| Utilizator | Mesaj |
|
mephistofel Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 30/04/2005
Il practic de 20 de ani si nu am nevoie de altceva... _________________ Fetele destepte ajung unde vor ele...!... http://makeyourself.newsight.ro/forum/index.php?act=idx |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Eu am facut cativa ani natatie si acum regret....Mi-a latit spatele....Bine ca m-am oprit la timp... |
|
yannah Moderator
Nu e foarte rau dar s-a vazut diferenta destul de mult...lateste spatele si eu chiar nu aveam nevoie de asta:) Drept urmare acum nu mai fac de performanta dar nu ma pot abtine sa nu ma duc o data pe saptamana la piscina.. |
|
bubbles Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/07/2005
si eu am facut inot timp de vreo 7 ani...am spatele lat and I hate that... |
|
flower Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 31/05/2006
in bucuresti unde poti merge sa faci innot?o piscina sau un bazin curat? chiar ma intereseaza...macar in weekend
|
|
dj_satumare Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/05/2006
Si eu nici nu stiu sa inot! Si chiar daca as sti tot nu as putea. _________________ DONT CLICK HERE! (v-am avertizat) |
|
emilia20 Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 19/02/2006
nici eu nu stiu sa innot...au incercat multi sa ma invete si in zadar.... _________________ ![]()
|
|
tweety21 Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2005
Si eu sunt la fel si oricum acuma e prea tarziu sa invat |
|
scarlett Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 24/01/2007
miramar sau wca iar in weekend vara la dinamo _________________ guilt eats away your insides . knowing u can't change the past & living with your mistakes , is lonely . learning from it & moving on is all u can do . |
|
mihuta Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 22/01/2007
miramar?a fost cumnatimiu intr-o zi si era inchis....cat platesti? |
|
yannah Moderator
Eu stau la 5 minute de Miramar dar nu am mai fost de vreo doi ani.In perioada aia daca te duceai foarte dimineata sau in timpul saptamanii era super, pentru ca este curat si este foarte bine structurat bazinul, mai e si muzica... Era lovely...acum daca are cineva detalii sa spuna. |
|
sandy_s Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 04/03/2009
Eu stiu sa inot e f. placuta senzatia in apa dar prietenul meu nu stie,asa ca va trebui sa-l invat...vom vedea cum va reusi.
|
|
babygirl8ro Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 16/02/2009
Niciodata nu este prea tarziu ca sa inveti sa inoti. Stiam ca se poate merge la bazin la sala la Floreasca unde este foarte curat. _________________ Bijuterii si accesorii glamour pe ***.fancytrendy.ro |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |