| Utilizator | Mesaj |
|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
hmmm..pai vad ca parerea generala e cam aceiasi..nu spunem chiar tot din casa tuturor insa nu vad pe nici una sa zica ce anume nu zice mie nu-mi place sa am secrete..am pastrat citeva secrete la un moment dat fata de toata lumea..pt ca eu zic ca daca un secret e impartit in 2..nu mai e secret..chiar si iubitului nui spuneam acel secret...era SECRET..in ceea ce priveste daca spun chiar tot prietenilor..e imposibil, nu ne intilnim ca sa ne povestim viata ci sa ne distram, destindem impreuna..la o cafea , la cumparaturi..bine daca am o problema si nu stiu cum sa ma descurc..clar le cer sfatul..si atunci e bine sa nu omiti pt ca atunci pierzi imaginea de ansamblu iar sfatul sar putea sa nu fie tocmai potrivit.. _________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
Eu nu simt deloc asa. Doar ca unele chestii n-am chef sa le spun. Daca le-ar putea afla fara ca eu sa trebuiasca sa povestesc si explic n-as avea nici o problema. Sa am un cip cu "informatii despre mine". Poftim! Asimileaza, dar nu ma pune sa explic. Nu imi place sa dau explicatii. Iar Alexa, puteai sa le spui pretenelor tale si ca ai facut sex la tine in dormitor in pozitia misioarului, si la fel te-ar fi privit. Sexul cam e subiect tabu. O singura data la bauta eu, al meu preten si un alt cuplu am inceput sa povestim momente penibile in clipe intime (de genul bunica intra peste). Eram pe jos de ras. Dar in general informatiile astea se pastreaza in doi. |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Eu nu pot spune tot. Mi se pare ca as fi ca o stire de pe Pro tv. O aude toata lumea,o macina fiecare cum vrea si apoi isi dau cu parerea despre ea.N-as putea sa aud din gura lui X sau lui Y ca mai bine faceam asa si nu cum am facut eu si presupuneri ca de-aia am facut aia si bla,bla.Bine,oricum pot sa-mi aud lucruri de genul ca lumea oricum vorbeste dar nu as vrea sa aud chestiile astea si despre lucruri mai intime pt.mine. Si din pacate si din nefericire pt.mine imi pasa cam mult de ce spun cei din jurul meu de mine |
|
idun Insomniac
Da, bun! Si pe mine sa zic ca ma afecteaza intr-o oarecare masura. Dar prefer sa comenteze in cunostinta de cauza, decat pe ceea ce si-au dat ei cu presupusul. Daca cuiva i se pare nelacolul lui ceea ce fac eu si ajunge sa faca mutre, macar stiu cu cine am de a face. Iar poante d'astea ca ma are la mana X. Come on! Cu ce sa ma aiba la mana? N-am omorat pe nimeni, n-am incalcat legea. Daca toata lumea stie aceasi poveste, un eventual moment de prostie, fata de cine sa ma mai aibe la mana? Efectv mi se pare mai putin stresant tot adevarul pe fata. Toate persoanele din jurul meu au fost la um moment dat informate de majoritatea tampeniilor pe care le-am facut. Acum nu ma duc cu lista la fiecare, dar cand vine vorba eu intodeauna recunosc. Ceva de genul: "da, chiar atat de proasta am fost!" |
|
getta Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/07/2008
nu trebuie sa stie ce planuri ai , nu trebuie sa stie ce vrei sa faci. daca nu sunt prieteni adevarati vor deveni invidiosi , vor incerca sa iti puna bete-n roate. _________________ dragostea e un singur suflet care locuieste in doua trupuri. http://4animale.myforum.ro |
|
panini4u Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 22/06/2009
Am avut pana acum 3 prietene cele mai bune.Prima:ii spuneam tot,tinea secret,mie nu imi zicea tot,dar era cea mai tare,ne intelegeam de minune,dar m`am mutat si...deh`.A doua:la fel,ii ziceam tot,tinea secret,nu imi prea zicea de`ale ei.Cand ne`am certat,m`a jignit folosindu`se de secretele pe care i le spusesem.Iar acum,la a treia...cu care acum 30 de min m`am certat...nu ii prea ziceam,ea imi zicea tot.Ea cunostea niste baieti si am vorbit cu ea,dar fara sa ii jignesc,Si ce sa vezi:ei stiau tot,cuvant cu cuvand ce ii zisesem ei.Unuia,pe care il placeam dar nu eram hotarata i`a spus ca imi bat joc de el si mie mi`a spus ca l`a sarutat si ca ar putea sa o mai faca odata.Am iertat`o,iar acum mi`a reprosat ca sunt falsa si alte prostii...m`a jignit mult,aia nu a fost tot:P, Morala:sa nu ii zici niciodata nimanui tot.Mai ales detaliile din relatia ta;)NICIODATA! |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
Pai si tu daca ai mai patit-o odata, de ce a mai spus si a doua oara chestiile intime? _________________ http://shopperita.blogspot.com/ |
|
idun Insomniac
pai, nu a zis. prima s-a mutat. cu a doua s-a ars. celei de a 3-a nu i-a zis mare lucru, dar debitat de la ea putere. eu zic ca tre doar sa fi mai talentat la alegerea prietenilor. |
|
dyenutzza Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/02/2009
Naspa ce vi s-a intamplat..eu am prietene dar spun doar ce cred eu ca este necesar..bine, si ceva secrete..dar chestiile de familie sunt private |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |