Utilizator Mesaj

Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :

verenadoll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 27/05/2010
Mesaj Trimis: Joi 06 03, 2010 2:41 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Buna, am incercat si eu cateva dintre produsele elf... nu m-au dat deloc pe spate. Sincer mi se par chiar prostute, probabil depinde de la persoana la persoana. Fondul de ten, este foarte ciudat... nu se aplica bine, raman urme. Orisicat la 8 ron, pretentii prea mari nu prea putem sa avem:)
Eu am tenul sensibil si ma axez pe produse bio, care nu contin conservanti, alcool, plumb, uleiuri minerale. Chiar am gasit unele foarte bune, de unde mi-am luat un fond de ten foarte bun, iar fardurile au o textura foarte fina si nu se strang, dupa ore intregi. Acum o sa-mi mai cumpar cateva ca am vazut ca au reducere de - 60%+portfard cadou.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

aqua_shell
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 06/12/2009
Mesaj Trimis: Sam 06 05, 2010 9:42 pm
    Titlul subiectului: elf uk

produsele cosmetice din gama de baza cam lasa de dorit, insa pensulele sunt ok. cele din gama mineral sau studio sunt mai bune. astea 2 din urma se gasesc pe site-u de la uk. e vreo £3 livrarea si daca stai sa calculezi prod din linia de baza (care la noi sunt 8 lei) la ei sunt £1.70 aprox 7 lei, depinzand de cursul valutar. si o chestie faina e ca la fiecare mie de "likes" pe pagina lor de facebook au livrare gratuita in europa la comenzi de peste £10. tocmai ieri au inchis campania pentru 46000 de "likes". cat despre site-ul din romania, am intrebat despre gama studio si au spus ca o vor aduce in cateva luni.

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Mar 01 25, 2011 2:07 pm
    Titlul subiectului:

eu fol de 2 ani revlon colorstay pt ten normal/uscat, chiar daca are acoperire maxima, nu incarca tenul, nu il simti pe fata, nu se vede nu se ia..este..ca o a doua piele..el il recomand cu caldura..aa..in loc de primer fol un ruj ff hidratant si aproape incolor...fac chestia asta dinainte sa se inventeze "primeru' Laughing de prin '99 Wink
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum