Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

medli
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/12/2009
Mesaj Trimis: Lun 12 21, 2009 9:13 pm
    Titlul subiectului: SLABIRE URGENT
Raspunde cu citat (quote)

Salut.As avea si eu cateva intrebari...sper sa ma puteti ajuta...vreau sa slabesc,dar vreau o dieta nu prea drastica(am stomacul sensibil).Ce dieta imi recomandati?Si...as vrea sa stiu daca exista ceaiuri sau pastile pentru ,,potolirea" foamei in continuu.Vreau sa slabesc neaparat la burta si la picioare...ce exercitii imi recomandati.....vreau sa arat si eu mai bn la vara....
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Mar 12 22, 2009 2:14 am
    Titlul subiectului:

Ceai verde chinezesc de la plafar. Nu lua pastile ca iti distrug si mai rau stomacul. In doua saptamani ar trebui sa vezi o schimbare drastica mai ales la burta.

medli
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/12/2009
Mesaj Trimis: Mar 12 22, 2009 8:20 am
    Titlul subiectului:

asa ce dieta as putea urma??nu vreau o dieta de aia scurta,in 2 sapt slabesc 10 kg.nu k nu as vrea...dar vreau o dieta pe termen mai lung,ca sa ma pot obisnui cu regimul...

emoozzah
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/09/2008
Mesaj Trimis: Mar 12 22, 2009 8:22 pm
    Titlul subiectului:

Dieta cea mai bine e lipsa de dulciuri, prajeli si sucuri ambalate. Altceva, dauneaza daca nu ai ajutorul unui nutritionist si s-ar putea sa nu dea rezultate pentru corpul tau daca nu alegi bine dieta.

Cel mai important lucru: SPORT, SPORT SI IAR SPORT!!!

monicap
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 19/01/2010
Mesaj Trimis: Lun 01 25, 2010 11:51 am
    Titlul subiectului: dieta sanatoasa

Hey,

Am scris si pe alt topic ceva in leg cu asta. Eu am auzit de niste pastilutze ff bune de la o prietena care a facut masterul in franta, si le-a incercat acolo timp de 2 luni. Cik sunt 100% naturale si dieta se bazeaza si pe consumarea de alimente cat de cat sanatoase, pe sport macar cateva zeci de minute pe zi..si pe o pastilutza din asta. Am inteles ca te ajuta f mult si doar sa te mentii la o anumita greutate, nepermitand grasimilor sa mai fie asimilate in organism. Am incercat sa aflu mai multe despre ele, si pana acum pe net am vazut numai reactii ok, spre deosebire de multe catastrofe care dau metabolismul peste cap..cum ar fi pastila de slabit sau alli..sau care mai sunt, de la care oamenii ajung sa lesine pe strada. Astea sunt usoare, naturale..nu fac minuni...dar te ajuta sa slabesti cateva kg (maxim 8 din cate scrie pe net) si sa te mentii daca ai ajuns la o greutate cu care esti fericita.
Ea inca le foloseste, de exemplu de sarbatori s-a intors si le avea la ea. A papat tot ce a vrut si nu a "inregistrat" nici o urcare in greutate..nici macar de cateva grame Smile) Momentan ea este f incantata..si ne tot zice de ele. Eu cred ca o sa le incerc si va zic daca au fost ok.
Aaa..si pastilutele de care ziceam se numesc XL-S. Au si site (http://xl-s.ro/)

monicap
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 02 08, 2010 12:07 pm
    Titlul subiectului: dieta sanatoasa

Deci...tratamentul de care va ziceam chiar e ok. Saptamana trecuta l-a inceput si sora mea si pana acum e super super.

laura45
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 05/06/2008
Mesaj Trimis: Sam 02 20, 2010 4:30 pm
    Titlul subiectului: depinde cat de urgent vrei sa slabesti

este foarte important in cat timp slabesti dar evident ca nu este bine ca intr-un timp scurt sa dai jos un numar mare de kilograme.eu am realizat un tratament intensiv de slabire la un salon din bucuresti cu aparatul eximia.tratamentul a durat 2 luni , timp in care am slabit peste 10 kilograme ceea ce mi se pare foarte bine.dupa tratament am primit si sfatul unui nutritionist iar acum reusesc fara probleme sa ma mentin in forma.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

monica303
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2010
Mesaj Trimis: Lun 02 22, 2010 5:53 pm
    Titlul subiectului: am fost la salonul unde au aparatul eximia

buna fetelor am fost si eu la salon ul unde au aparatul eximia si am auzit numai cuvinte de lauda in ceea ce priveste acest tip de tratament de slabire.mi se pare ok pentru cele care isi doresc sa slabeasca cu adevarat.eu am vazut si o demonstartie la romexpo iar aspectul pielii dupa o sedinta cu eximia este super tare.ma pot lauda cu noi mele extensii de gene false:D pe care le voi avea 2 luni de acum incolo

monicap
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 03 08, 2010 10:48 am
    Titlul subiectului: dieta

Hey! Asa cum va ziceam mai demult XLS chiar e ok. L-a incercat si sora mea in ultimile 2 saptamani si este ff ok. Nu a slabit mult, cam 2 kg, dar este ceva firesc..natural macar. Eu sunt convinsa acum ca este ok. NU are nici un efect rau. De 2 zile a inceput si o colega de la job sa-l foloseasca si sunt curioasa ce parere o sa aibe. Va anunt Smile

monica303
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 04 23, 2010 9:48 am
    Titlul subiectului:

mi-am dus o buna prietena sa slabeasca si este foarte incantata de aparatul eximia.deci cuvintele de lauda erau pe masura.mai are 2 saptamani si termina tratamentul.ma gandesc ca este o solutie buna pentru tien ca ai pb cu stomacul si esti mai sensibila

laura45
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 05/06/2008
Mesaj Trimis: Mie 06 09, 2010 11:54 am
    Titlul subiectului:

Am o informatie super pentru voi fetelor.Am citit pe internet ca s-a demarat o campanie de catre chic salon din bucuresti .Ei vor sa demonstreze ca eximia este un aparat foarte bun cu rezultate excelente privind slabitul si cauta o tipa cu pb mari de greutate care isi doreste sa slabeasca si ii vor face un tratament complet cu eximia.Suna bine nu?Oricine se poate inscrie pana pe 13 iuni maxim 14
Va dau si articolul :http://***.infoslabire.ro/slabire/832/eximia-si-chic-salon-te-provoaca-la-slabit.html
Grabiti-va.Va pup
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

cberax2003
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/03/2010
Mesaj Trimis: Mie 06 23, 2010 12:39 am
    Titlul subiectului:

poti incerca http://totulpentrufemei.ro/dieta_/diete--dieta_cu_pepene_rosu - incercata de prietena mea, tot cu stomacul sensibil ca tine.

monica303
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 07 07, 2010 9:24 am
    Titlul subiectului: eximia

foloseste eximia.iti zic eu ca e bun.daca nu ai prins campania care tocmai s-a desfasurat aveai un tratament complet cu eximia gratuit.este nemaipomenit aparatul.face minuni

gabriella30
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 22/07/2010
Mesaj Trimis: Joi 07 22, 2010 2:45 pm
    Titlul subiectului:

da sunt super campaniile celor de la chic salon.hmmm ma oftic ca nu am fost si eu pe faza sa prind un tratament gratuit cu eximia.asta e next time daca nu ma hotarasc sal incerc oricum

raluk_dumi
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/07/2010
Mesaj Trimis: Mar 07 27, 2010 9:04 pm
    Titlul subiectului:

mama cate tratamente pt slabit:D si nu trebuie neaparat sa mori de foame;))
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum