| Utilizator | Mesaj |
|
monicap Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 19/01/2010
Deci...tratamentul de care va ziceam chiar e ok. Saptamana trecuta l-a inceput si sora mea si pana acum e super super. |
|
monica303 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2010
buna fetelor am fost si eu la salon ul unde au aparatul eximia si am auzit numai cuvinte de lauda in ceea ce priveste acest tip de tratament de slabire.mi se pare ok pentru cele care isi doresc sa slabeasca cu adevarat.eu am vazut si o demonstartie la romexpo iar aspectul pielii dupa o sedinta cu eximia este super tare.ma pot lauda cu noi mele extensii de gene false:D pe care le voi avea 2 luni de acum incolo |
|
cberax2003 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/03/2010
poti incerca http://totulpentrufemei.ro/dieta_/diete--dieta_cu_pepene_rosu - incercata de prietena mea, tot cu stomacul sensibil ca tine. |
|
raluk_dumi Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2010
mama cate tratamente pt slabit:D si nu trebuie neaparat sa mori de foame;)) _________________ Incearca produse cosmetice Avon |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |