| Utilizator | Mesaj |
|
tzucalexa Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/02/2009
cam asa sunt majoritatea Ultima modificare efectuata tzucalexa la Sam 01 30, 2010 9:42 am, modificat de 2 ori in total |
|
tzucalexa Insomniac
eu m Ultima modificare efectuata de catre tzucalexa la Sam 01 30, 2010 9:42 am, modificat de 1 data in total |
|
dory_b28 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/11/2006
Have , tu stii parerea mea....nu e de stat nici cu mama , nici cu soacra.Dar atunci cand nu ai alternativa , trebuie sa incerci sa impaci si capra si varza.Eu as merge pe varianta asta: discutie serioasa cu partenerul pt a ne intelege si a ne pune de acord ; o data pusi de acord , EL trebuie sa abordeze subiectul cu parintii lui.Pasul doi - un apartament /casa mare poate fi "impartit" , in sensul ca parintii au camera , bucatarie ,baie ...tinerii au si ei aceleasi conditii(am vazut apartament de bloc la care una din camere a fost transformata in bucatarie). Eu traiesc linistita , am casa mea , dar sunt sigura ca nu m-as fi inteles cu socrii, nu as fi putut sta cu ei nici o luna macar.Daca nu am fi avut locuinta noastra , probabil ca mariajul nostru nu ar fi tinut prea mult.Eu sunt genul de om care tace , inghite multe , dar cand se umple paharul iasa explozie. _________________
Restaurantul de acasa |
|
tzucalexa Insomniac
mik... Ultima modificare efectuata de catre tzucalexa la Sam 01 30, 2010 9:43 am, modificat de 1 data in total |
|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
foarte bun subiect have, bravo! ACUM SA VA ZIC SITUATIA MEA.. "soacra " socrii" in cazul meu sunt chiar parinti mei, cu ei am genul acesta de discutii de care amintiti voi, de neplaceri..si inconvenienturi, neajunsuri..si vad si ma deranjeaza vorbele lor atitudinea lor, conceptiile invechite..cu greu i-am adus mai aproape de conceptiile si parerile mele.. de exemplu mama nu se astepta sa fac mincare mai buna ca ea vreo data...mereu imi zicea ca niciodata nu o sa o pun la masa..si acum daca vede ca fac mai bun ca ea..si doar is ficasa..ar trebui sa fie multumita, mereu gaseste un cusur ceva ce nu-i place... tata comenteaza ca iubitul vine tirziu de la munca, ca iesim des si nu spunem unde...ca nu vrea sa-si ia masina..si are mai multi pitici iubitul meu are doar mama, care e despartita de mult de taicasu, sora lui are apartament la bucuresti unde e si maritata si are si un baietel de 11 luni, si nu are absolut nici o pretentie asupra apartamentului in care sta mama sa si cu iubitul meu(teoretic sta acolo, practic sta la mine). soacra mea este o femeie credincioasa, care la rindul ei a suferit mult din cauza soacrei..de fapt aceasta din urma a fost motivul despartirii ei de sot, si acum nu comenteaza, nu face nik, fara a intreba, face ce vrem noi, ca am sta si acolo o perioada..si niciodata nu s-a bagat in vreun fel intre noi, mereu mi-a tinut partea daca aveam dreptate, in concluzie..daca ar fi sa aleg intre ai mei si soacra..as alege soacra, chiar daca conditiile de la mine sunt de 10 ori mai bune, sa convetuiesc cu sotul in casa parintilor..ar duce negresit la divort.. _________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |
|
tzucalexa Insomniac
deci uite caz unde se aplica si invers nici eu nu as putea sta cu sotul si parintii |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |