| Utilizator | Mesaj |
|
purple_butterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/01/2010
vezi aveti grija cu stresul ca te poti stresa cu ciclu ca de ce nu imi vine...si chiar sa nu iti vina..stati mai calme:D si da se numara din prima zi cand iti vine :d |
|
caty_95 Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 30/11/2009
Cate-o data cand te gandesti ca esti insarcinata...cu atat vine mai tarziu... |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Sunt teste care dau rezultatul la doua zile dupa contactul sexual din cate stiu eu. Pot fi multi factori care sa ti-l perturbe,mai ales daca nu ai minim 5 ani de la prima menstruatie. Stresul, fumatul, schimbarea regimului de viata sau doar hormonii. A explicat bine Laura. Din prima zi se calculeaza. Deci daca tie ti-a venit pe 13, 13+28(cam asta e perioada optima) = 10 Aprilie. Cam in perioada aia o sa-ti vina din nou. _________________ vacanta.soare.plaja.soare.vacanta. |
|
preciousdeea Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 07/03/2010
si eu am o problema ...mi-a venit luna trecuta pe 23 ...si m`a tinut pana pe 27 sau 28 dar inca mi`a curs asa f putin inca vreo 2 zile....si mie tot timpul imi vine cu 2 -3 zile inainte de termen de ex luna asta trebuia sa-mi vina pe 20 21...dar nu mi`a venit sunt foartee speriata maine o sa fac si un test de sarcina desi nu am simptome ( cred ca doar am eu impresia) pentru ca sunt stresata si prost dispusa din cauza asta....nu stiu ce sa fac pt ca niciodata nu mi`a intarziat |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
daca intarzie doar cateva zile nu e probabil nimic ingrijorator. Orice schimbare in organismul tau, fi\zica sau psihica, cum e slabitul, iti poate afecta ciclul menstrual. Nu te mai stresa ca il alungi si mai mult _________________ vacanta.soare.plaja.soare.vacanta. |
|
medli Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 21/12/2009
eu m-am panicat cam mult luna trecuta :d s-a speriat si a intarziat cateva ore |
|
preciousdeea Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 07/03/2010
a doua zi am facut test deja |
|
medli Bebelus
burta ma doare ca de ciclu de vreo 4-5 zile.azi ar trebui sa imi vina.ma gandesc ca poate imi vine mai diseara.dar tot imi este frica.si nu stiu cum sa fac sa stapanesc frica. |
|
medli Bebelus
numai stiu ce sa fac |
|
medli Bebelus
am luat un test de sarcina.negativ.problema intarzierii este din cauza unei pastile.epirax: http://***.pcfarm.ro/prospect.php?id=1209 sper sa imi vina repede |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |