Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

cretzul
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/10/2009
Mesaj Trimis: Vin 10 09, 2009 10:40 am
    Titlul subiectului: Buna fetelor...machiaj, fond de ten, crema de fatza, sau..?
Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt un baiat dar m-am inregistrat pentru ca mi s-a parut un loc bun pentru a citi si cere sfaturi in legatura cu cosmeticele. Am 23 de ani si principala problema cu tenul meu este ca arata aiurea. Am avut acnee si am cateva cicatrici pe obraz, nu profunde, dar se vad.

Ati putea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu ce ar trebui sa folosesc pentru a diminua aspectul aiurea si cicatricile si pentru a obtine un ten mai apropiat de ideal, fin si neted? Adica sa aibe un aspect placut.

De ce ce am nevoie pentru asta, pentru ca nu ma pricep absolut deloc. Ma ajuta machiajul? Daca da, de care? Ce este fondul de ten? Si ce face mai exact crema de fatza? Sau poate exista ceva mai bun pt mine.

Va rog mult de tot sa ma scoateti si pe mine din ceatza cu cosmeticele astea si sa imi recomandati ce credeti ca ar fi bun pt mine...niste indrumari, orice.
multumesc mult pt orice sfat
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

laurap1807
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 31/03/2008
Mesaj Trimis: Vin 10 09, 2009 10:53 am
    Titlul subiectului:

Salut cretzule! Laughing

deci: crema de fata este de fapt o crema hidratanta si atat. tot ce face este sa iti hidrateze tenul.
fondul de ten pe de alta parte face parte din machiaj si este menit sa ascunda imperfectiunile si sa dea tenului un aspect placut si uniform. atentie: nu vindeca nimic! doar acopera. daca vrei sa folosesti fond de ten ar trebui sa iti cumperi si un demachiant sau ceva.. un gel de curatare pentru ca fondul de ten pe parcursul zilei se incarca cu praful si imputitatile acumulate de-alungul zilei (asta e o parte buna pt. ca praful nu ajunge direct in pori), tocmai de aceea seara trebuie sa iti cureti fata.

pentru ce spui tu cu cicatricile poti incerca sa le ascunzi dar nu stiu sa iti dau un sfat mai bun decat sa mergi la un dermatolog si sa vezi ce-i de facut Razz

"Intr-o zi mi-ai daruit o portocala,
Eram doi copii si-aveam o portocala,
Lumea-ntreaga ne parea o portocala,
Soarele era si el O PORTOCALA. Dancing"

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Vin 10 09, 2009 11:01 am
    Titlul subiectului:

Cretzule scapa de cicatrici cat timp mai poti, du-te la o farmacie si cere acolo o crema pentru diminuarea cicatricilor de pe fata. O sa te ajute mult mai mult un produs farmaceutic decat unul cosmetic!
Ideal ar fi sa vezi un dermatolog, numai asa vei avea tenul fin si neted.
Cremele de fata de natura cosmetic doar iti vor hidrata tenul, nu te vor scapa de cicatrici.
Nu te atinge de fondul de ten. Sunt multe femei care dupa ani de zile de folosit inca nu il pot "stapani" cum trebuie si arata de parca au masti pe fata, sau implant de piele la nivelul fetei si nu cred ca vrei asta. Plus ca in momentul in care o persoana de sex masculin din jurul tau va observa asta s-ar putea sa se amuze cumplit. La fel si fetele. Deci lasa fondul de ten si treci la farmacie!
Bafta!

cretzul
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 10 09, 2009 11:34 am
    Titlul subiectului:

Ca si hidratant pt piele folosesc ulei de masline, asa mi-a spus o fata, ca si ea foloseste la fel seara si cand se demachiaza, si pt hidratare. Crema aceea pentru diminuarea cicatricilor la ce preturi se invarte? Am mai citit aici de peeling cu faina de malai si am fost acum sa cumpar malai, imediat imi pregatesc o masca de aia. Puteti sa-mi spuneti ce altceva as putea sa mai folosesc pentru a avea pielea neteda, in afara de fond de ten atunci?
Am sa ma duc si la un dermatolog saptamana viitoare. Dar sunt dispus sa fac si de acasa orice ar putea sa ma ajute.

cretzul
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 10 09, 2009 2:06 pm
    Titlul subiectului:

AM o noua intrebare, gelul de diminuare a cicatricilor (am cumparat si un gel din asta din farmacie acum) cum trebuie folosit in combinatie cu crema hidratanta? Se aplica inainte de hidratare sau dupa, la ce interval de timp, etc?

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 10 09, 2009 4:21 pm
    Titlul subiectului:

Pai sunt multe tipuri de geluri. In prospect ce scrie?
Ideal este sa nu intre in contact cele doua.

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Vin 10 09, 2009 4:21 pm
    Titlul subiectului:

dupa umila mea parere crema hidratanta se foloseste dupa. la un interval suficient ca prima crema sa fi intrat in piele.

cretzul
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 10 11, 2009 10:57 am
    Titlul subiectului:

Va multumesc mult pt raspunsuri. Gelul pe care l-am luat este asta: http://***.adevallc.bizoo.ro/vanzare/159297/Gel-pentru-cicatrici-Scar-gel

Sper sa-si faca treaba.

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 10 11, 2009 4:36 pm
    Titlul subiectului:

Mult succes!

yrinuk
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/10/2008
Mesaj Trimis: Dum 10 11, 2009 4:49 pm
    Titlul subiectului:

Cimeosil gel!

Am citit despre el intr-un ziar unde o doamna povestea cum a scapat de o oribila cicatrice dupa operatia de cezariana.

Te sfatuiesc sa cauti si tu in cazul in care nu da rezultate gelul acela. Stiam ca in farmaciile City Pharma se gaseste dar eu nu am avut noroc in orasul asta uitat de lume si urmeaza sa il comand de pe net. Smile

cretzul
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 10 12, 2009 2:47 pm
    Titlul subiectului:

Multumesc. Deocamdata nu vad imbunatatiri. Am inceput de 3 zile sa fac un peeling cu faina de malai, lasat jumatate de ora, apoi spalat, astept cateva minute, aplic gelul pentru diminuarea cicatricilor, iar dupa 2 ore pun si putina crema hidratanta.
Vreau sa ma las si de fumat, am auzit ca imbunatateste aspectul tenului.

Ce vreau sa va mai intreb, exista ceva, orice, care sa se comporte ca un soi de fond un ten si care sa fie bun pentru acoperirea imperfectiunilor. As vrea sa folosesc ceva temporar pana gelul acela incepe sa-si faca efectul. Am devenit destul de obsedat de aspectul tenului meu, am fost si la dermatolog si am cerut o parere, a zis ca nu e nimic in neregula cu el doar ca pare gras (ma dadusem cu crema hidratanta si de aia parea gras) ca altfel e f uscat acum. Poate imi imaginez eu lucruri, nu stiu. Oricum, astept un raspuns daca exista ce vreau eu.

yrinuk
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/10/2008
Mesaj Trimis: Lun 10 12, 2009 10:07 pm
    Titlul subiectului:

Nu prea le poti avea pe toate...
Sa stii ca medicii nu prea mint, etica profesionala le interzice asta. Eu in locul tau as cere parerea cuiva din afara... daca vrei fa o poza tenului tau si pune-o aici, ascunde-ti ochii sau ce vrei tu(ca sa nu fii recunoscut eventual, daca ai ceva impotriva) dar lasa sa vedem si noi cicatricile asa vei primi pareri sincere Smile.

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 10 13, 2009 2:01 am
    Titlul subiectului:

Trebuie sa te duci la un dermatolog serios, nespalat pe fata, si sa nu pleci de acolo pana nu iti da sfaturile pe care le vrei.

Exista creme colorante... care sunt undeva intre o crema si un fond de ten.
Nu iti lasa faina de malai pe fata 30 minute, e inutil. E exclusiv buna pentru peeling.
Mai bine cumpara-ti niste pudra de argila..

cretzul
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 10 13, 2009 6:16 am
    Titlul subiectului:

yrinuk a scris:
Nu prea le poti avea pe toate...
Sa stii ca medicii nu prea mint, etica profesionala le interzice asta. Eu in locul tau as cere parerea cuiva din afara... daca vrei fa o poza tenului tau si pune-o aici, ascunde-ti ochii sau ce vrei tu(ca sa nu fii recunoscut eventual, daca ai ceva impotriva) dar lasa sa vedem si noi cicatricile asa vei primi pareri sincere Smile.

Eu pot sa pun o poza dar nu se vede mare lucru oricum, decat de aproape. O sa fac rost de o camera pt una mai de aproape.

yannah a scris:
Trebuie sa te duci la un dermatolog serios, nespalat pe fata, si sa nu pleci de acolo pana nu iti da sfaturile pe care le vrei.

Exista creme colorante... care sunt undeva intre o crema si un fond de ten.
Nu iti lasa faina de malai pe fata 30 minute, e inutil. E exclusiv buna pentru peeling.
Mai bine cumpara-ti niste pudra de argila..

Crema coloranta! Asta era, cred ca asta cautam (mi se parea cam gay sa folosesc fond de ten totusi). Imi vine sa te pup.

Ultima modificare efectuata de catre cretzul la Mie 10 14, 2009 1:32 pm, modificat de 1 data in total

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 10 13, 2009 7:06 am
    Titlul subiectului:

Smile) Pupa-ma!

Sincera sa fiu mi se pare ca fata ta arata foarte bine dar daca tu vrei sa folosesti tratamentele probabil ca nu o faci degeaba.

Deci, alt dermatolog caruia sa ii spui ca esti nemultumit de ten si o crema coloranta. Sincer nu prea stiu unde le gasesti in comert, ultima data cand am vazut asa ceva era de la AVON...

Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum