| Utilizator | Mesaj |
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
Eu primul: Voi zice o litera si o intrebare. APOI urmatorul posteaza aici o conversatie de pe IM [Yahoo! messenger, MSN live, Google etc... sau chiar si chat] astfel: - 1. cu primul din lista care are ID-ul incepand cu litera respectiva [ma rog, puteti sa trisati, ca nu stie nimeni lista] - 2. persoana trebuie sa fie de sex opus [asta e palpitant!] - 3. conversatia trebuie sa inceapa cu intrebarea [pusa de user, evident] - 4. [optional] zice o litera si, o noua intrebare [daca are alte idei]. [daca nu, raman cele de mai sus... litera si intrebarea] exemplu: Intrebare: De ce nu mai vorbesti cu mine? Litera: [sa ma uit in lista, intai... eu: De ce nu mai vorbesti cu mine? ea: pai.. nu t cun eu: pai, si cum m-ai adaugat in lista? ea: n mai stiu... te oi fi cunosctu pe undeva eu: pai, de pe unde ea: d p net, stiu io? eu: pai, daca nu tu atunci cine?.. ea: ai chef de cearta? eu: nu... ma distram! Seara frumoasa! [de fapt... nici eu nu stiu de unde o cunosc] Intrebare: cine esti? Litera: F _________________ galerie foto . my blog
|
|
deutzat Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 03/12/2008
oki...nu prea inteleg ce vrei sa zici.. |
|
vectorialpx Veteran
off... e un pic mai complicat tu, de exemplu, trebuie sa il intrebi pe primul tip [trebuie sa fie un el] din lista ta de mess care are id-ul incepand cu litera F intrebarea "cine esti?" poate fi un profesor, poate fi prietenul tau... poate fi tatal tau, nu conteaza. Ideea e sa postezi aici conversatia [copy-paste] ca sa ne distram noi. Apoi zici o noua intrebare si o noua litera?.. inteles? [e un pic mai greu, nu cred c-o sa fie o idee de succes PS: intrebarea de pe softpedia [vezi link-ul de mai sus] era "noi de ce n-am facut sex niciodata?"... iti dai seama cum ar fi sa-ti pice un profesor edit // trebuie sa postezi minim 3-5 randuri, ca sa fie o conversatie _________________ galerie foto . my blog
|
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
si eu acum Nu cred o sa merga jocul,eu una nu as face asa ceva. |
|
vectorialpx Veteran
off... sunteti prea serioase nu se baga nimeni ah?.. tind sa cred ca asta e joc pentru baieti _________________ galerie foto . my blog
|
|
yrinuk Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/10/2008
E ciudat sa intri cu o persoana cunoscuta din lista in vorba si sa il intrebi "cine esti" |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Pai Vectorial avea pe cineva in lista si nu stia de unde o cunoaste pe fata Eu nu am. |
|
andreea_pyssy Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
eu nu ma pot baga in joc pt ca nu am persoane de sex opus inlista doar...4 ? _________________
|
|
vectorialpx Veteran
oh God! Asta e ideea... sa te distrezi!.. vezi ce reactii au anumite persoane la intrebari stupide. Daca imi il intreb pe var-meu cine esti o sa zica "ce-ai mah!!?" si eu continui discutia: "pai, nu te cunosc..." si vezi ce zice. Nu e musai sa te certic cu cineva. Daca se supara ii explici ca e un joc, eventual ii dai link eh... forget it! lasati thread-ul sa se duca la fund _________________ galerie foto . my blog
|
|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
pe mine nu m-ati nimerit..lista mea de mess nu e asa stufoasa, unu la mina, si doi..mai toti sunt off sau invizibili _________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |