| Utilizator | Mesaj |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
Mama mea are tenul ca si al tau. I-a zis cosmeticiana ca e ten mixt (eu stiam ca mixt inseamna sa ai zona T a fetei mai grasa si pometii uscati/normali dar se pare ca nu doar asta inseamna). _________________ http://shopperita.blogspot.com/ |
|
tzucalexa Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/02/2009
asa o sa fac mulsumec |
|
deutzat Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 03/12/2008
mi-e imi place crema de fata de la Garniere si Nivea |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Iti recomand dar trebuie sa imi spui ce folosesti acum si sa-mi dai mai multe detalii despre pielea ta |
|
selecta_roz Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 19/03/2009
Mie imi place sa ma tot dau cu masti pe fata, o fi bune dar eu nu observ diferenta |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Soin de Teint - texture soyeuse sable naturel 01 este chestia pe care o folosesc eu de la Uriage, il cumpar de la Helpnet sau Centrofarm.. |
|
blondutza_eu Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 16/03/2010
pentru fata uscata se poate aplica seara un strat de vaselina osmetica si dimineata se spala cu apa si sapun pentru fata... hidrateaza foarte bine.. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |