Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 9
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare

Du-te la pagina :

Tutorialul din link e folositor?
Da
38%
 38%  [ 5 ]
Nu
61%
 61%  [ 8 ]
Voturi totale : 13

interneta
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 24/02/2009
Mesaj Trimis: Mar 02 24, 2009 11:56 am
    Titlul subiectului: Cum trebuie sa ni se faca sex oral
Raspunde cu citat (quote)

Salut

Numele meu e Stefania si sunt Foarte noua pe forum, prin urmare va rog sa fiti indulgente cu mine.
Prietenul meu isi doreste foarte tare sa-mi faca sex oral. Si eu imi doresc foarte tare sa-mi faca acelasi lucru, numai ca niciunul nu stim cum se face cu adevarat sex oral.
Amandoi am fost virgini, iar singurele lucruri despre sexul oral sunt cele care le-am gasit pe net.

In cautarile mele pe net am gasit acest articol: calauzitorul.com/2008/06/cum-sa-faci-sex-oral-unei-femei.html care se refera la cum sa faci sex oral unei femei. Va rog sa ma indrumati [cele care stiti] daca e bine sa-l invat pe prietenul meu sa-mi faca sex oral urmand exemplele in acest articol.

Multumesc mult Stefania
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 11/02/2008
Mesaj Trimis: Mar 02 24, 2009 4:38 pm
    Titlul subiectului:

e prea personal si intim sa zici asta... nu exista un 'mod' de a face sex [de orice fel ar fi el] pentru ca difera de la om la om. Referitor la tutorial... mi se pare stupid... Mai lipseste un tutorial care sa te invete cum s-o introduci: "uite, aia e gaura [vezi un desen]... sa nu i-o bagi in alta parte."

da, destul de haios...

Citat:
Amandoi am fost virgini...

tocmai asta e farmecul, sa va explorati unul pe celalalt, nu sa urmati un sablon

deci, eu zic ca daca e vorba de sex sa lasi net-ul deoparte. Eventual, poti sa te documentezi referitor la anatomie, daca ai dubii in anumite privinte...

bafta!

PS: vectorialpx e nume de baiat Smile nu de girl, desi e forum-ul fetelor

interneta
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 02 25, 2009 2:03 pm
    Titlul subiectului:

dar si prima oara cand am facut sex normal, am facut dupa un tutorial gasit pe aceleasi site si vreau sa va spun ca a iesit perfect. adica nu degeaba ii spune calauzitorul. ca banuiesc ca altfel i ar lua licenta sau ceva de genul asta....

andreea_pyssy
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/11/2008
Mesaj Trimis: Mie 02 25, 2009 2:07 pm
    Titlul subiectului:

dupa cum spune si Vectorial ...nu cred ca exista un mod anume....se face dupa cum simti.... sau nu stiu..incearca sa te uiti la un film ceva.. :p sa vezi in mare parte cum se face.... nu cred ca o sa stea nimeni sa explice lucruri intime :p

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 02 25, 2009 2:53 pm
    Titlul subiectului:

Citat:
ca banuiesc ca altfel i ar lua licenta sau ceva de genul asta....

well.. iei lucrurile prea in serios. Orice imbecil poate posta articole pe-un site si le poate face cunoscute prin promovare, nu exista liceenta sau chestiuni prea legale.

Oricum, observ ca omul stie ce scrie, nu egenul de parvenit care n-are ce face [pare chiar cu capul pe umeri, din cate am citit] dar... sunt multi care scriu articole si bazaconii pe care nu trebuie sa le iei in seama.

Deci, inainte sa citesti ceva.. analizeaza Smile

bafta!

interneta
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 02 26, 2009 7:58 pm
    Titlul subiectului:

da si mie mi-a placut siteul, adica e plin de sfaturi si cum la inceput e mai greu. eu credeam ca e cu licenta.
dar tu vrei sa spui ca si eu pot sa scriu pe un site din asta ?

dar sa revenim... tu cea care esti fata si mi-ai raspuns, spune-mi din experienta ta, te rog!
vectorial stiu ca asta e defectul meu, mi-o zice si prietenul meu. ultima oara daca ma crezi nu l-am lasat sa termine in mine de frica sa nu raman insarcinata desi de-abia imi trecuse ciclul. adica nu eram in perioada aia fertila... dar nu stiu de ce nu l-am lasat. oare sa am o frica prea pronuntata?

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 02 26, 2009 11:12 pm
    Titlul subiectului:

Citat:
dar tu vrei sa spui ca si eu pot sa scriu pe ***.calauzitorul.com

nu... vreau sa spun ca poti sa-ti faci un site titigigi.com si sa scrii ce vrei acolo
[bine, daca pui mp3-uri piratate pentru download... e posibil sa faci puscarie. Sau e posibil sa nu... depinde de bafta!]

Citat:
adica nu eram in perioada aia fertila... dar nu stiu de ce nu l-am lasat. oare sa am o frica prea pronuntata?
nu... e o frica normala si, e ideal sa iei anticonceptionale, atat pentru psihologia ta cat si pentru siguranta. Eu am auzit ca si in perioada aia exista posibilitatea sa ramai... una infima, dar exista. Nu stiu sigur, poate sunt doar vorbe si... pot sa ma contrazica fetele daca n-am dreptate.

PS: eu, cu prima partenera, aveam teama c-o sa ajung tatic in fiecare luna
[eram cu ochii pe calendar mai ceva ca ea...] Laughing

interneta
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 02 28, 2009 12:48 am
    Titlul subiectului:

tu vrei sa spui ca site-ul asta e facut de cineva ca mine??? pai si de unde ia toate informatiile alea... adica de unde stiu aia cum sa faci sex oral...

ca eu tot incerc sa aflu de ceva timp Smile si nu prea imi iese.... nici cu voi nu am avut prea mult succes Smile

In orice caz vectorial nu mai lamurit, pana la urma cum e cu sexul oral. e profitabil sa-l las sa mi faca?

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 02 28, 2009 1:41 am
    Titlul subiectului:

profitabil? Laughing
vezi ca asta e un cuvant cam urat pentru o fata... mai ales in contextul asta

eu nu prea inteleg ideea... daca vreti amandoi, ce va retine?
Tot ce trebuie sa faceti e sa experimentati.

Nu se pot da detalii despre asta pentru ca:
0. e prea intim [nu-ti exlpica nimeni: "uite, asa se face"... e un act practic]
1. ti-ar trebui un desen/film care sa te lamureasca deci, XXX e o idee buna
2. trebuie sa descopere el care sunt zonele tale erogene si alte chestii

Tocmai asta e farmecul... faptul ca nu stii, faci gafe si ajungi sa stii. Problema e sa nu faci gafe mari [gen, un copil nedorit], pe care le poti indrepta cu sacrificii mari sau... nu le mai poti indrepta deloc. Nu cred ca e ceva neplacut sa stai dezbracat cu peroana draga si sa experimentezi... nu? Shocked

deci, poate n-am inteles ideea: de ce ti-e teama?.. si, de ce nu ai vrea?

edit // referitor la ***.orice-site.com poti angaja un developer-web [cum sunt eu, intamplator] sa-ti faca un astfel de site [sau sa-ti instaleze unul gratuit] in care tu sa pui continut. Acel continut va fi al tau... d-asta zic ca nu trebuie sa ai incredere in orice site... pentru ca sunt multi care vorbesc aiurea. Daca vrei detalii despre asta poti sa ma contactezi pe privat si-ti pot explica despre o varianta simpla si, eventual, gratuita.

bafta!

yrinuk
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/10/2008
Mesaj Trimis: Sam 02 28, 2009 10:22 am
    Titlul subiectului:

vectorialpx a scris:
Eu am auzit ca si in perioada aia exista posibilitatea sa ramai... una infima, dar exista. Nu stiu sigur, poate sunt doar vorbe si... pot sa ma contrazica fetele daca n-am dreptate.

Vector TEORETIC e IMPOSIBIL, practic nu stiu sa iti spun, doar daca supravietuiesc spermatozoizii tai mai mult decat normal Smile).E imposibil pentru ca ei maxim in 78 de ore mor, iar ovulul se elibereaza a 14-a zi a unui cilcu menstrual de 28 de zile. Deci ma indoiesc ca exista spermatozoizi care sa reziste 2 saptamani.

Din partea noastra, nu cred ca ramane ovulul fara sa fie eliberat in timpul menstruatiei, nu am auzit exceptia asta de la regula. Very Happy

interneta
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 03 10, 2009 2:39 pm
    Titlul subiectului:

vectorial, sunt foarte interesata de ce-mi spui tu... vroiam de mult sa-mi fac un blog precum calauzitorul in care sa impartasesc cu altii toti pasii pe care trebuie sa ii urmeze intr-o relatie dupa ce fac sex.

Dupa ce am citit pe site m-am gandit ca nu ar strica sa-l las pe prietenul meu sa-mi fac sex oral cum scrie acolo si dup-aia sa scriu pe blogul meu ce am simtit si cum s-a intamplat. si as putea chiar sa mai copiez cateva tutoriale despre relatie, dragoste si sex de pe site-ul respectiv . nu crezi ca e o idee buna?

Referitor la ce pierd daca il las sa-mi faca sex oral asa nepregatita... pierd mandria mea de fata, care vrea ca prima seara cu sex oral sa fie perfecta.... cum bine zicea Calauzitorul "mai bine nu faci, daca nu stii ce faci"

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 03 11, 2009 12:40 am
    Titlul subiectului:

yrinuk, exista dereglari hormonale... ceea ce zici tu se intampla "in conditii normale" dar... nu poti stii cand sunt conditii normale si, nu poti stii cum sa faci sa mentii conditiile normale. In principiu, am auzit ca e OK.

interneta, ai scris calauzitorul.com de 3 ori si, nu stiu daca esti asa 'pasionata' dar se pare ca esti hotarata sa-i faci reclama serios Smile whatever...

mie mi se pare aiurea subiectul: Cum trebuie sa ni se faca sex oral
mi se pare foarte aiurea acel "trebuie" si se pare ca tu nu intelegi ideea: nu exista reguli altele decat cele de bun-simt [igiena, intimitate etc] si nu exista o "reteta" data de cineva... pentru ca nu se va potrivi. Gusturile difera, oamenii difera... nu are de unde dracu' sa stie Calauzitorul cum iti place tie sa ti se faca sex oral.

Singura care stie esti tu si, singurul cu care trebuie sa impartasesti asta e prietenul tau... cam atat pot zice. Referitor la blog despre "pasii pe care trebuie sa ii urmeze intr-o relatie dupa ce fac sex" mi se pare la fel de aiurea ca acest topic... Nu exista standarde! Nu exista reteta perfecta!
Un blog cu povesti si sfaturi despre sex si altele ar fi OK dar nu "pasi pe care trebuie sa ii urmeze" Smile [sper sa intelegi ideea mea]

asta e parerea mea... e posibil sa existe si altele Smile [aproape sigur!]

yrinuk
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 03 11, 2009 8:16 am
    Titlul subiectului:

Stiu ca exista si acele dereglari dar probabilitatea e infima asa cum ai spus si tu. Trebuie sa existe si exceptia care confirma regula.

interneta
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 03 11, 2009 3:48 pm
    Titlul subiectului:

normal ca ii fac reclama pentru ca de acolo am invatat si cum sa fac sex. si vreau sa stii ca prima oara a fost minunat datorita acestui blog.
eu inteleg ce zici tu dar daca nu ar exista bloguri ca asta care sa te invete cum sa faci niste lucruri, toate s-ar face dupa ureche... si hai sa fim seriosi... tu cand ai facut sex prima oara nu ai aveai niste informatii?
e drept ca nu ai invatat sa faci sex de pe site-ul asta dar tot ai invatat din filme... de la prieteni etc. deci nu e rau sa stim sa facem anumite lucruri, nu?

Chiar aseara a venit prietenul meu pe la mine si m-a rugat sa-l las putin sa mi faca sex oral... dar i-am spus ca nu ma simt pregatita. asa cum v-am zis inca sunt destul de mica si am nevoie de ajutorul vostru... asa ca feletor de ce nu va dati cu parerea?

yrinuk
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 03 11, 2009 9:19 pm
    Titlul subiectului:

Nu vrem sa stim detalii de genul. CHiar multumim dar nu e nevoie sa iti pui viata intima pe tava.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 9
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum