Utilizator Mesaj

Pagina 4 din 4
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4

Du-te la pagina :

monicap
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 19/01/2010
Mesaj Trimis: Lun 01 25, 2010 12:06 pm
    Titlul subiectului: tratament ok
Raspunde cu citat (quote)

Hello.
Am mai scris si pe alt post, dar vad ca aici chiar se vb de anumite pastile. Eu personal nu am fost de acord cu multe, fiindca am avut exemple clare ca dau metabolismul peste cap. Momentan am aflat de unele care par ff ok. Se numesc XL-S. Am cautat pe net si am gasit numai reactii bune. Cik nu fac minuni, dar te ajuta sa slabesti sanatos si cel mai mult sa te mentii la greutatea dorita. Voi ce ati auzit de ele?
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

monicap
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 19/01/2010
Mesaj Trimis: Lun 02 08, 2010 12:09 pm
    Titlul subiectului: dieta

Lol, azi mi-a zis si o colega de la job..ca ea le incearca de 2 saptamani =)) Cik sunt f ok pana acum.

oanaoaky
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 05/01/2009
Mesaj Trimis: Vin 02 12, 2010 2:19 pm
    Titlul subiectului:

VOINTA,ati auzit de acest cuvant?....am inceput de pe 4 ian sa tin un regim,fara pastile,dar am scos painea si dulciurile,care erau dusmanul nr 1 al meu.......merg la sala de 3 ori pe sapt......fac masaj de 2 ori pe sapt....si am reusit intr-o luna sa scap de 4 kg si 2 cm peste tot Wink ....deci ce rost are sa va intoxicati cu pastile,sa va omorati ficatul,sa mai faceti alte complicatii dak sunt si alte metode mai simple....kg care se duc repede se depun la fel de repede ,deci fara efort nimik nu iese bine.....VOINTA MULTA SI LA CAT MAI PUTINE KG JOS CU MUUUUUULT SPORT! Smile .......sigur reusiti si fara pastile.......

izabella25
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 27/03/2008
Mesaj Trimis: Vin 04 23, 2010 10:03 am
    Titlul subiectului:

mereu am vorbit pe forumuri despre gravitatea pe care o poate provoca o pastila de slabit.cred ca pe aici nu am ajuns sa vorbesc.fetelor informati-va bien atunci cand vreti sa incepeti o dieta.mergeti mai bien la un salon si faceati un tratametn specializat decat sa luati cienstie ce procarii de pastile.prietena mea cea mai buna asa a facut .a mers la chic salon si a cerut sa i se prezinte toate tipurile de tratamente prin care poate slabi.si a ales eximia si a facut o alegere foarte buna.mie mi se face pielea gainii cand ma gandesc ca sunt aprobate de ministerul santatii tot felul de pastile de slabit care fac rau.chhhhh

laura45
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 05/06/2008
Mesaj Trimis: Mie 06 09, 2010 12:07 pm
    Titlul subiectului: ce parere aveti?

mda si nimeni nu ia masuri.In schimb eu am gasit o oferta super tare pe internet:D
am citit pe internet ca chicsalon organizeaza o campanie si cauta o fata care isi doreste sa slabeasca si are pb mari cu greutatea.ii vor realiza un tratament complet cu eximia pentru a demonstra cat de bun este aparatul.haideti sa ne inscriem:D http://***.beautybuzz.ro/infrumusetare/eximia-si-chic-salon-te-provoaca-la-slabit/eximia-si-chic-salon-te-provoaca-la-slabit.html
eu ma inscriu.dar cele care chiar au probleme mari cu greutatea au sanse mari .va pup
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

lavi_perju
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 10/11/2010
Mesaj Trimis: Mie 11 10, 2010 2:44 am
    Titlul subiectului: Timisoara

Super Slim bune pt mine Laughing Nu am nici cea mai mica stare de rau sau ceva de genul asta. Eu spun un singur lucru ca fiecare corp e diferit. Degeaba spune unu, nu le lua ca iti face rau si bla bla bla si altul spune ca ia-le ca sunt super, acum totul depinde de persoana in cauza. Eu le iau pentru ca asa am vrut eu chiar daca am citit de pe forum-uri o gramada de chestii negative. Vreau sa incerc si daca e sa o patesc, o patesc pe capul meu. Nu vreau sa-mi para rau ca nu le-am incercat si pe astea.
Pupicei la toti. Aveti grija de voi. Wink

alinbaci
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 11 10, 2010 11:09 am
    Titlul subiectului: Lasati pastilele odata

yannah a scris:
Eu am trecut prin iad cu ele desi am lesinat din prima saptamana, parca mi-au anulat creierul!
Da, cunosc si eu destule care iau in continuare... Rolling Eyes

Lasa pastilele, ca nu-ti fac numai rau. Slabesti in prima faza. Dupa ce te lasi de ele te ingrasi dublu. Incearca niste diete normale cu care chiar slabesti si chiar te mentii. Pe ***.dieta-ta.ro gasesti cele mai multe diete si cele mai sanatoase.

alinbaci
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 11 10, 2010 11:09 am
    Titlul subiectului: Lasati pastilele odata

yannah a scris:
Eu am trecut prin iad cu ele desi am lesinat din prima saptamana, parca mi-au anulat creierul!
Da, cunosc si eu destule care iau in continuare... Rolling Eyes

Lasa pastilele, ca nu-ti fac numai rau. Slabesti in prima faza. Dupa ce te lasi de ele te ingrasi dublu. Incearca niste diete normale cu care chiar slabesti si chiar te mentii. Pe ***.dieta-ta.ro gasesti cele mai multe diete si cele mai sanatoase.

alexandraandreea
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/03/2011
Mesaj Trimis: Lun 05 21, 2012 5:01 pm
    Titlul subiectului:

Fetelor, vine vara!!! Imbratisati sezonul estival apeland la cele mai tentante pachete si produse pentru o slabire armonioasa, echilibrata si sanatoasa. http://***.slabut.ro te ajuta sa scapi de problemele cauzate de greutatea corporala excesiva, de celulita inestetica, dobandind o silueta atragatoare si un corp sanatos! Rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare!
http://***.slabut.ro 0730.410.783
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 4 din 4
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum