| Utilizator | Mesaj |
|
crissa004 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/02/2011
@alin_a2010 - cum se numeste crema pe care ai folosit-o tu, ca am intrat si eu pe site la ei, am vazut mai multe produse, le-ai comandat pe toate ca sa obtii epilare definitiva ?, sau care anume ? _________________ Bilete de avion pentru orice destinatie Ultima modificare efectuata de catre crissa004 la Mie 03 02, 2011 3:33 pm, modificat de 1 data in total |
|
stefy21stefy Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/09/2010
eu mi-am achizitionat un produs ,epila costa 850 de ron dar este super mai am foarte putin par. |
|
corina_irina Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 16/03/2011
Buna ziua, Si eu folosesc crema pentru epilare definitiva de la KALO si rezultatele nu am intarziat sa apara sunt la a 3 sedinta si parul a inceput sa creasca mult mai rar si mult mai subtire. Daca vreti sa scapati de parul nedorit va recomand sa incercati cu incredere crema Kalo.[/b] |
|
stefy21stefy Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/09/2010
Exista epilare definitiva Eu mi-am facut aproape peste tot (picioare complet, inghinal, axial, brate pana la cot). Am o piele fina, ca de bebelus. Metoda se numeste aparatul epilalaser si se pare ca este singura metoda 100% definitiva . Eu sunt un exmplu concludent in acest sens. iar daca doriti si mai multe detalii va las id-ul meu stefy21stefy
|
|||||||||||
|
ioana43 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 03/10/2011
Fetelor eu am incercat epilarea definitiva si chiar a dat rezultate. Inainte ma chinuiam cu ceara inghinal si era teroare. ma faceam o data pe luna si cand venea vremea imi venea sa ma urc pe pereti. o prietena mi-a recomdat un salon de epilare definitiva. la inceput am fost sceptica dar dupa jumatate de an ma intreb de ce nu am facut asta mai devreme? oricum eu va recomand cu caldura. Dar va dau un sfat: nu va duceti la orice salon. e mai bine sa va duceti undeva unde stiti ca au fost rezultate si ca sunt profesonisti. Va pup. |
|
joana10 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/10/2011
eu mi-am facut epilare definitiva cu IPL la un salon din afi pentru axile si inghinal si sunt f multumita. De la a2 a sedinta abia imi mai crestea parul- eu am si parul mai deschis si mi s-a spus ca va disparea mai greu si totusi a avut efect.uite numarul lor pentru mai multe detalii : 0768.163.263 |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |