Utilizator Mesaj

Pagina 15 din 15
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Du-te la pagina :

andreea_pyssy
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/11/2008
Mesaj Trimis: Sam 01 17, 2009 2:11 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

eu am auzit ca ceapa scade celulita si ardeiul iute.. pt. ca te ajuta sa arzi mai repede grasimile... eu am ajuns la 50... si eu am soldurile maricele.. acum imi ies oasele .. mai ales cand stau in pat .... si mie mi se zice"ejty nebuna.. ejty slaba rau !! " dar .. iubitu meu... mereu imi spune.."nu vezi cum te`ai facut.. " dar.. l ma cunoaste de la 13 ani.. deci e o diferenta cand estti copil... si cum esti la 18 ani aproape.. dar.. asta e ..
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

amy_13
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 22/04/2009
Mesaj Trimis: Mie 04 22, 2009 5:25 pm
    Titlul subiectului:

si eu am aceeasi problema Laughing . am impresia ca sunt GRASA nu plinuta . si stiu ca este adevarat chiar daca altii spun ca nu. Confused . oricum, la inaltimea pe care o ai , parerea mea e ca ai o greutate foarte buna. Smile eu iti urez succes oricum daca mai vrei sa dai jos , eu n-am reusit inca Confused

andreea_pyssy
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/11/2008
Mesaj Trimis: Sam 04 25, 2009 11:11 am
    Titlul subiectului:

ms :* da o sa mai dau Very Happy ma uit la pozele de vara trecuta cand aveam 55...si nu imi place deloc.. + ca se vede si la haine ca am slabit... Smile daca scap si de picioare... imi indeplinesc visul Smile)

laura45
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 05/06/2008
Mesaj Trimis: Mie 06 09, 2010 11:58 am
    Titlul subiectului: fetelor ce parere aveti?

va ofer o informatie super tare:P
am citit pe internet ca chicsalon organizeaza o campanie si cauta o fata care isi doreste sa slabeasca si are pb mari cu greutatea.ii vor realiza un tratament complet cu eximia pentru a demonstra cat de bun este aparatul.haideti sa ne inscriem:D http://***.beautybuzz.ro/infrumusetare/eximia-si-chic-salon-te-provoaca-la-slabit/eximia-si-chic-salon-te-provoaca-la-slabit.html
eu ma inscriu.Eu zic ca merita din plin sa incercati cele care va incadrati in conditiile din articol.Va pup
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

manuela_mircea
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/08/2010
Mesaj Trimis: Lun 08 23, 2010 8:25 am
    Titlul subiectului: Aplic unghii false

Daca unghiile tale naturale nu cresc suficient, se exfoliaza sau pur si simplu vrei o manichiura impecabila si care sa dureze mult timp atunci te vei indragosti de unghiile cu gel .

Avantajul acestor unghii e ca poti avea french permanent sau diverse alte aplicatii fara ca tu sa depui vreun efort pentru intretinere.

Intretinerea unghiilor cu gel uv trebuie efectuata in medie la 3 saptamani, in functie de ritmul de crestere al unghiei naturale.

PRETURI:
70 RON- aplicare tips natural + gel
50 RON- aplicare gel pe unghia naturala (protectie unghie naturala)
50 RON- intretinere ( se realizeaza la 2-3 saptamani)
MENTIUNI:
In pret este inclus: french simplu sau permanent si modele/aplicatii (pictura, strasuri, sclipici, floricele, etc).
Daca ti-ai rupt/distrus o unghie, inlocuirea ei este GRATUITA.
Unghiile sunt aplicate la domiciliul meu – Dristor.
Pentru informatii suplimentare si programari va stau la dispozitie la telefon: 0721.367.384.

symply_me_bya
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/05/2010
Mesaj Trimis: Lun 09 13, 2010 4:47 pm
    Titlul subiectului: mi se pare interesant

iar eu acum cateva seri am vazut rezultatul la campania ralizata de cei de la chic salon si mi sa parut uimitor sincer.dupa o luna de tratament, timp in care a realizat 10 sedinte cu eximia, tipa care a castigat tratamentul, a pierdut 10 kilograme si 25 de cm in circumferinta .mi se pare extrem de bine plus ca eprezentanta celor de la chic salon a sustinut ca laura nu va lua in greutate si ca aparatul are certificare medicala.mai mult de atat cred ca nu se poate.gestul celor de la chic salon mi se pare foarte tare.felicitari!

monica303
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2010
Mesaj Trimis: Lun 10 04, 2010 5:10 am
    Titlul subiectului: cum au unele fete noroc si slabesc cu eximia

si eu am vazut acel reportaj de la acasa tv . sunt inca foarte mirata de rezultatele laurei cea care a fost aleasa de cei de la chic salon sa slabeasca cu eximia.m-am uitat pe acasatv cand au dat la sitrile de noapte si nu imi venea sa cred a fost o campanie foarte interesanta si benefica acestei fete.a slabit 10 kilograme si a dat jos in circumferinta intr-o luna.mi se pare foarte tare.chiar foarte bun eximia.

alexandraandreea
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/03/2011
Mesaj Trimis: Lun 05 21, 2012 5:01 pm
    Titlul subiectului:

Fetelor, vine vara!!! Imbratisati sezonul estival apeland la cele mai tentante pachete si produse pentru o slabire armonioasa, echilibrata si sanatoasa. http://***.slabut.ro te ajuta sa scapi de problemele cauzate de greutatea corporala excesiva, de celulita inestetica, dobandind o silueta atragatoare si un corp sanatos! Rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare!
http://***.slabut.ro 0730.410.783
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 15 din 15
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum