Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

dory_b28
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/11/2006
Mesaj Trimis: Mie 03 04, 2009 10:50 am
    Titlul subiectului: Masti pentru fata
Raspunde cu citat (quote)

Masti cu mere

Pentru ten obosit
Un mar de marime mijlocie il tai felii si il fierbi bine in 250 ml lapte.Ai grija sa nu dea in foc.Lasi sa se raceasca.Pui intr-un blender si mixezi bine.
Crema obtinuta o aplici pe fata si o lasi 15 minute apoi o cureti cu apa calduta

Pentru ten obosit
Pui in blender un mar taiat felii si 2 linguri de miere.Mixezi bine.Aplici pasta pe fata si dupa 15 minute o cureti cu apa calduta

Masca hranitoare
Pui in blender un mar taiat si o lingura de smantana.Mixezi bine.Pasta o pui pe fata 15 minute.Se curata cu apa calduta

Restaurantul de acasa
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Mie 03 04, 2009 10:41 pm
    Titlul subiectului:

Primele doua ,amandoua, sunt pt.ten obosit sau e o greseala?

Si eu vreau sa-mi fac ceva masti mai naturale care sa-mi curete fata,sa o faca luminoasa asa cum o aveam acum vreo 4 ani. Rolling Eyes
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

dory_b28
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/11/2006
Mesaj Trimis: Joi 03 05, 2009 3:51 pm
    Titlul subiectului:

Primele doua sunt pt ten obosit.

Alte masti

Masca pentru ten gras
Amesteca 1 lingura de argila (gasesti la orice Plafar) cu 1 galbenus de ou si o lingura de pulpa pasata de avocado. Aplica pe gat si fata, evitand zona din jurul ochilor, si clateste cu apa calduta dupa circa 10 minute. Argila absoarbe si elimina excesul de sebum, iar avocado si galbenusul de ou hidrateaza si hranesc tenul.

Masca pentru ten uscat
Amesteca 1 lingura de miere, 1 galbenus de ou, o lingurita ulei de migdale si 1 lingura iaurt. Aplica amestecul pe fata, evitand zona ochilor. Clateste dupa 10 minute. Mierea stimuleaza si catifeleaza pielea, oul si uleiul de migdale penetreaza si hidrateaza, iar iaurtul netezeste tenul si strange porii.

Masca pentru ten sensibil

Amesteca o pulpa de banana, o cana fulgi de ovaz fierti in lapte; 1 ou, o lingura miere. Se aplica pe fata, masand in sens circular si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Clateste cu apa calduta. Fulgii de ovaz curata tenul in profunzime si il calmeaza, sunt bogati in vitamine si minerale; banana contine vitamina A, oul contine lecitina - un emolient natural-, iar mierea ajuta la mentinerea pH-ului natural al pielii.

Masca hidratanta
Amesteca 2 linguri miere si 2 linguri lapte, si intinde amestecul pe fata si gat. Lasa sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calduta.

Restaurantul de acasa

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Lun 04 20, 2009 4:54 am
    Titlul subiectului:

Mda... deci... S-au gandit mai multe persoane (dintre cele mai apropiate si care ma iubesc mult) sa ma frece la cap ca tenul meu nu arata bine deloc si ca eu aveam un ten frumos si curat si ca ar trebui sa am mai multa grija de el. So, mi-am dat silinta, dar nu foarte consecvent. Nu-s eu prea consecventa din fire. Dar mi-am mai luat o crema sau alta, am mai folosit diverse uleiuri, o masca de doua ori pe luna, etc.. Beau destul de multa apa plata sau ceai, desi sunt si zile in care mai uit.

Presupun ca are nevoie de ceva mai multa hidratare. Presupun. Eu nu pricep problema in totalitate. Mama mea insista pe masti cu ulei de masline. Sora'mea are ceva cu o masca de drojdie si lapte. O prietena tot zice ca imi trebuie alta crema de fata, desi eu am schimbat mai multe.

Dar nu cumva v-am mai povestit asta? Voi ce idei aveti? Si daca sa zicem ca imi fac un obicei din a folosi masti de fata, trebuie sa fiu fidela unei combinatii sau sa variez?

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Mar 04 21, 2009 5:05 pm
    Titlul subiectului:

multi spun ca mastile astea babesti nu dau roade .eu folosesc 2 chestii care au efect...k pe restu le-am incercat si nu m-au impresionat.pentru cearcane si ten obosit imi tau feliute de castravete si le tin 15 minute.si pentru puncte negre masca cu miere incalzita.o lasi 10 minute sa se raceasca si smulgi cu perinitele degetelor.iti lasa fata de bebelus Wink

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 04 21, 2009 5:09 pm
    Titlul subiectului:

Eu nu-mi mai fac masti exfoliante cat traiesc Evil or Very Mad Mi-am facut una acum vreo luna si mi-am dat-o jos de pe fata cu tot cu primul strat de piele si cu un firisor de puf de pe fata care acum se dezvolta Bine ca e numai unul si nu am smuls mai multe

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 04 21, 2009 5:10 pm
    Titlul subiectului:

lasa ca eu sunt bruneta si pe pometi sunt plina de firisoare.1 data le-am scos cu ceara si ca tine have cu tot cu piele.nu mai fac never de astea,nush cum sa scap de ele.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 04 21, 2009 5:12 pm
    Titlul subiectului:

La mine acum a ajuns firisor de par ca la inceput,daca nu-mi faceam masca Evil or Very Mad era puuuf Sad Acum mereu trebuie sa scap de el. Sad

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 04 21, 2009 5:20 pm
    Titlul subiectului:

pai daca e numai unul....cu penseta se rezolva

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 04 21, 2009 8:44 pm
    Titlul subiectului:

Da,nu e sf. lumii dar na...e neplacut.

mihaela2009
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/03/2009
Mesaj Trimis: Mie 04 22, 2009 9:47 am
    Titlul subiectului:

Si eu am pbleme cu firisoarele de par de pe fata, si eu sunt bruneta si mai am pe marginea fetei firisoare mici de par.oare cum scapam de ele?

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 04 22, 2009 10:14 am
    Titlul subiectului:

vai nu stiu...niste colege mi-au spus sa le decolorez...dar vaaii cum sa fac asta?am ten masliniu..ce "super s-ar vedea"

yrinuk
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/10/2008
Mesaj Trimis: Mie 04 22, 2009 11:00 am
    Titlul subiectului:

Apa oxigenata decoloreaza firisoarele de par Smile. Oricum vine vara, expuneti-va la soare si se vor decolora Very Happy.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 04 22, 2009 6:23 pm
    Titlul subiectului:

Eu am o colega bruneta care mereu are probleme cu firisoarele de par de la mustata (singurul dezavantaj al brunetelor naturale) si care atunci cand se epileaza mereu se irita.Vreo doua,trei zile are mici bubite si nu are ce face.Si eu ma vait ca am un firisor de par amarat.
Embarassed

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Mie 04 22, 2009 6:54 pm
    Titlul subiectului:

Toate avem puf, mai mare sau mai mic..suntem mamifere, ne trebuie un fel de "blanita" Smile)

@ Idun:

"Fetele" au dreptate... daca ai un ten fara probleme ai grija sa-l pastrezi asa...Hidratarea din interior nu este mereu eficienta si trebuie neaparat completata cu una din exterior. Traiesti intr-o tara poluata, iti va imbatrani tenul exact o crema nepotrivita sau cativa ani de neglijenta. Imi imaginez ca ai vrea sa imbatranesti frumos, sa ai ridurile de expresie ale unui om trecut prin viata, etc. Dar s-ar putea ca tenul tau sa reactioneze prin pete colorate(un mic inginer dalmatian) sau sa te apuce o acnee la 30 de ani. Cum nu vrem asta...sa vedem ce poti face.

1. Nu schimba crema. E o greseala colosala. Iti zapacesti tenul degeaba. Alege o crema de calitate, recunoscuta, cauta topuri pe net daca nu vrei sa te duci la un dermatolog. Eu una as alege a doua varianta, intrucat stii sigur ca ceea ce iti recomanda el nu da gres.(nu neaparat o firma anume, ci niste substante care iti vor ajuta tenul + frecventa cu care ar trebui sa folosesti tratamente complementare)

2. Mastile babesti: Eu le ador pe majoritatea, mi se pare mult mai placut sa prepar ceva in casa decat sa tai un pliculet in primul rand..ca sa nu mai zic de faptul ca la mine chiar au mers multe dintre ele.
Exemple pentru tipul tau de ten (observ ca e normal spre uscat):
argila + miere este clasica
argila + ulei de masline este cea mai laudata
iaurturi grasecu fructe de orice fel, banane de exemplu, sau capsuni pentru exfoliere.
Cat timp nu folosesti ceva care "iti suna a uscare" cum ar fi argila + suc de lamaie, n-o sa ai probleme. Sunt jdemii de variante si daca incepi sa iti faci asa ceva o data la doua saptamani e foarte bine

3. Nu mai stramba din nas... o data la doua saptamani 15 minute ( 2 minute preparare, 2 minute spalat vase, 11 minute aplicare- minim) n-o sa mori!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum