| Utilizator | Mesaj |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
Imi place ca lenjeria intima sa fie in primul rand comoda, sa nu provoace rani pe corp (cum am mai patit). Materialul de obicei sa fie bumbac 100% si in culori pastelate, eventual cu un model finut sau chiar simplu. Sutienul imi place sa aiba bretele detasabile pentru a le putea inlocui cu altele transparente sau in alte culori. Momentan, cam atat. _________________ http://shopperita.blogspot.com/ |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
No problemo. In privinta lenjeriei erotice nu prea pot sa ma pronunt pentru ca nu ma atrage dar sigur vor scrie alte fete. _________________ http://shopperita.blogspot.com/ |
|
andreea_pyssy Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
mie imi plac sutienele cu cupa mica...si cu push-up _________________
|
|
cristina_cs Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/03/2009
pt mine sutienele trebuie sa fie comode dar sa si corecteze anumite defecte |
|
andreea_pyssy Insomniac
pai eu am numai de la V.S si ce mai imi cumpara cumnata mea de pe aici...dar nu le folosesc... _________________
|
|
cristina_cs Bebelus
ai fazut ce costume de baie au anul asta la vs? superrrr mi-am luat doua deja doua dar mai astept sa mai aduca marimea mea baiatul de la care cumpar . si miracle dra vs parca l-au facut special pt mine si mevoile mele de ridicare |
|
andreea_pyssy Insomniac
eu le iau ka preturile de pe site mi le trimete sora mea... _________________
|
|
ioana_myna Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 05/03/2009
Iti multumesc de reply insa nu am definitivat inca magazinul si produsele. Suntem la stadiu de creatie |
|
ioana_myna Bebelus
Dar scuza ma ca te intreb de ce cumperi prin cineva? Nu ai card? Poti cumpara singurica de pe VS |
|
cristina_cs Bebelus
vreau sa-ti spun caci asta este si motivul pt care cumpar prin cineva .Nu vreau sa astept si nici sa platesc taxele de expediere .Apoi le mai si pot incerca .Cat depre firmele de lenjerie intima din romania nu am o parere buna la 7 milioane un sutien care are 2 pietre nu se merita iar materialele de toata jena daca le speli se string si arata de parca le ai de 100 de ani. eu nu cumpar de la vs pantofi si haine . Eu prefer bebe ,guess etc. Pt mine nu conteaza eticheta dar conteaza calitatea . Nu imi cheltui bani pe ieftinituri pe care le arunc la gunoi dupa 2-3 purtri. |
|
ioana_myna Bebelus
Bineinteles ca nici una dintre noi nu isi doreste asta. Eu din pacate am avut destule neplaceri cu aceste situri romanesti inclusiv cu cele straine Victoria Secret. Sutienele VS nu rezista la spalari indelungate si nici chiloteii din bumbac nu sunt extraordinari. Victoria Secret insa va lua bani in continuare de la mine pentru ca singurele obiecte pe care le cumpar de la ei constant sunt gentile Guess. |
|
cristina_cs Bebelus
dar de ce le cumperi de la vs?(genti guess) caci nu sunt din colectiile noi. eu de le vs iau numai lenjerie intima caci vs doar asta face (+cosmetice si parfumuri) restul sunt de la alte firme dar vandute prin limited brands (din care face parte si brand-ul vs) Nu are nici o vina vs de proasta calitate a produselor celorlalte brand-uri . doar sunt puse in vanzare de aceeasi companie Limited brands. |
|
ioana_myna Bebelus
cumpar de la VS genti guess pentru ca 1. sunt mai ieftine (logic) si 2. pentru ca nu cumpar de pe situl oficial din america si 3. nu suport baieti cu combinatii ca si intermediari |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |