Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 4
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Du-te la pagina :

ioana_myna
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 05/03/2009
Mesaj Trimis: Joi 03 05, 2009 1:37 am
    Titlul subiectului: Despre lenjerie intima
Raspunde cu citat (quote)

Buna, am deschis acest topic pentru ca am nevoie de opiniile, parerile voastre in privinta asteptarilor voastre pentru produsele de lenjerie intima.

Doresc sa stiu ce asteptari aveti de la o firma ce produce lenjerie intima si aici ma refer la tot felul de rochite, chiloti, babydolls, sutiene, sau chiar si outfit uri gen scolarita,politista etc. As dori sa stiu ce preferinte aveti privind materialul sau pretul? De asemenea, ce parere aveti despre sistemul de cumparare online? Ce sistem de plata va convine, plata cu card sau la primirea coletului?
Sper sa nu vi se para incomode aceste intrebari si sa imi raspundeti deoarece doresc sa vin pe piata in curand cu o colectie proprie de lenjerie intima produsa in atelierul meu pe care sa o comercializez pentru inceput online.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Joi 03 05, 2009 11:22 am
    Titlul subiectului:

Imi place ca lenjeria intima sa fie in primul rand comoda, sa nu provoace rani pe corp (cum am mai patit). Materialul de obicei sa fie bumbac 100% si in culori pastelate, eventual cu un model finut sau chiar simplu.
Sutienul imi place sa aiba bretele detasabile pentru a le putea inlocui cu altele transparente sau in alte culori.
Momentan, cam atat.

ioana_myna
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 03 05, 2009 11:09 pm
    Titlul subiectului:

emoozzah a scris:
Imi place ca lenjeria intima sa fie in primul rand comoda, sa nu provoace rani pe corp (cum am mai patit). Materialul de obicei sa fie bumbac 100% si in culori pastelate, eventual cu un model finut sau chiar simplu.
Sutienul imi place sa aiba bretele detasabile pentru a le putea inlocui cu altele transparente sau in alte culori.
Momentan, cam atat.

Am pus aceasta intrebare privind preferintele voastre pentru ca la inceput imi va fi greu sa acopar toata gama de produse de lenjerie intima asa ca voi tine cont acum de majoritatea raspunsurilor. Doresc sa comercializez atat lenjerie intima erotica din materiale gen satin,voal, dar si simpla conform prefrintelor tale Smile Momentan se lucreaza in atelier la perfectionarea tiparelor si ideilor pe care le am in a pune pe picioare acest proiect. Iti multumesc de raspuns Smile

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Joi 03 05, 2009 11:12 pm
    Titlul subiectului:

No problemo. In privinta lenjeriei erotice nu prea pot sa ma pronunt pentru ca nu ma atrage dar sigur vor scrie alte fete. Wink

andreea_pyssy
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/11/2008
Mesaj Trimis: Joi 03 05, 2009 11:50 pm
    Titlul subiectului:

mie imi plac sutienele cu cupa mica...si cu push-up Very Happy lenjerie neagra..costume de baie ai?Very Happy

cristina_cs
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 06/03/2009
Mesaj Trimis: Sam 03 07, 2009 12:09 am
    Titlul subiectului:

pt mine sutienele trebuie sa fie comode dar sa si corecteze anumite defecte Embarassed adica musai cu push-up . mie imi plac cele de la victoria's secret . Am si cateva de la I.D sar dar au cam pus la pret in ultimul timp si nu justifica

andreea_pyssy
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 03 07, 2009 1:25 am
    Titlul subiectului:

pai eu am numai de la V.S si ce mai imi cumpara cumnata mea de pe aici...dar nu le folosesc... Smile

cristina_cs
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 03 07, 2009 1:35 am
    Titlul subiectului:

ai fazut ce costume de baie au anul asta la vs? superrrr mi-am luat doua deja doua dar mai astept sa mai aduca marimea mea baiatul de la care cumpar . si miracle dra vs parca l-au facut special pt mine si mevoile mele de ridicare Very Happy . chiar tu la ce preturi le iei?

andreea_pyssy
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 03 07, 2009 1:40 am
    Titlul subiectului:

eu le iau ka preturile de pe site mi le trimete sora mea... Very Happy am vazut costumele...cele negre :X dar eu caut altceva...adica nici eu nu stiu ce caut..vreau push-up... tanga..nici eu nu stiu Very Happy poate cauti tu poze cu ce ti-ai luat si imi arati si mie Very Happy

ioana_myna
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 03 07, 2009 6:19 am
    Titlul subiectului:

andreea_pyssy a scris:
mie imi plac sutienele cu cupa mica...si cu push-up Very Happy lenjerie neagra..costume de baie ai?Very Happy

Iti multumesc de reply insa nu am definitivat inca magazinul si produsele. Suntem la stadiu de creatie Smile De aceea am si venit pe forum pentru a discuta cu voi referitor la preferinte. Nu cred ca ne vom axa pe gama de costume de baie la inceput dar cu siguranta in timp vom ocupa si acest domeniu. Smile

ioana_myna
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 03 07, 2009 6:22 am
    Titlul subiectului:

cristina_cs a scris:
ai fazut ce costume de baie au anul asta la vs? superrrr mi-am luat doua deja doua dar mai astept sa mai aduca marimea mea baiatul de la care cumpar . si miracle dra vs parca l-au facut special pt mine si mevoile mele de ridicare Very Happy . chiar tu la ce preturi le iei?

Dar scuza ma ca te intreb de ce cumperi prin cineva? Nu ai card? Poti cumpara singurica de pe VS Wink Eu cu Victoria Secret m am lecuit.... in afara de chiloti, sutiene sau costume de baie nu mai cumpar nimic de la ei. Dar sincer 10 $ un chilot si 40$ un sutien .... adik undeva la 34 ron un chilot si 140 ron un sutien... plus taxe minim 90 ron eu zic ca pot opta pentru firme romanesti. Am o gramada de comenzi de la VS dar daca aduni banii la final nu te alegi decat cu produse cu eticheta VS. aaa sa nu mai adaug taxele UPS usturatoare. Nu are sens nici sa discut despre faimosii pantofi Colin Stuart (o imitatie ieftina de pantofi de taraba) sau despre bluzele din material haios la preturi de peste 200 ron. Dar probabil ca pentru unele dintre noi conteaza firma in detrimentul calitatii si a pretului. Iti garantez ca daca ai colinda mai mult prin magazine ai gasi aceleasi produse la un pret mult mai mic si chiar o calitate mai buna. Marketingul Victoriei Secret isi face treaba cu brio.

cristina_cs
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 03 07, 2009 9:44 pm
    Titlul subiectului:

vreau sa-ti spun caci asta este si motivul pt care cumpar prin cineva .Nu vreau sa astept si nici sa platesc taxele de expediere .Apoi le mai si pot incerca .Cat depre firmele de lenjerie intima din romania nu am o parere buna la 7 milioane un sutien care are 2 pietre nu se merita iar materialele de toata jena daca le speli se string si arata de parca le ai de 100 de ani.
eu nu cumpar de la vs pantofi si haine . Eu prefer bebe ,guess etc. Pt mine nu conteaza eticheta dar conteaza calitatea . Nu imi cheltui bani pe ieftinituri pe care le arunc la gunoi dupa 2-3 purtri. Smile

ioana_myna
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 03 07, 2009 11:19 pm
    Titlul subiectului:

cristina_cs a scris:
vreau sa-ti spun caci asta este si motivul pt care cumpar prin cineva .Nu vreau sa astept si nici sa platesc taxele de expediere .Apoi le mai si pot incerca .Cat depre firmele de lenjerie intima din romania nu am o parere buna la 7 milioane un sutien care are 2 pietre nu se merita iar materialele de toata jena daca le speli se string si arata de parca le ai de 100 de ani.
eu nu cumpar de la vs pantofi si haine . Eu prefer bebe ,guess etc. Pt mine nu conteaza eticheta dar conteaza calitatea . Nu imi cheltui bani pe ieftinituri pe care le arunc la gunoi dupa 2-3 purtri. Smile

Bineinteles ca nici una dintre noi nu isi doreste asta. Eu din pacate am avut destule neplaceri cu aceste situri romanesti inclusiv cu cele straine Victoria Secret. Sutienele VS nu rezista la spalari indelungate si nici chiloteii din bumbac nu sunt extraordinari. Victoria Secret insa va lua bani in continuare de la mine pentru ca singurele obiecte pe care le cumpar de la ei constant sunt gentile Guess.

cristina_cs
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 03 07, 2009 11:41 pm
    Titlul subiectului:

dar de ce le cumperi de la vs?(genti guess)
caci nu sunt din colectiile noi.
eu de le vs iau numai lenjerie intima caci vs doar asta face (+cosmetice si parfumuri) restul sunt de la alte firme dar vandute prin limited brands (din care face parte si brand-ul vs) Nu are nici o vina vs de proasta calitate a produselor celorlalte brand-uri . doar sunt puse in vanzare de aceeasi companie Limited brands.

ioana_myna
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 03 08, 2009 12:12 am
    Titlul subiectului:

cumpar de la VS genti guess pentru ca 1. sunt mai ieftine (logic) si 2. pentru ca nu cumpar de pe situl oficial din america si 3. nu suport baieti cu combinatii ca si intermediari Twisted Evil
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 4
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum