| Utilizator | Mesaj |
|
ladybutterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/01/2009
Nici eu nu merg la salon. Prefer sa mi le fac singura, o data pe saptamana obligatoriu! Imi tai cuticulele (si imi pare rau, ca daca le lasam le aveam mult mai frumoase si sanatoase), asa ca daca exista vreo fata care nu le-a taiat, nici sa nu le taie! Si nu ...prea folosesc crema de maini...Inainte foloseam, dar am o perioada cam mare de cand am renuntat. Doar de curand mi-am luat o crema pentru cuticule de la Avon. Am sa va zic daca e buna de ceva. _________________ http://sweetladybutterfly.blogspot.com/ To love and to win is the best, to love and to lose is the next best. |
|
camysh Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
eu sunt de obicei friguroasa la maini si picioare, deci manusile alea imi sunt numai bune iarna |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Am sa mai incerc sa le tin peste noapte in weekend-uri.Asa daca nu dorm din cauza lor am cand sa ma odihnesc De obicei nu fac nimic deosebit mainilor.Doar faza cu crema asta am incercat-o o data si cam atat. Iarna ma dau cu foarte multa crema pe maini,in rest nu le aplic tratamente speciale.Niciodata nu mi s-a parut ca am maini feminine poate ca si de-aia nu ma preocupa atat nici manichiura,le prefer taiate mici,uneori date cu lac incolor.Mai am si perioade in care mi le las mai mari si le fac cu tot felul de culori,dar asta mai mult iarna.Vorba surorii,probabil simt nevoia de culoare Sa nu confundam topicul "maini" cu cel de "unghii". |
|
pinky_zu Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 22/06/2009
havena, allamia de unde ati cumparat manusile?? pe mine ma batea gandul sa imi cumpar de la avon. ce spuneti, merita?? |
|
camysh Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
pinky_zu eu am manusile de la avon. sunt bune, de bumbac. |
|
havena Insomniac
Cred ca se gasesc si la Oriflame.Asa imi amintesc. |
|
pinky_zu Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 22/06/2009
trbuie cumva sa ma dau cu crema? sau doar le bag in maini si dorm asa....si ce rezultate da?? intreb pt ca sunt in plop cu astfel de chestii |
|
havena Insomniac
Pai eu am o masca de noapte pt.maini,are consistenta unui gel de dus dar mai solida un pic,m-am dat cu ea pe maini,am intins-o bine si apoi mi-am pus manusile si m-am culcat cu ele.Deci trebuie sa actioneze peste noapte masca aia. Nu stiu cum facea Allamia cu crema. |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
valeu... abia suport manusile iarna pe ger. n-as putea sa dorm. si eu in general nu dorm prea bine. dar exista si un motiv pt tratamentul asta? sau asa... de frumusete preventiv? |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |