| Utilizator | Mesaj |
|
emoozzah Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/09/2008
Eu am un frate mai mic. Aproape 8 ani diferenta intre noi. Ma inteleg destul de bine cu el dar si cand ne certam, nici macar parintii nu intervin intre noi (ceea ce e bine). Suntem ca soarecele si pisica uneori. Am si o verisoara apropiata. Am crescut impreuna. Mergeam peste tot impreuna, dormea la mine, eu la ea. Eram ca si surorile dar de 2 ani, aproape ca nu ne mai vedem. Iubitul ei o tine ocupata tot timpul si nu pot sa zic ca doar cu lucruri placute. In fine, deviez. Problema e ca de cand e cu baiatul acela, relatia mea cu ea s-a racit mult. Nu mai vorbeste deloc cu mine. Daca are o problema, nu imi spune. Ii zic eu ca simt ca e ceva in neregula cu ea si apoi abia scoate 3 cuvinte. Trist. _________________ http://shopperita.blogspot.com/ |
|
ladybutterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/01/2009
La mine e cam ca la deutzat, doar ca la mine sora e mai mare. Cu 5 ani. Cand eram mici, ne certam si ne bateam din orice, dar in rest eram cele mai bune prietene. Eram si sunt super buna la tinut un secret, Oricata bataie imi dadea tot ii tineam secretele! Mai am si o verisoara, cu 1 an mai mare ca mine, dar de la gradinita am fost impreuna si cand a plecat in clasa I am plans foarte mult. Ne intelegem de minune si stim cam orice una despre cealalta. Ceea ce difera intre relatia dintre mine si ea si relatia dintre mine si sister, e ca niciodata nu ma cert cu ea si nu ma pot supara pe verisoara mea. Poate pentru ca nu stam impreuna, dar in rest tin enorm la ea!!! _________________ http://sweetladybutterfly.blogspot.com/ To love and to win is the best, to love and to lose is the next best. |
|
dory_b28 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/11/2006
Eu am o sora mai mica cu 5 ani (cred ca o cunoasteti Verisori primari avem 4 , dar relatia cu ei nu a fost niciodata una prea buna.Nu ne-am certat , dar nici nu am avut prea multe de impartit.Acum abia daca ne vedem cu 2 care stau in acelasi oras cu Havena , iar cu ceilalti 2 nu ne-am vazut de vreo 15 ani pt ca locuiesc in alte orase , destul de departe de noi.Oricum , cred ca nu ne-am fi vizitat prea des nici daca stateam in acelasi oras.Si era sa uit....mai avem un verisor primar vitreg (habar nu am daca asa se spune , este fiul fratelui vitreg al tatalui) pe care nu l-am vazut niciodata in viata pt ca tatal meu si fratele lui nu vorbesc unul cu celalalt , nici macar nu stiu unde sunt acum , daca sunt in tara sau nu. _________________
Restaurantul de acasa |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |