Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Mie 06 17, 2009 10:43 am
    Titlul subiectului: Ce nu trebuie sa stie prietenii despre tine?
Raspunde cu citat (quote)

Cu totii avem prieteni carora le impartasim mai tot despre noi. Si totusi, sunt unele lucruri care nu pot fi spuse in gura mare sau pe care nu vrem sa le stie cei din jurul nostru.
Nu va cer sa scrieti aici secretele vietilor voastre ci acele mici lucruri pe care poate ati omis intentionat sau nu sa le impartasiti prietenilor.

Mie nu mi-a placut niciodata ca prietenii sa stie cand parintii mei au avut probleme de sanatate care ma afectau sau cand aveau probleme financiare. Nu pentru ca mi-ar fi fost rusine dar nu as fi vrut ca atunci cand iesim in oras sa nu vorbim despre anumite lucruri doar ca sa nu ma intristez sau sa nu mergem in anumite locuri doar pentru ca eu nu as fi avut bani.
Alt lucru pe care nu l-am vorbit niciodata cu prietenii, a fost relatia mea cu iubitul. Daca avem probleme, le rezolvam intre noi si nu cu prietenii.
Le spun ce facem, mici tachinari intre noi dar "grosul" ramane doar pt noi doi. Razz
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

vintage
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/09/2007
Mesaj Trimis: Mie 06 17, 2009 10:55 am
    Titlul subiectului:

Hmm... la capitolul asta nu cred ca m-am descurcat niciodata prea bine. Alternez. Am perioade cand vorbesc despre orice si spun prea multe si perioade in care spun prea putin.
In mare, cred ca depinde de tipul de prietenie... Prietenei cele mai bune ii spun mai multe lucruri decat celei cu care ies la un suc 1-2 ori pe luna sau amicilor carora mi-ar fi cam aiurea sa ma destainui... Eu de exemplu, prietenei mele cele mai bune ii spun aproape tot, pentru ca am incredere in ea si uneori am nevoie de sfaturi. Nu ii spun chiar tot, insa mi-e greu sa dau exemple de chestii pe care nu i le spun. Sunt lucruri marunte care cred ca nu ar interesa-o/nu ar fi bine sa le stie/le omit neintentionat/sunt prea personale. Na, fiecare om are lucruri pe care le stie doar el, altfel am fi o carte deschisa.

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Mie 06 17, 2009 11:16 am
    Titlul subiectului:

Rolling Eyes eu sunt o carte deschisa! poa' sa stie toata lumea totul despre mine! n-am nimic de ascuns. sincer, mi se pare mai simplu asa pt lumea nu e curioasa sa afle amanunte. deja se stie.

nu imi place sa imi plang de mila. daca se ajunge la faza cu "vai, saraca de tine" imi este si mai rau. varianta mea de informare este ceva de genul: "e albastra, acum da-mi pace / schimbam subiectul" daca ma afecteaza subiectul. cred ca trebuie sa invat sa tac.

dar interesant topicul!

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Mie 06 17, 2009 12:30 pm
    Titlul subiectului:

eu m-am fript cu presupusa prietena cea mai buna...regret ca i-am destainuit anumite chestii....atat doar ca o am si eu la mana si nu mi-e frica Twisted Evil
unei prietene oricat ar fi de buna nu i-as povesti despre ce se intampla in relatia mea....ma refer la partea intima...am avut o tentativa la o iesire sa ne destainuim si spunandu-le ca am facut dragoste intr-un pod de șură(ceea ce mie mi s-a parut funny)...ele au reactionat foarte urat...asa ca de acum ma abtin total...
sunt lucruri care nu le spun nici iubitului....chiar daca am incredere in el.
efectiv sunt chestii care simt ca trebuie sa le stiu numai eu.

deutzat
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/12/2008
Mesaj Trimis: Mie 06 17, 2009 3:35 pm
    Titlul subiectului:

eu nu m-am ars pana acum rau, dar parca nici bine nu mi-a picat cand prietena mea cea mai buna din liceu a uitat incet incet de mine cand am trecut la facultate! Cred ca m-a folosit intr-un fel! Ea era intr-un sat de langa orasul meu si mai dormea pe la mine sambata seara cand ieseam! acum nu stiu ce s-a intamplat..ma rog...

Oricum eu in general cand sunt f fericita sau f trista imi e greu sa nu ma destainui nimanui! Am o prietena (care lucreaza cu mine) careia ii spun mai tot, dar sunt si anumite lucruri asupra carora ma abtin sa i le spun pt ca suntem diferite si simt ca nu m-ar intelege!

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Mie 06 17, 2009 5:42 pm
    Titlul subiectului:

tzucalexa a scris:

De acord!

Pe vremea cand aveam prietene,stiau totul despre mine.De fapt,toate stiam totul una despre cealalta.Ne cam unea un lucru:tatii nostrii,pe vremea aceea,nu era foarte familisti.Si vorbeam de multe ori chestiile astea intre noi,si parca ne consolam una pe alta.Doar una dintre ele,cea cu care ma intelegeam eu mai bine ca stateam si in acelasi bloc,avea un tata serios,la casa lui,nu prea intelegea lucrul asta dar chiar si asa stiam totul despre ea,mai ales eu.Acum am rezerve cand vine vorba sa povestesc ceva despre mine.Chiar si aici pe forum,dar mai in fata cuiva.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Joi 06 18, 2009 5:10 pm
    Titlul subiectului:

hmmm..pai vad ca parerea generala e cam aceiasi..nu spunem chiar tot din casa tuturor Confused
insa nu vad pe nici una sa zica ce anume nu zice Laughing ..adika nu ar avea cum, nu? Laughing

mie nu-mi place sa am secrete..am pastrat citeva secrete la un moment dat fata de toata lumea..pt ca eu zic ca daca un secret e impartit in 2..nu mai e secret..chiar si iubitului nui spuneam acel secret...era SECRET..in ceea ce priveste daca spun chiar tot prietenilor..e imposibil, nu ne intilnim ca sa ne povestim viata ci sa ne distram, destindem impreuna..la o cafea , la cumparaturi..bine daca am o problema si nu stiu cum sa ma descurc..clar le cer sfatul..si atunci e bine sa nu omiti pt ca atunci pierzi imaginea de ansamblu iar sfatul sar putea sa nu fie tocmai potrivit.. Rolling Eyes

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 06 18, 2009 5:22 pm
    Titlul subiectului:

havena a scris:
tzucalexa a scris:

De acord!

Eu nu simt deloc asa. Doar ca unele chestii n-am chef sa le spun. Daca le-ar putea afla fara ca eu sa trebuiasca sa povestesc si explic n-as avea nici o problema. Sa am un cip cu "informatii despre mine". Poftim! Asimileaza, dar nu ma pune sa explic. Nu imi place sa dau explicatii.

Iar Alexa, puteai sa le spui pretenelor tale si ca ai facut sex la tine in dormitor in pozitia misioarului, si la fel te-ar fi privit. Sexul cam e subiect tabu. O singura data la bauta eu, al meu preten si un alt cuplu am inceput sa povestim momente penibile in clipe intime (de genul bunica intra peste). Eram pe jos de ras. Dar in general informatiile astea se pastreaza in doi.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Joi 06 18, 2009 6:57 pm
    Titlul subiectului:

Eu nu pot spune tot. Mi se pare ca as fi ca o stire de pe Pro tv. O aude toata lumea,o macina fiecare cum vrea si apoi isi dau cu parerea despre ea.N-as putea sa aud din gura lui X sau lui Y ca mai bine faceam asa si nu cum am facut eu si presupuneri ca de-aia am facut aia si bla,bla.Bine,oricum pot sa-mi aud lucruri de genul ca lumea oricum vorbeste dar nu as vrea sa aud chestiile astea si despre lucruri mai intime pt.mine.
Si din pacate si din nefericire pt.mine imi pasa cam mult de ce spun cei din jurul meu de mine Sad Sad
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 06 18, 2009 8:23 pm
    Titlul subiectului:

Da, bun! Si pe mine sa zic ca ma afecteaza intr-o oarecare masura. Dar prefer sa comenteze in cunostinta de cauza, decat pe ceea ce si-au dat ei cu presupusul. Daca cuiva i se pare nelacolul lui ceea ce fac eu si ajunge sa faca mutre, macar stiu cu cine am de a face.

Iar poante d'astea ca ma are la mana X. Come on! Cu ce sa ma aiba la mana? N-am omorat pe nimeni, n-am incalcat legea. Daca toata lumea stie aceasi poveste, un eventual moment de prostie, fata de cine sa ma mai aibe la mana?

Efectv mi se pare mai putin stresant tot adevarul pe fata.

Toate persoanele din jurul meu au fost la um moment dat informate de majoritatea tampeniilor pe care le-am facut. Acum nu ma duc cu lista la fiecare, dar cand vine vorba eu intodeauna recunosc. Ceva de genul: "da, chiar atat de proasta am fost!"

getta
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/07/2008
Mesaj Trimis: Dum 06 21, 2009 5:49 pm
    Titlul subiectului:

nu trebuie sa stie ce planuri ai , nu trebuie sa stie ce vrei sa faci.
daca nu sunt prieteni adevarati vor deveni invidiosi , vor incerca sa iti puna bete-n roate.

http://4animale.myforum.ro
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

panini4u
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 22/06/2009
Mesaj Trimis: Lun 06 22, 2009 12:20 pm
    Titlul subiectului:

Am avut pana acum 3 prietene cele mai bune.Prima:ii spuneam tot,tinea secret,mie nu imi zicea tot,dar era cea mai tare,ne intelegeam de minune,dar m`am mutat si...deh`.A doua:la fel,ii ziceam tot,tinea secret,nu imi prea zicea de`ale ei.Cand ne`am certat,m`a jignit folosindu`se de secretele pe care i le spusesem.Iar acum,la a treia...cu care acum 30 de min m`am certat...nu ii prea ziceam,ea imi zicea tot.Ea cunostea niste baieti si am vorbit cu ea,dar fara sa ii jignesc,Si ce sa vezi:ei stiau tot,cuvant cu cuvand ce ii zisesem ei.Unuia,pe care il placeam dar nu eram hotarata i`a spus ca imi bat joc de el si mie mi`a spus ca l`a sarutat si ca ar putea sa o mai faca odata.Am iertat`o,iar acum mi`a reprosat ca sunt falsa si alte prostii...m`a jignit mult,aia nu a fost tot:P,
Morala:sa nu ii zici niciodata nimanui tot.Mai ales detaliile din relatia ta;)NICIODATA!

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Mar 06 23, 2009 12:04 pm
    Titlul subiectului:

panini4u a scris:
Am avut pana acum 3 prietene cele mai bune.Prima:ii spuneam tot,tinea secret,mie nu imi zicea tot,dar era cea mai tare,ne intelegeam de minune,dar m`am mutat si...deh`.A doua:la fel,ii ziceam tot,tinea secret,nu imi prea zicea de`ale ei.Cand ne`am certat,m`a jignit folosindu`se de secretele pe care i le spusesem.Iar acum,la a treia...cu care acum 30 de min m`am certat...nu ii prea ziceam,ea imi zicea tot.Ea cunostea niste baieti si am vorbit cu ea,dar fara sa ii jignesc,Si ce sa vezi:ei stiau tot,cuvant cu cuvand ce ii zisesem ei.Unuia,pe care il placeam dar nu eram hotarata i`a spus ca imi bat joc de el si mie mi`a spus ca l`a sarutat si ca ar putea sa o mai faca odata.Am iertat`o,iar acum mi`a reprosat ca sunt falsa si alte prostii...m`a jignit mult,aia nu a fost tot:P,
Morala:sa nu ii zici niciodata nimanui tot.Mai ales detaliile din relatia ta;)NICIODATA!

Pai si tu daca ai mai patit-o odata, de ce a mai spus si a doua oara chestiile intime? Rolling Eyes

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 06 23, 2009 1:13 pm
    Titlul subiectului:

pai, nu a zis.

prima s-a mutat. cu a doua s-a ars. celei de a 3-a nu i-a zis mare lucru, dar debitat de la ea putere.

eu zic ca tre doar sa fi mai talentat la alegerea prietenilor.

dyenutzza
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/02/2009
Mesaj Trimis: Sam 07 04, 2009 4:10 pm
    Titlul subiectului:

Naspa ce vi s-a intamplat..eu am prietene dar spun doar ce cred eu ca este necesar..bine, si ceva secrete..dar chestiile de familie sunt private Shocked
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum