Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Vin 06 26, 2009 9:42 am
    Titlul subiectului: Role si biciclete
Raspunde cu citat (quote)

Va plac? Aveti? De care?

Mie imi plac tare mult ambele.
Momentan am doar role dar nu am inca o pereche foarte buna. Am unele cumparate din Carrefour din silicon dar care nu prind viteza mare (au rotile apropiate - am uitat ce tip sunt).
Nu am mers singura niciodata pentru ca nu ma descurc foarte bine pe dealuri sau pe strada.
Mi-ar placea sa le port mai mereu dar asta ar presupune sa stiu sa merg foarte bine.

ladybutterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2009
Mesaj Trimis: Vin 06 26, 2009 9:56 am
    Titlul subiectului:

Nu am avut nici role si nici bicicleta la viata mea. Dar pe bicicleta stiu sa merg foarte bine, Laughing pe role mai putin si nici nu le-am mai folosit de mult (avea varamea..)

To love and to win is the best, to love and to lose is the next best.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Vin 06 26, 2009 10:01 am
    Titlul subiectului:

mi-e frica de moarte de role Laughing
nici bicicleta nu am....pe unde sa umblu cu ea?sa o car in spate pana in parc?eu pe strazi nu ma risc la ce trafic este!

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Vin 06 26, 2009 3:14 pm
    Titlul subiectului:

Eu am avut rotile cand am fost mica,de fapt eu si Dory,dar avand patru roti mici nu era asa greu sa mergi cu ele.Acum nu mai stiu nimic de ele,oricum nu le-as mai folosi.
Bicicleta am,ceva Mountain Bike de femei pe care o folosesc din cand,cand a chef de pedalat Laughing .Si la mine e trafic dar am grija.Plus ca in orasul meu inca se merge cu bicicleta destul de des.Cand conduc,de ei imi este cel mai groaza.Sunt imprevizibili,mai ales oamenii in varsta si copiii.Copiii ii vezi cel mai des.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

dory_b28
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/11/2006
Mesaj Trimis: Vin 06 26, 2009 4:04 pm
    Titlul subiectului:

Nu am mai mers pe bicicleta de vreo 15 ani cred Embarassed Numai pe aia medicinala , dar nu se pune , nu?! De fapt nici macar pe aia nu m-am mai urcat de vreo 2 ani , am urcat-o in pod la soacra-mea.
Pe role nu am curaj sa merg.

Restaurantul de acasa

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 06 26, 2009 6:39 pm
    Titlul subiectului:

Nici eu nu aveam curaj sa merg pe role dar cand si-a luat prietenul meu, am zis sa nu il las singur. Si am indraznit. E greu pana prinzi miscarea ca dupa nu mai vrei sa te opresti Laughing

dyenutzza
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/02/2009
Mesaj Trimis: Dum 07 05, 2009 10:43 pm
    Titlul subiectului:

E super fain sa mergi pe role..imi este putin frica de viteza de cand am luat niste trante nu chiar ideale Cool ..nici nu sunt experta in figuri cum sunt unii copii din cartierul meu..pe aici sunt perioade in care toti sunt invaluiti de febra rolelor:D

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2008
Mesaj Trimis: Joi 07 16, 2009 1:29 pm
    Titlul subiectului:

va propun cele mai adevarate "role"-sau, daca vretzi, cea mai rapida "bicicleta"

http://video.google.com/videoplay?docid=454173820209496796

an de an, in caras severin se desfasoara competitzia enduromania, si nu exista restrictzii de sex , virsta sau pricepere.

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Joi 07 16, 2009 11:31 pm
    Titlul subiectului:

arata bine. si zici ca se simt asa de bine nemtii la noi acasa? tare!

allamia
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/07/2009
Mesaj Trimis: Vin 07 17, 2009 7:42 am
    Titlul subiectului:

Superb! As vrea si eu niste "role" de enduro Wink

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 07 17, 2009 11:15 am
    Titlul subiectului:

idun> dap, se simt bine-chiar ei spun ca este paradis pt enduro-penca-n germania, de ex, peste tot este "privat weg"- drum privat-so, pamintul e al cuiva, nu potzi trece oricum.aci insa, lumea e mai permisiva, are o atitudine amicala, vad si nemtzii ce n-au vazut viatza lor-in germania, minatul turmelor pe sosea a murit in 1912, prin lege. btw, atunci era sa dispara rasa rottweiller, ca erau ciini de minau vitele la acel timp-au salvat rasa soldatzii americani ajunsi in germania in primul razboi, dar renasterea s-a petrecut in america Evil or Very Mad

http://km42.spiegel.de/home/index.php?directid=226

dar iata-l pe bietu neamtzu Very Happy ce reactzie are -un vitzel pe sosea... Very Happy Very Happy Very Happy asta e, drumurile nu sint cele mai bune, dar daca ai venit pentru enduro, carashul este un paradis.si , in genere, toata zona de la valea muresului pin la dunare, la golful mraconia si cataractele dunarii, cum se numeau inainte.si toata lumea din bucreshti se inghesuie la sinaia...nu e cam putzin?

“Role si biciclete”

apoi, e o poveste cu inaltzimea ta-daca ai sub 1,72, e un pic problema-ca motocicletele de teren, aceste enduro, sint inalte la sea-si e esentzial sa pui piciorul jos in anume situatzii-si s-o faci in conditzii de sigurantza, si rapid. dar , daca asta e problema, exista atv-ul-e drept, nu e pe doua rotzi, ci pe 4-insa are abilitatzi de teren ca si enduro.

apoi este problema alegerii-ce va fi-ktm, yamaha sau honda.sau bmw Very Happy

cinstit vorbind, yahama xt600 sint ieftine si foarte fiabile.dar nu prea le mai gaseshti-doar modelul xt660, racit cu apa-si mai scump. honda transalp sau africa twin ramin ca optziuni-dar trebuie sa vezi greutatea totala-ca daca este peste 230 kg, deja trebe un pic de fortza.

cel mai bine e sa alegi ce itzi vine bine-apoi sa vb cu cineva care are-te va invazta trucuri mici,dar care salveza multe.apoi-depinde numa de tine-cita adrenalina suportzi. exista si scoli de enduro-depinde de pe unde esti-insa pin acolo multe le afli singura.echipamentul te costa-casca, cizme, costum-asta e, e sport de lume cu bani.

“Role si biciclete”

http://***.enduromania.net/fotosresults.php?newloc=/2008/Fotos/ERM_7_Slatina%20Timis&s_m=3&s_u=&lang=de#

cinstit vb, se compara zacutul pe plaja la mare-egal unde in lume-cu ce e aci??? never ever.... Very Happy

allamia
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 07 20, 2009 9:44 am
    Titlul subiectului:

"Role si biciclete"

Acum, lasand gluma la o parte, chiar mi-ar placea o motocicleta de enduro, ca sa nu mai vorbim de mersul pe munte. Iar daca e sa fie si ceva concurenta si teren accidentat, sa dea ceva adrenalina...asta-i chiar viata!

Oricum, multumesc pentru informatii...o sa iau in calcul toate aspectele cand o sa ma decid la tipul de motor.

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 07 20, 2009 10:36 am
    Titlul subiectului:

"Role si biciclete"

pe de alta parte, nush cit de bine e sa te gindeshti la a concura.pina acolo-cale lunga.si stai sa treci de primele 10-15 bushituri, din care vo 2-3 d-alea severe, ca un enduro stie sa te dea bine de pamint cind gresheshti-ca nu se tzine cont de bunele intentzii-si daca te pui pe smiorcait acolo, pe coasta, numa cu esapamentele se va uita la tine Razz Razz Razz Razz Razz Razz

si sa mai treaca ceva timp, sa stii sa-tzi repari singura moto-si atunci ai sa vezi ca vei capata respectul gashtii-asta daca-tzi pasa. ca nu e obligatoriu. oricum, spor-ca de smoircaiciuni e plina lumea.

mda, e ceva ciudat, nu faci crize de gelozie, nu ai istericisme, nu citeshti siropuri, vrei enduro-uite ca exista si al treilea sex... Razz Razz Razz

allamia
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 07 21, 2009 9:13 am
    Titlul subiectului:

Referitor la enduro si concurenta si adrenalina etc...pai, cum crezi ca o sa vreau sa citesc din Kant inainte de a sti literele? Wink O s-o iau incet, cu "moto-invatatura", de la a merge si a ma ridica dupa busituri, la a sti cum e facuta si a repara o motocicleta. Nu ca as tine la respectul gastii, ci la al meu pentru mine insami.

Strict despre role, biciclete & Co. va rog. Desi nu scrie "moto" in titlul subiectului nu v-am sters si aceste mentionari. Puteti crea un subiect separat pentru asta. Multumesc aniticipat. Yrinuk

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 07 27, 2009 2:58 pm
    Titlul subiectului:

Hello, topicul nu era cumva despre role si biciclete? Rolling Eyes
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect