Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Vin 07 10, 2009 3:27 pm
    Titlul subiectului: Frati si surori
Raspunde cu citat (quote)

Daca ii aveti, cum va intelegeti? Daca nu ii aveti, poate exista verisori care va sunt apropiati si aveti o relatie stransa...sau nu.

Eu am un frate mai mic. Aproape 8 ani diferenta intre noi. Ma inteleg destul de bine cu el dar si cand ne certam, nici macar parintii nu intervin intre noi (ceea ce e bine). Suntem ca soarecele si pisica uneori. Laughing

Am si o verisoara apropiata. Am crescut impreuna. Mergeam peste tot impreuna, dormea la mine, eu la ea. Eram ca si surorile dar de 2 ani, aproape ca nu ne mai vedem. Iubitul ei o tine ocupata tot timpul si nu pot sa zic ca doar cu lucruri placute. In fine, deviez. Problema e ca de cand e cu baiatul acela, relatia mea cu ea s-a racit mult. Nu mai vorbeste deloc cu mine. Daca are o problema, nu imi spune. Ii zic eu ca simt ca e ceva in neregula cu ea si apoi abia scoate 3 cuvinte. Trist. Rolling Eyes

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Vin 07 10, 2009 4:10 pm
    Titlul subiectului:

eu sunt singura la parinti...
dar nu pot sa spun ca m-am simtit singura pentru ca am o familie mare.... 22 de verisori primari Smile

am 2 veri la care le spun tot (si reciproc) si chiar ii vad ca niste 2 frati..ma critica la nebunie dar macar stiu unde sa merg cand vreau o parere sincera Laughing dar si cu restul am o relatie excelenta..nu m-au refuzat nici la rau nici la bine sau eu pe ei.

mai e sora mamei mele (35 de ani) care mi-e prietena cea mai buna(dupa mama Wink )...suntem foarte apropiate...

si totusi mi-ar fi placut...o sora..un frate....dar am crescut singura si nu ma consider dezavantajata cu nimic tocmai pentru ca am o familie mare Smile
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Sam 07 11, 2009 7:00 pm
    Titlul subiectului:

Si eu sunt singura la parinti.
Mai am o sora vitrega dar nu avem prea multa treaba una cu alta.

Singura nu stiu daca m-am simtit..am doi veri primari mai mici cu 3-4 ani decat mine cu care am crescut si o verisoara cu un an mai mare cu care am o legatura speciala desi nu comunicam prea des.

Mi-as fi dorit un frate, doi, o sora, doua..

yrinuk
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/10/2008
Mesaj Trimis: Dum 07 12, 2009 2:21 am
    Titlul subiectului:

Eu am un frate de 25 de ani care face cat 100 de frati/surori Very Happy.

Pana pe la 18 ani ai lui si respectiv 14 ani eu ne-am certat des, practic soarecele cu pisica erau un basm Very Happy. Apoi lucrurile s-au schimbat si ne intelegeam de minune. Acum numai sta in orasul natal dar e la doar 200 km distanta si pe zi ce trece mi-e si mai dor de el.

Nu are rost sa mentionez ca suntem apropiati, chiar daca uneori doar prin telefon... Smile

Am o verisoara de 25 de ani si un var de 10 ani cu care ma inteleg practic perfect!!!!!

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Dum 07 12, 2009 10:52 am
    Titlul subiectului:

Am o surioara cu 4 ani mai mare si un fratior cu 11 mai mic. Apropiata nu sunt de nici unul. Imi sunt dragi, dar practic pe dinafara. Exista si motive.

Cu surioara: pt ca in copilaria noastra au fost multe probleme iar pe ea au lovit-o din plin. Eu eram in primul rand mai mica, in al doilea rand dezvoltasem o realitate alternativa in care ma refugiam. Eu am fost categorisita drept handi-retardata, dar reuseam sa fiu vesela si ca urmare sa fiu totusi indragita de unii sau altii. Ei insa i s-a sters orice zambet si a fost categorisita drept acra-ursuza, era evitata. O enervam pentru ca eram vesela si m-a respins cat a putut ea cand eram foarte mica. Apoi i-a parut rau si a incercat sa compenseze, dar din pacate acum nu mai merge. Ce iti e intiparit in copilarie, mai greu se sterge. E sora'mea si nimic nu va schimba asta. Avem o relatie ok, dar nu suntem foarte apropiate.

Cu fratiorul: as fi fost. Il adoram. Dar din pacate al meu tata vitreg avea niste sechele din propia copilarie. A avut tendinta sa il protejeze, de parca eu aveam de gand sa ii fac vre un rau. Cand isi baga careva nasu' intre doi oameni se face prapastie. Acum mi-as dorii sa ne aporopiem si sunt sufiecient de mare ca sa il trimit pe al meu tatic vitreg la locul lui, dar cu tot cu distanta fizica si actualele probleme (ale mele, ale lui) e cam greu. Poate mai incolo.

Asta asa... ca lectie... Nu subestimati receptivitatea copiilor. De inregistrat, inregistreaza... si nu se stie unde ajung dupa.

dyenutzza
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/02/2009
Mesaj Trimis: Dum 07 12, 2009 2:30 pm
    Titlul subiectului:

Am o sora mai mica si ma inteleg bine cu ea..dar si certurile mai mici, invidia, egoismul intervine..ca deh.. Razz

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2008
Mesaj Trimis: Mar 08 04, 2009 12:46 pm
    Titlul subiectului:

nu am avut fratzi sau surori, deci ai mei si-au concentrat atentzia bine de tot pe mine,mai ales mama... Wink verii mei erau in bucureshti, la 200 km de ai mei-deci, ne vedeam cind si cum, si n-am avut cind dezvolta relatzii prea adinci.

oricum, liceul nu l-am facut in orasul meu, am facut un liceu militar, unde mi s-a parut mai ok, macar ma pierdeam in masa celorlaltzi(eram 11 clase pe promotzie...incredibil).apoi a urmat scoala militara, alte studii, etc-acasa nu m-am mai intors de mai bine de 30 de ani-suma vacantzeleor si timpului petrecut cu ai mei nu depaseshte 18 luni in 30 de ani).

singurul var cu care mai comunicam cit de cit a murit acu 10 ani in accident de circulatzie.inainte de asta, lipsisem si eu vo 8 ani din tzara si am preferat sa reiau legaturile cu foshtii camarazi-din care majoritatea nu prea au familiile lor, fie sint cam foarte divortzatzi-si cu fostii comandantzi.

avantajul este ca in acest tip de "fraztie" lumea e mult mai cinstita, tzi se spun lucruri in fatza("bai, eshti bou..."), iar relatzia cu fostii comandantzi este ca acu 30 de ani-parca tot in scoala am fi...

poate asta inlocui familia extinsa biologica???voi ce zicetzi?

deutzat
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/12/2008
Mesaj Trimis: Mie 08 05, 2009 3:38 pm
    Titlul subiectului:

eu am doar o sora ..cu ff putin mai mica si ne intelegeam ca soarcele si pisica cand eram mici! toata ziua ne certam , ne bateam, dar cand era vb sa ne desparta mama sau sa ne certe eram noi 2 contra ei.. sufeream cand o certa pe cealalta(cel putin eu asa simteam).
Acum ne intelegem bine, dar nu f bine.. poate pt ca suntem incapatanate si destul de orgolioase aman2

ladybutterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2009
Mesaj Trimis: Mie 08 05, 2009 4:45 pm
    Titlul subiectului:

La mine e cam ca la deutzat, doar ca la mine sora e mai mare. Cu 5 ani. Cand eram mici, ne certam si ne bateam din orice, dar in rest eram cele mai bune prietene. Eram si sunt super buna la tinut un secret, Oricata bataie imi dadea tot ii tineam secretele! Laughing Chiar si acum, la varsta care o avem, ne mai certam, si cand o facem , o facem serios, dar certurile noastre dureaza foarte putin si revenim la prietenia noastra lunga, pe viata. Iar secretele noastre, sunt doar ale noastre.

Mai am si o verisoara, cu 1 an mai mare ca mine, dar de la gradinita am fost impreuna si cand a plecat in clasa I am plans foarte mult. Ne intelegem de minune si stim cam orice una despre cealalta. Ceea ce difera intre relatia dintre mine si ea si relatia dintre mine si sister, e ca niciodata nu ma cert cu ea si nu ma pot supara pe verisoara mea. Poate pentru ca nu stam impreuna, dar in rest tin enorm la ea!!!

To love and to win is the best, to love and to lose is the next best.

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Mie 08 05, 2009 5:46 pm
    Titlul subiectului:

Frumos!

dory_b28
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/11/2006
Mesaj Trimis: Joi 08 06, 2009 7:01 pm
    Titlul subiectului:

Eu am o sora mai mica cu 5 ani (cred ca o cunoasteti Laughing Laughing Laughing )Cand eram mici nu prea ne intelegeam , ne certam mereu , chiar ne mai si bateam.Cand am mai crescut amandoua am inceput sa ne intelegem.Acum...ne intelegem perfect.Suntem nu doar surori ci si cele mai bune prietene si confidente.Cel putin asa imi place mie sa cred( sa vad reactia surorii mele ).
Verisori primari avem 4 , dar relatia cu ei nu a fost niciodata una prea buna.Nu ne-am certat , dar nici nu am avut prea multe de impartit.Acum abia daca ne vedem cu 2 care stau in acelasi oras cu Havena , iar cu ceilalti 2 nu ne-am vazut de vreo 15 ani pt ca locuiesc in alte orase , destul de departe de noi.Oricum , cred ca nu ne-am fi vizitat prea des nici daca stateam in acelasi oras.Si era sa uit....mai avem un verisor primar vitreg (habar nu am daca asa se spune , este fiul fratelui vitreg al tatalui) pe care nu l-am vazut niciodata in viata pt ca tatal meu si fratele lui nu vorbesc unul cu celalalt , nici macar nu stiu unde sunt acum , daca sunt in tara sau nu.

Restaurantul de acasa

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Joi 08 06, 2009 7:30 pm
    Titlul subiectului:

Vroiam sa scriu si eu aici doar mi-ai luat inainte.
Nu cred ca as fi scris ceva in plus fata de ce ai scris tu,si stii f.bine ca esti singura cu care vorbesc despre orice. Smile
Daca nu era sa am o sora acum cred ca l-as fi avut doar pe prietenul meu,fiindca prietene asa apropiate nu am.Am prietene,am colege cu care ma inteleg bine dar nu sunt persoane cu care stau mereu,cu care sa vorbesc la telefon daca nu ne intalnim.Cand ne intalnim,ne intalnim.Asa ca o am doar pe Dory.Ma gandesc cum ar fi fost daca mai era inca un frate pe langa noi,unul mai mare? Rolling Eyes Poate mi-ar fi placut...poate nu.Habar n-am.Dar stiu ca e bine sa mai ai un frate sau o sora si sa nu fii singur la parinti.
Acum,sa nu va suparati pe mine cele care nu mai aveti frati sau surori dar asta este parerea mea.
Aaa,voi trebuie sa vedeti doar partea in care nu trebuie sa impartiti nimic cu nimeni,partea in care nu va roade nimeni guma de la creion sau chiar creionul ,partea in care nu sunteti considerate vinovate doar findca sunteti mai mare (ca cel mic mereu e nevinovat si cel mare trebuie sa-i dea exemplu celui mic) Laughing
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 08 08, 2009 10:33 am
    Titlul subiectului:

poi zici ca nu ti-ar fi placut sa fi singura la parinti....dar stii cum e?pe pielea ta, si nu din auzite?nu stii Laughing
nu e numai "totul imi revine mie"...are si alte parti bune...

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Sam 08 08, 2009 11:41 am
    Titlul subiectului:

Nu cred ca ai citit bine ce am scrie eu Smile sau nu m-ai inteles,pai acest "totul imi revine mie" in primul rand e o parte buna.Asta ziceam.
Nu trebuie sa imparti nimic cu nimeni.Probabil ca sunt si alte parti bune dar nu cred ca mi-e nu mi-ar fi placut sa fiu singura la parinti.Cel putin asta zic acum la varsta asta.
Cand eram mici si ne certam si ne mai si bateam poate ca mi-as fi dorit,prietena mea cea mai buna de atunci era singura la parinti si vedeam la ea cum este (avea o sora dar era vitrega si nu statea cu ea),ca toate jucariile erau ale ei,totul era pt.ea etc dar astea sunt mofturi de copii,cand cresti iti dai seama ca ce faceai atunci si ca certatul cu fratele sau sora era o prostie.Cand esti mare apreciezi ca mai ai pe cineva langa tine,ca ai cu cine vorbi daca ai nevoie si sigur nu e cu doua fete cum poate fi un prieten,ca e fratele sau sora ta cu care ai crescut si ati impartit si bune si rele in familie.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 08 08, 2009 12:13 pm
    Titlul subiectului:

asa sunt eu cu mama mea...mi-e si mama si sora si prietena.
am avut avantajul dezvoltarii acestei relatii tocmai pt ca am fost singura la parinti...

am inteles ce ai zis...nu am zis-o cu rautate Smile
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum