| Utilizator | Mesaj |
|
ralukutsa Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 29/08/2010
cel mai bun prieten al meu este un baiat.ne cunoastem de 12 ani de zile si ne spunem totul fara nici un fel de retinere.am incredere in el si stiu ca niciodata nu ma va rani... |
|
purple_butterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/01/2010
nu cred..tot timpul se va indragosti cineva in relatia asta si va strica prietenia _________________ http://korynails.blogspot.com/ |
|
ancas Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/02/2009
si eu am avut o relatie de amicitie cu un baiat.vorbeam orice,ne intelegeam foarte foarte bine.pana intr-un moment cand el se apropia tot mai mult de mine,pana in ziua in care mi-a marturisit k sa indragostit fff tare de mine.si am ajuns se ne certam si azi nici macar nu ne mai vorbim..si doare chestia asta uneori pt.k era o persoana f intelegatoare. |
|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
prietenul meu cel mai bun Brabat..de profesie _________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |
|
allamia Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/07/2009
Eu zic ca poate exista prietenie intre un baiat si o fata. Si asta nu are legatura neaparat cu atractia dintre cei doi (asta daca nu sunt guvernati ambii sau unul dintre ei de hormoni, si nu se pot / poate abtine). Are mai mult legatura cu compatibilitatea de suflet. Da, te poti intelege foarte bine, poti spune multe lucruri prietenului / prietenei, iti poti descarca sufletul (se spunea mai sus, in cateva posturi “ne spunem tot”, ma rog...asa o fi)...dar niciodata nu e cu totul. Sunt lucruri pe care stii ca nu le-ai putea spune decat persoanei pe care o iubesti. Si daca nu tii cont de ceea ce simti, de faptul ca stii ca un pas in cealalata parte, ar strica prietenia...atunci pierzi doua lucruri: si aceasta prietenie si intrarea gratuita intr-o relatie, care nu este exact ce iti trebuie. Din pacate, exista cazuri cand un baiat sta “in umbra” amicitiei, pentru ca nu are suficienta incredere in sine sa spuna ce simte (mai ales daca prietena este o fata cu personalitate mai puternica). La fel, exista cazuri cand fetele confunda prietenia cu atractia, increderea si dragostea (toate la un loc) sau, mai rau, cand devin dependente emotional de celalalt, cel cu care se sfatuiesc, caruia ii spun multe, care le ajuta si pe care il simt langa ele la bucurie si la necaz. Rationamentul e de tipul “asa mi-as dori sa fie EL...uite ca e aici cand am nevoie sa vorbesc, sa fac una sau alta etc...ma simt foaret bine si libera langa el...poate chiar e cel pe care il astept...cred ca il iubesc...sigur il iubesc...EL E”...si asa mai departe De gandit daca este asa sau doar pareri. |
|
roxy_a Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/12/2010
Pana de curand si eu traiam cu senzatia, ca da, poate sa existe o relatie amicala intre o femeie si un barbat.... Dar spre surprinderea mea gesturile mele de prietenie au fost interpretate gresit. Asa ca m-am lasat pagubasa, desi ma doare enorm ca am pierdut o relatie de prietenie care s-a bazat atat pe aspecete profesionale cat si pe aspecte personale. Am stiut mereu sa ne ascultam unul pe altul si sa ne indrumam...
|
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
_________________ galerie foto . my blog
|
|
simona103 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/03/2011
Nu cred in prietenie intre un baiat si o fata. si am sa-mi si argumentez afirmatia. Imi placea un tip,, care era genul "din floare in floare". N-am ajuns sa fiu cu el pe bune, dar am vrajit de multe ori (pupat si alte de-astea). O preupusa amica, care era intr-o relatie de 3 ani cu un alt tip, ajunsese sa se inteleaga fff bine cu el, erau vazuti impreuna, dar daca ii intrebai erau doar prieteni. Dupa ceva timp, fata s-a despartit de fostul, iar acum e cu el. Au tinut ascunsa relatia lor mai bine de juma de an. Al doilea exemplu sunt eu, in general cand ma apropii de un baiat mai mult, o fac pentru ca-i place..si invers. Sunt de parere ca atunci cand pare sa fie prietenie intre un baiat si o fata, este sigur ca unul din ei makr o place p cealalta persoana. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |