| Utilizator | Mesaj |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
Iti placea cum mirosea dar transpirai ca si cand nu l-ai fi avut..nu? |
|
emoozzah Insomniac
Deutzat, explicatia o stiam si eu. Problema e daca in practica chiar functioneaza. Vroiam sa stiu daca cineva a incercat. |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
sincer... eu daca stau toata ziua la facultate si am transpirat. ma duc la baie si ma spal pe maini pana la umeri, fata, gat si ma sterg cu hartie igenica. nu suport. |
|
deutzat Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 03/12/2008
eu sunt norocoasa... transpir putin, indiferent cat de cald este.. |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
si eu eram la fel de norocoasa. asta pana am inceput sa imi impun sa consum cei 2 litri de lichide pe zi. trag conculuzia ca nu prea bei apa! |
|
dory_b28 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/11/2006
Transpir si eu dar nu excesiv.Am folosit cu succes deo roll de la Vichy , cel de 24 ore.Nu pateaza!Nu pot spune ca a oprit total transpiratia , nu eram perfect uscata , dar nu mirosea. _________________
Restaurantul de acasa |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
BUN TOPIC !!! Sunt cea mai indicata sa scriu aici fiindca eu am o mare problema cu transpiratia.Nu miroase dar e abundenta din calea afara.Si nu transpir doar cand imi este cald ci mereu.MEREU! Si cum zicea Alexa arata foarte urat sa vezi ud sub brat.De aceea de multe ori evit sa iau tricouri sau bluze albastru deschis,roz fiindca la astea se vede cel mai tare.Bine ca nu si miroase ca daca era si asta nu stiu ce ma faceam. Am incercat multe produse antiperspirante dar nu pot spune ca am gasit unul grozav.Numai ce a zis Dory inca nu am incercat dar bine ca mi-am amintit de asta. Am folosit: cred ca toata gama Fa si pot spune ca tin bine,si o parte din ele nu pateaza.Dar nu mai stiu care.Apoi multe Dove-uri,de la Avon si Oriflame dar astea mai demult, si cateva din Nivea.Acum am Garnier pe verde.Dar care maine cred ca-l gat si o sa ma orientez spre altceva. Nu am incercat cu leacuri babesti dar de data asta nu cred ca ajuta la ceva,nu in chestia asta. |
|
emoozzah Insomniac
Apropo de Garnier. Si eu am avut pe verde dar nu mi-a placut deloc!! Am avut si Palmolive care la primele aplicari a fost destul de bun dar nu imi placea deloc mirosul si in timp am vazut ca e la fel ca toate celelalte. Ultima modificare efectuata de catre emoozzah la Dum 06 21, 2009 4:26 pm, modificat de 1 data in total |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Eu folosesc Garnier verde dar nu mi se pare extraordinar. Singurul cu care m-am inteles perfect a fost Rexona stick. Oricare din ele. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |