Utilizator Mesaj

Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2008
Mesaj Trimis: Lun 07 27, 2009 4:19 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

emoozah> ai dreptate, e despre role si BICICLETE. iar bicicleta, daca vrei sa vezi astfel lucrurile, nu este decit o motocicleta fara motor-adik, o kestie de-i lipseshte ei ceva Razz

dar...te-a oprit cineva sa postezi despre role si moto fara motor? Laughing
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Lun 07 27, 2009 9:48 pm
    Titlul subiectului:

mik15 a scris:
emoozah> ai dreptate, e despre role si BICICLETE. iar bicicleta, daca vrei sa vezi astfel lucrurile, nu este decit o motocicleta fara motor-adik, o kestie de-i lipseshte ei ceva Razz

dar...te-a oprit cineva sa postezi despre role si moto fara motor? Laughing

Era vorba despre misoginism, daca e bine sau nu sa citesti carti siropoase, etc.
Si daca vreti sa vb mai mult despre alte subiecte sau motociclete, puteti scrie la cafea sau sa creati un topic despre motociclete. Smile

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 07 28, 2009 11:01 am
    Titlul subiectului:

emoozah>hai ca prea ne luam in serios... Wink

eu cred ca exista legatura intre moto si biciclete-ca enduromania are si o competitzie pt biciclete-nu de asha mare amploare, dar totushi. si nu e asta primul topic care se mai si abate de la linia initziala-esentza este sa revina.apreciez ca ai deschis topicul, dar era si mai bine sa-l continui. dupa cum ai putut vedea , in linkurile postate, cit si in discutzia cu allamia, este destula informatzie-si zic eu ca si atmosfera-oricum, peste informatzia cruciala ca se gasesc role in carrefour Shocked

nush ce competitzii or fi la role, posibil sa fie-puteai cumva da niste amanunte, etc. dar n-ai facut-o.ca idee geenrala, fii te rog buna si lasa-ma sa scriu la acest topic, si in contrapartida te las si eu sa nu scrii Laughing

Sterg tot ce are tendinta de a creea dispute. Imi cer scuze daca deranjez pe cineva. Puteti purta discutii pe langa sau puteti reprosa si prin mp. Multumesc anitcipat. Yrinuk

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Mar 07 28, 2009 2:17 pm
    Titlul subiectului:

mik15 a scris:

nush ce competitzii or fi la role, posibil sa fie-puteai cumva da niste amanunte, etc. dar n-ai facut-o.ca idee geenrala, fii te rog buna si lasa-ma sa scriu la acest topic, si in contrapartida te las si eu sa nu scrii Laughing

Am deschis topicul pentru a afla daca mai sunt persoane carora le place sa se dea cu bicicleta sau rolele, sa vad ce role au, sa schimbam pareri s.a.m.d. Asta nu inseamna ca aici trebuie sa scriu doar eu sau neaparat eu despre competitii de genul acesta.
Nu inteleg de ce o fi asa greu sa deschizi topic despre motociclete? Asa, cei care viziteaza forumul si sunt pasionati de motociclete, vor gasi mai repede topicul. Ce-ar fi acum sa scriem aici si despre placa, wave, ripstick, patine, sanie, schiuri, etc?
Nu vreau sa te superi pe mine. Eu doar ti-am dat un sfat.

P.S. O rog pe Yrinuk sa stearga posturile astea dupa ce se revine la subiect. Am scris aici pentru ca nu mai exista mp.

Done si imi cer scuze ca nu am observat mai devreme.

yrinuk
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/10/2008
Mesaj Trimis: Mar 07 28, 2009 10:07 pm
    Titlul subiectului:

Detasat prefer rolele (mi se pare ca modeleaza frumos piciorul). Insa nu am mai mers de.... 3 ani Very Happy.

De bicicleta mi-e frica si nu mi-a placut niciodata, poate si pentru ca am fost calcata pe maini de 3 ori cu bicicleta...eu cadeam si copii mai mari care se plimbau nu ma ocoleau Smile.

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 08 10, 2009 10:21 am
    Titlul subiectului:

variante de biking in zona herculane-caransebes-tzara almajului

http://gianinalin.blogspot.com/2008/08/cu-bicicleta-prin-tara-gugulanilor-16.html

silverglow
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/03/2009
Mesaj Trimis: Sam 10 03, 2009 12:28 pm
    Titlul subiectului:

m`am chinuit ani la rand sa invat sa merg pe bicicleta Laughing nu am reusit si acum imi e frica sa ma urc pe una Very Happy .. in schimb pe role stiu se merg de mult timp si chiar ma pricepeam dar nu am mai avut ocazia sa merg de vreo 2-3 ani Sad
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum