitoare, am vrut din tot dinadinsu sa sarbatoresc reusitele mele cu el...din pacate el nu a reusit in week-end-ul acela sa imi faca pe plac ca si in celelalte dati si atunci parca am luat-o razna, m-am suparat rau pe el, nu am mai vrut sa vb cu el, nici nu ma uitam la el, eram asa de suparat ca m-a lasat atatea ore singura incat cand m-a adus acasa m-am dat jos din masina si nici nu m-am intors la el, pt ca el s-a dat jos din masina sa ma sarute sa ma impace, m-am intros cu spatele si nu i-am zis nici pa, si toate s-au intamplat de fata cu prietenii lui...cea mai mare gresala stiu.
dupa primele 2 zile a incercat sa vb cu mine sa ma imbuneze, cum facea de obicei dar de data asta m-am incapatanat si i-am zis sa nu ma mai sune si asa o facut...cand am vazut ca trece sapt si el nic, il sun si el deja era foarte schimbat, rece, distant, impartial as putea zice..mi-a zis ca in timpul acesta a analizat toti aceti ani cat am stat impreuna si a ajuns la concluzia ca nici macar 10% nu o reusit sa ma faca fericita, ca nui bun de nic, de fiecare dat cand incerca sa faca cv nu era bn si era gata cearta, ca merit ceva mult mai bun, un baiat care sa imi ofere tot ce eu imi doresc si ca stie ca acum mi greu si nu inteleg dar mai incolo cand o sa mai treaca timpu si o sa ma calmez o sa ii dau dreptate, ca faptul ca se desparte de mine e cel mai bun lucru pe care o putut el vreodat sa-l faca pt mine....
am plans, am rugat, am implorat dar mai rau faceam, il inversunam mai rau el imi tot zicea sa aceept ca o sa ma ajute sa trec peste ca el stie cum e sa suferi ca o mai trecut odat printr-o despartire, ca daca nu inteleg ma face el sa inteleg punandu-se cu alta fata oricare....atunci am incetat sa ma mai ma rog de el sa ma ierte.
zilele care au urmat au fost ingrozitoare, inca sunt...ma bipuia rar dar imi dadea bip...seara vb cateva min la tel dar sec, scurt si la obiect, el imi raspunde si acum cam in 2 peri, cred eu ca incearca prin toate astea sa ma faca pe mine singura sa ma deziluzionez de el si cu timpu sa ii dau dreptate. acum o sapt l-am intrebat cum suntem?si el mi-a zis ca are nevoie de o pauza si ca in aceasta pauza el se considera liber in toate sensurile si ca si eu sa ma consider la fel, k pot sa fac ce vrea eu. nu a putut sa imi dea nici o explicatie doar ca in toti ani astia el o tot tinut in el si acum el se simte ca nui bun de nic si ca o ranit pers cea mai importanta din viata lui , adica eu...
am acceptat pauza asta in conditile puse de el sa astept pana imi da el bip sau pana ma suna el, pt ca eu inainte il terorizam pot spune cu telefoanele, sa nu mai vorbim de relatia noastra, sa nu mai vb deloc de noi2, am incercat la inceput sa il iau tot cu "iubitu" si la sf de conversatie "te iubesc", dar nic el se facea ca nu aude sau acum imi zice mai nou "eah" de fiecare daca cand incerc sa ii zic cv de noi2...nu imi zice nici pe nume, vb la tel cateva min, cam 5 la numar, despre munca, vreme si mai mult eu vorbesc si cand sa ma zic cv ma intrerupe "hai cai tarziu ma duc sa ma spal", am senzatia ca nici nu ma asculta....
nu stiu ce sa mai cred, nu stiu ce sa fac....de ce inca mai ma suna daca nu mai vrea nimic cu mine?daca l-am distrus si l-am facut sa se desconsidere ca om, k barbat de ce inca ma mai bipuie?ce inseamna pauza asta?cat dureaza o pauza?sau o pus pauza asta ca o strategie ca eu singura sa ma dezlipesc de el cand vad ca nu mai reusesc nic cu el?incertitudinea asta ma omoara, simt ca ma tortureaza gandul asta ca ma iubeste dar ma lasa ca sa pot sa fiu fericita alaturi de altcineva care se poate ridica la standardele mele....
ce sa fac ca il iubesc asa mult si imi pare rau , acum realizez cat de imatura si inconstienta am fost, am crezut ca totul mi se cuvine si ca pe el o sa il am mereu , eram atat de sigura pe iubirea lui..
|