| Utilizator | Mesaj |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Pai si cat costa un tratament din acesta?Poate nu ne permitem toate... |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Ce imi place topicul asta. Multumim! _________________ vacanta.soare.plaja.soare.vacanta. |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Iti dau si eu un sfat de amatoare, poate te ajuta, pana raspune Ana Maria Ai nevoie de o crema care sa iti regleze secretia de sebum. De acolo trebuie sa incepi. Sa nu folosesti substante comedogene sau iritante. (Uite o lista http://***.zerozits.com/Articles/acnedetect.htm#inglist ) Nu e in regula sa agresezi fata cu manusi abrazive sau cu sapunuri care usuca foarte tare pentru ca iti stresezi glandele care vor secreta si mai mult sebum. Desi ai senzatia ca fata ta e suficient hidratata, cel mai probabil te inseli. Are nevoie de o hidratare, dar corespunzatoare (crema pentru ten seboreic). Ideal ar fi sa folosesti in fiecare dimineata si seara 3 produse. Demachiant, TONIC (f important) si crema de care vorbeam. La masti ai multe solutii dar eu personal recomand argila cosmetica + apa. Ai grija si la machiaj, pentru orice ten cu probleme, fondul de ten e iritant, asa ca e important sa folosesti o crema buna care sa functioneze ca o bariera si poate o baza de machiaj matifianta. Gaseste-ti o cosmeticiana buna pentru ca este clar ca ai nevoie de tratament de curatare. Ajuta mult si daca ai grija sa iti cureti porii frecvent, o sa se micsoreze. _________________ vacanta.soare.plaja.soare.vacanta. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |