| Utilizator | Mesaj |
|
asian_doll Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 13/05/2010
fetelor, ma ajuta si pe minea cineva? plssssss
|
|
oana_mayo Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/12/2007
Nu ma pricep la relatii,dar daca nu vreti acelasi lucru,acelasi tip de relatie,lasati-o balta! In plus,o relatie bazata mai mult pe sex,nu se numeste relatie.Cand era mic,isi dorea ceva mai serios,o prietena stabila? Hmm! S-a prostit cu timpul... Discutati deschis despre ce asteapta fiecare,dar si despre ce este capabil sa ofere,desi tinand cont de gestul lui din plina strada,chiar nu vad ce sens ar avea! Unde nu exista respect,asteapta-le pe restul mult si bine! _________________ "Work for a cause, not applause... Live life to express, not to impress..." http://oanaroxana.blogspot.com/ http://latenightalumni.tumblr.com/ |
|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
mi-a fost foarte lesne sa citesc "romanul" ai un stil de a scrie care te absoarbe, si pt asta felicitari, plus ca-mi dau seama ca esti o femeie cu toate tiglele pe casa si desteapta, iar raspunsul la intrebarile tale stau doar la tine si numai tu le poti citi parerea mea el e foooarte speriat de tine, mai bine zis de puterea pe care o ai tu asupra lui, desi probabil habar nu ai, mi se pare mie ca miroase a indragosteala si lui nui convine chestia pt ca s-a obisnuit fara obligatii si cadouri, nu cred ca e badaran si eu am aceias parere ca have...probabil o gluma mai prostuta ca sa destinda lucrurile dinainte, iar comportamentul lui ulterior celui "dulce" e metoda lui de a scapa de tine, isi inchipui probabil ca asa va fi ferit de o relatie adevarata si stabila, pe care inconstient si-o doreste cu tine, si asta sperie..cind lucrurile nu mai sunt cum te-ai obisnuit, iar fosta amica devine mai mult de atit, se clatina un pik toata lumea lui, tot ce credea el ca face si toate zidurile inaltate..Dupa parerea mea barbatii folosesc deseori scutul acesta..eu nu vreau relatie..eu nu ma indragostesc, eu vreau doar sex, iar cind se intimpla pe dos si ceva ii atinge acolo la suflet...au tendinta sa dea cu piciorul sa fuga..sa scape _________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |
|
sintetasnohayparaiso Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/05/2009
Whooa ce poveste,eu cred ca pana la urma urmei o sa aveti o relatie serioasa,dupa cum zic si fetele cred k sa indragostit....din gluma se ajunge la o relatie,.asta tio spun din propia experienta. . _________________
|
|
ccg5 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/05/2010
Cred ca la inceput dorea doar o relatie sexuala/ aventura cu tine... dar petrecand timpul cu tine ...a inceput sa ii placa de tine, dar nici macar el nu era sigur de ce simte , de asta intr-o zi era mai afectuos .... si in alta badaran. Totusi nu te poti baza pe ideea asta...ca te-ar place...mai bine supunel la diferite teste, fai tot felul de faze sa vezi cum reactioneaza ...dupa care iti poti da seama daca e ceva in inima lui ptr tine sau te doreste doar ... eu asa as proceda ptr ca nu poti fi niciodata sigura ca te place sau nu... Mult succes ! sa speram ca ne vei aduce vesti bune |
|
asian_doll Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 13/05/2010
el e un tip mai complicat, asa ca mi-e inca greu sa descifrez dc. simte ceva sau nu. nu ca as fi eu mai putin complicata, in treacat fie spus... stiu f. clar ca faptul ca imi declara raspicat ca ii e dor de mine nu inseamna musai ca ar fi vorba de dragoste. ii poate fi dor de corpul meu si de pasiunea dintre noi. si atat. ultima oara a fost pur si simplu minunat totul. dar incerc sa ma abtin sa ma gandesc ca gata, domne, clar e dragoste... pasiune e f. multa, prietenie la fel. asta e sigur:) fac tot ce pot sa nu sper prea mult si sa nu-mi inalt castelase de nisip. vreau sa-mi pastrez echilibrul cu orice pret. si sa-l am pe el aproape pt. totdeauna, chiar si in formula asta incerta si ciudata de acum. da, am nevoie de el ca de un soi de drog. am gasit intr-un om acea dependenta care nu m-a legat nici de cafea, nici de tutun. cumva straniu si chiar putin infricosator. si eu sper sa aflu raspunsul adevarat si sa va aduc vesti bune. multumesc pt. sustinerea voastra, fetelor. sunteti extrem de dragute si apreciez, mai ales, ca nu ma lasati sa ma imbat cu apa rece. va pup si tinem legatura |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |