| Utilizator | Mesaj |
|
mik15 Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/01/2008
emoozah>hai ca prea ne luam in serios... eu cred ca exista legatura intre moto si biciclete-ca enduromania are si o competitzie pt biciclete-nu de asha mare amploare, dar totushi. si nu e asta primul topic care se mai si abate de la linia initziala-esentza este sa revina.apreciez ca ai deschis topicul, dar era si mai bine sa-l continui. dupa cum ai putut vedea , in linkurile postate, cit si in discutzia cu allamia, este destula informatzie-si zic eu ca si atmosfera-oricum, peste informatzia cruciala ca se gasesc role in carrefour nush ce competitzii or fi la role, posibil sa fie-puteai cumva da niste amanunte, etc. dar n-ai facut-o.ca idee geenrala, fii te rog buna si lasa-ma sa scriu la acest topic, si in contrapartida te las si eu sa nu scrii Sterg tot ce are tendinta de a creea dispute. Imi cer scuze daca deranjez pe cineva. Puteti purta discutii pe langa sau puteti reprosa si prin mp. Multumesc anitcipat. Yrinuk |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
Am deschis topicul pentru a afla daca mai sunt persoane carora le place sa se dea cu bicicleta sau rolele, sa vad ce role au, sa schimbam pareri s.a.m.d. Asta nu inseamna ca aici trebuie sa scriu doar eu sau neaparat eu despre competitii de genul acesta. Nu inteleg de ce o fi asa greu sa deschizi topic despre motociclete? Asa, cei care viziteaza forumul si sunt pasionati de motociclete, vor gasi mai repede topicul. Ce-ar fi acum sa scriem aici si despre placa, wave, ripstick, patine, sanie, schiuri, etc? Nu vreau sa te superi pe mine. Eu doar ti-am dat un sfat. P.S. O rog pe Yrinuk sa stearga posturile astea dupa ce se revine la subiect. Am scris aici pentru ca nu mai exista mp. Done si imi cer scuze ca nu am observat mai devreme. |
|
yrinuk Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/10/2008
Detasat prefer rolele (mi se pare ca modeleaza frumos piciorul). Insa nu am mai mers de.... 3 ani De bicicleta mi-e frica si nu mi-a placut niciodata, poate si pentru ca am fost calcata pe maini de 3 ori cu bicicleta...eu cadeam si copii mai mari care se plimbau nu ma ocoleau |
|
mik15 Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/01/2008
variante de biking in zona herculane-caransebes-tzara almajului http://gianinalin.blogspot.com/2008/08/cu-bicicleta-prin-tara-gugulanilor-16.html |
|
silverglow Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/03/2009
m`am chinuit ani la rand sa invat sa merg pe bicicleta |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |