| Utilizator | Mesaj |
| Tutorialul din link e folositor? | ||||||||||||||
|
||||||||||||||
| Voturi totale : 13 | ||||||||||||||
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
e prea personal si intim sa zici asta... nu exista un 'mod' de a face sex [de orice fel ar fi el] pentru ca difera de la om la om. Referitor la tutorial... mi se pare stupid... Mai lipseste un tutorial care sa te invete cum s-o introduci: "uite, aia e gaura [vezi un desen]... sa nu i-o bagi in alta parte." da, destul de haios...
tocmai asta e farmecul, sa va explorati unul pe celalalt, nu sa urmati un sablon deci, eu zic ca daca e vorba de sex sa lasi net-ul deoparte. Eventual, poti sa te documentezi referitor la anatomie, daca ai dubii in anumite privinte... bafta! PS: vectorialpx e nume de baiat _________________ galerie foto . my blog
|
|
vectorialpx Veteran
well.. iei lucrurile prea in serios. Orice imbecil poate posta articole pe-un site si le poate face cunoscute prin promovare, nu exista liceenta sau chestiuni prea legale. Oricum, observ ca omul stie ce scrie, nu egenul de parvenit care n-are ce face [pare chiar cu capul pe umeri, din cate am citit] dar... sunt multi care scriu articole si bazaconii pe care nu trebuie sa le iei in seama. Deci, inainte sa citesti ceva.. analizeaza bafta! _________________ galerie foto . my blog
|
|
vectorialpx Veteran
nu... vreau sa spun ca poti sa-ti faci un site titigigi.com si sa scrii ce vrei acolo [bine, daca pui mp3-uri piratate pentru download... e posibil sa faci puscarie. Sau e posibil sa nu... depinde de bafta!]
PS: eu, cu prima partenera, aveam teama c-o sa ajung tatic in fiecare luna [eram cu ochii pe calendar mai ceva ca ea...] _________________ galerie foto . my blog
|
|
vectorialpx Veteran
profitabil? vezi ca asta e un cuvant cam urat pentru o fata... mai ales in contextul asta eu nu prea inteleg ideea... daca vreti amandoi, ce va retine? Tot ce trebuie sa faceti e sa experimentati. Nu se pot da detalii despre asta pentru ca: 0. e prea intim [nu-ti exlpica nimeni: "uite, asa se face"... e un act practic] 1. ti-ar trebui un desen/film care sa te lamureasca deci, XXX e o idee buna 2. trebuie sa descopere el care sunt zonele tale erogene si alte chestii Tocmai asta e farmecul... faptul ca nu stii, faci gafe si ajungi sa stii. Problema e sa nu faci gafe mari [gen, un copil nedorit], pe care le poti indrepta cu sacrificii mari sau... nu le mai poti indrepta deloc. Nu cred ca e ceva neplacut sa stai dezbracat cu peroana draga si sa experimentezi... nu? deci, poate n-am inteles ideea: de ce ti-e teama?.. si, de ce nu ai vrea? edit // referitor la ***.orice-site.com poti angaja un developer-web [cum sunt eu, intamplator] sa-ti faca un astfel de site [sau sa-ti instaleze unul gratuit] in care tu sa pui continut. Acel continut va fi al tau... d-asta zic ca nu trebuie sa ai incredere in orice site... pentru ca sunt multi care vorbesc aiurea. Daca vrei detalii despre asta poti sa ma contactezi pe privat si-ti pot explica despre o varianta simpla si, eventual, gratuita. bafta! _________________ galerie foto . my blog
|
|
interneta Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 24/02/2009
vectorial, sunt foarte interesata de ce-mi spui tu... vroiam de mult sa-mi fac un blog precum calauzitorul in care sa impartasesc cu altii toti pasii pe care trebuie sa ii urmeze intr-o relatie dupa ce fac sex. Dupa ce am citit pe site m-am gandit ca nu ar strica sa-l las pe prietenul meu sa-mi fac sex oral cum scrie acolo si dup-aia sa scriu pe blogul meu ce am simtit si cum s-a intamplat. si as putea chiar sa mai copiez cateva tutoriale despre relatie, dragoste si sex de pe site-ul respectiv . nu crezi ca e o idee buna? Referitor la ce pierd daca il las sa-mi faca sex oral asa nepregatita... pierd mandria mea de fata, care vrea ca prima seara cu sex oral sa fie perfecta.... cum bine zicea Calauzitorul "mai bine nu faci, daca nu stii ce faci" |
|
vectorialpx Veteran
yrinuk, exista dereglari hormonale... ceea ce zici tu se intampla "in conditii normale" dar... nu poti stii cand sunt conditii normale si, nu poti stii cum sa faci sa mentii conditiile normale. In principiu, am auzit ca e OK. interneta, ai scris calauzitorul.com de 3 ori si, nu stiu daca esti asa 'pasionata' dar se pare ca esti hotarata sa-i faci reclama serios mie mi se pare aiurea subiectul: Cum trebuie sa ni se faca sex oral mi se pare foarte aiurea acel "trebuie" si se pare ca tu nu intelegi ideea: nu exista reguli altele decat cele de bun-simt [igiena, intimitate etc] si nu exista o "reteta" data de cineva... pentru ca nu se va potrivi. Gusturile difera, oamenii difera... nu are de unde dracu' sa stie Calauzitorul cum iti place tie sa ti se faca sex oral. Singura care stie esti tu si, singurul cu care trebuie sa impartasesti asta e prietenul tau... cam atat pot zice. Referitor la blog despre "pasii pe care trebuie sa ii urmeze intr-o relatie dupa ce fac sex" mi se pare la fel de aiurea ca acest topic... Nu exista standarde! Nu exista reteta perfecta! Un blog cu povesti si sfaturi despre sex si altele ar fi OK dar nu "pasi pe care trebuie sa ii urmeze" asta e parerea mea... e posibil sa existe si altele _________________ galerie foto . my blog
|
|
yrinuk Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/10/2008
Stiu ca exista si acele dereglari dar probabilitatea e infima asa cum ai spus si tu. Trebuie sa existe si exceptia care confirma regula. |
|
interneta Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 24/02/2009
normal ca ii fac reclama pentru ca de acolo am invatat si cum sa fac sex. si vreau sa stii ca prima oara a fost minunat datorita acestui blog. eu inteleg ce zici tu dar daca nu ar exista bloguri ca asta care sa te invete cum sa faci niste lucruri, toate s-ar face dupa ureche... si hai sa fim seriosi... tu cand ai facut sex prima oara nu ai aveai niste informatii? e drept ca nu ai invatat sa faci sex de pe site-ul asta dar tot ai invatat din filme... de la prieteni etc. deci nu e rau sa stim sa facem anumite lucruri, nu? Chiar aseara a venit prietenul meu pe la mine si m-a rugat sa-l las putin sa mi faca sex oral... dar i-am spus ca nu ma simt pregatita. asa cum v-am zis inca sunt destul de mica si am nevoie de ajutorul vostru... asa ca feletor de ce nu va dati cu parerea? |
|
yrinuk Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/10/2008
Nu vrem sa stim detalii de genul. CHiar multumim dar nu e nevoie sa iti pui viata intima pe tava. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |