Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

asian_doll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 13/05/2010
Mesaj Trimis: Joi 05 13, 2010 11:20 pm
    Titlul subiectului: S.O.S. FWB!! trebuia sa fie totul atat de simplu...
Raspunde cu citat (quote)

buna, fetelor! am urgenta nevoie de sfaturile voastre! sunt de putina vreme intr-o "relatie" tip FWB si trebuia sa fie totul f. simplu si natural. toata lumea vb. ca e singurul gen de relatie in care n-ai probleme de nici un fel, poti sa fii tu insuti/insati, sa-l cauti pe celalalt oricand, fara retineri, ca si cand ti-ar fi un simplu amic, totul se intampla fara temeri, fara ascunzisuri, fara joculete, fara orgolii sau obligatii. pana aici, totul grozav! numai ca la noi treaba nu sta deloc asa Sad si nu pricep de ce. va dau mai multe detalii, in speranta ca ma veti putea ajuta cu sfaturile voastre.
mentionez ca n-am planuit vreodata sa intru intr-o astfel de intelegere. s-a intamplat, pur si simplu. pt. el insa, e deja obisnuinta...
deci...
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

asian_doll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 05 13, 2010 11:24 pm
    Titlul subiectului:

suntem, asadar, prieteni (si fosti colegi de job) inainte de toate si exista o atractie fizica puternica, careia, recent, am inceput sa-i dam frau liber. n-am mai trait o astfel de relatie pana acum, inca mi se pare oarecum bizar, dar nu ma pot desprinde de el.
in situatia asta, de ce se comporta asa capricios si schimbator cu mine? intr-adevar, am lasat sa se intrevada niscaiva sentimente/ slabiciuni (la inceput fiind mai rece si rezervata) si surpriza! a inceput sa-si modifice si el comportamentul, dinspre extrem de dragut spre extrem de nesuferit!! asa, brusc, de pe o zi pe alta... cand eram numai amici, totul era foarte limpede si simplu intre noi, acum parca apelam la tot felul de tertipuri, santaje, tachinari, joculete de-a v-ati ascunselea, de genul care recunoaste primul ca-i e dor de celalalt si da startul unei noi intalniri.
ce se intampla? suntem in pericol de indragostire sau ce????

asian_doll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 05 13, 2010 11:29 pm
    Titlul subiectului:

si acum, urmeaza "romanul", pt. care imi cer scuze de pe acuma, dar dc. trunchiez cumva povestea, ma tem ca nu ma voi face inteleasa cum trebuie...

la primele intalniri, s-a purtat cu mine mai ceva decat cu un portelan chinezesc, ceea ce mi-a placut, evident, desi nu sunt eu tocmai genul de mimoza, mai degraba destul de "tomboy"... dar a fost atat de dragut si rabdator si atent, dulce chiar. prima oara am plecat f. confuza de la el, chiar nu stiam pe unde sa situez ceea ce mi se intamplase..., adica arata ca o relatie clasica, cu ceva sentimente, nu doar atractie fizica.

ei bine, la al doilea "rendez-vous" mi-a zis verde-n fata si transant ca isi dorea o iubita stabila cand era mai mic, dar de multa vreme prefera relatiile pasagere, strict bazate pe sex si ca spera ca suntem edificati amandoi cu asta si nu-i face placere sa insiste pe aceasta tema de discutie. mi-a povestit de "amicele" lui, lasandu-ma sa cred ca are o lista inepuizabila (ba chiar, la un moment dat, o singura data si numai atunci, ceea ce ma face sa-l suspectez ca a facut-o intentionat..., mi-a zis pe alt nume!!), de am si glumit pe seama lui, ca banuiesc ca are un carnetel cu programari si cand colo, mi-a zis ca nu-i deloc asa. s-a justificat, cum ca astfel de legaturi fara obligatii nu te silesc sa faci cadouri si alte gesturi dintr-astea, ceea ce ar fi mult mai practic si mai economic in schimb, s-a interesat ce vin imi place, de exemplu si, cand i-am zis ca imi face rau aciditatea vinului pe stomacul gol..., a replicat ca... are de gand sa-mi si gateasca in ziua respectiva

mai mult, am mers cu metroul o data impreuna si ne-am privit nonstop in ochi si am palavragit, iar la un moment dat m-a prins de esarfa si, la mimica mea surprinsa si intrebatoare, mi-a raspuns... "sa nu te rapeasca cineva!" faza a culminat cu faptul ca am ratat statia la care trebuia sa coboram... precum spuneam, eram in metrou, unde statiile se cam anunta

singurele probleme ar fi legate de aspiratiile lui de a testa nebuniile pe care le vede in filmele... de profil eu nu sunt f. deschisa la astfel de experimente, nu ca ma opun sa le incercam, dar el asteapta de la mine idei noi, chestii cu care sa-l surprind, initiative... atitudine care pe mine ma cam blocheaza, fiindca pana acum n-am simtit nevoia sa folosesc "jucarii" sau sa joc "roluri" sau mai stiu eu ce. sincer, ultima idee chiar imi suna pueril si cam fara noima. mie imi e de ajuns trupul partenerului; cum sa il fac sa inteleaga ca artificiile astea, dupa umila mea parere, sunt menite sa-i ajute pe cei aflati... in diferite forme de impas?

in favoarea "relatiei", am sa adaug ca a fost la salon sa se penseze, dupa ce ii atrasesem eu atentia ca m-ar deranja acest aspect, si mi-a arata f. mandru cat de frumusel se facuse intr-o seara, a pus special webcamu, ca sa-mi prezinte hainele pe care si le comandase pe net (obicei preluat de la mine) si sa-mi ceara parerea noi am fost colegi de job de la sfarsitul lui 2007 pana spre toamna 2008 si isi aminteste cu precizie cum ma imbracam, dar si tot felul de faze de atunci, de ex. cum imi comandam diverse lucruri (mai ales haine si cosmetice) pe net. mi-a marturisit ca de atunci a incercat ceva vis-a-vis de mine, de vreo 2-3 ori, dar ca nu paream interesata. in timp ce eu am sustinut cam acelasi lucru despre el

ca sa scurtez..., ultima oara a avut niste faze de badaranie chiar, asa, din senin: ca sa-mi deschid singura usa de la apartament (eu am asteptat s-o deschida el, fiindca asa ma obisnuise pana atunci, nu ca mi-ar fi placut sa trec de neajutorata!); la iesirea din bloc mi-a luat-o inainte; cand am urcat in taxi (amandoi in spate), m-a luat la misto ca dc. nu astept sa-mi deschida el portiera si s-o inchida sau dc. ma descurc singura..., la care i-am replicat ca las portiera deschisa si astept sa coboare, sa ocoleasca masina si s-o inchida el am stat imbufnata tot drumul, uitandu-ma pe geam, in timp ce el se tot conversa cu soferul, ignorandu-ma. o data m-a luat de mana si tot o data... a avut un gest gen "ciupit de fund", care m-a scos din sarite la coborare, aveam directii diferite, dar ne-am intersectat iar la chioscul din zona si, cand a trecut pe langa mine, mi-a aruncat un "ce faceti, domnisoara?" si a repetat gestul cu ciupeala... in public, in plina strada

mi se taiase tot apetitul sa mai am vreodata de-a face cu el. si, dupa doua zile, ma intreaba cand ne mai vedem..., in conditiile in care, unele motive obiective nu ne permit sa me intalnim mai des decat saptamanal, in cel mai fericit caz... precum am mai mentionat, eu am sarit peste intrebare, continuand alta idee. a mai intrat o data online, dar am fost nevoita sa curm f. repede discutia. apoi, liniste absoluta. la inceput nu mai puteam respira fara sa dau de el pe mess, chiar si cand eram pe invisible ma cauta. iar acum... nimic. o data am intrat eu, dupa ce m-am abtinut mult si bine, si am avut o discutie f. prieteneasca, m-a ascultat si m-a sfatuit intr-o problema, in fine...

DACA A AVUT CINEVA RABDARE SA CITEASCA POVESTIOARA MEA..., IL/O ROG INSISTENT SA-SI "DEIE" CU PAREREA!! PLS.!!!!

asian_doll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 05 13, 2010 11:33 pm
    Titlul subiectului:

ma tem ca nu-i cel mai inspirat lucru pe care-l puteam intreprinde - pana la urma, daca n-aveam sentimente, cu siguranta nu ma culcam cu el, oricat de mult ar fi insistat...
problema e ca relatia noastra relaxata, de amici care discuta vrute si nevrute si se amuza impreuna din te miri ce - in mediul online - s-a cam facut tandari.
innebunesc cand il vad online, dar ma ignora. sa preiau initiativa? (ultima oara eu l-am cautat si a parut fericit de "intalnire", am vb. f mult si s-a implicat bine in problema pe care o aveam si i-am impartasit-o...) oare ma crede indiferenta? oare s-a suparat ca in ultimul timp numai el ma cauta? sau s-a plictisit, pur si simplu si nu-l mai interesez? gosh, am ajuns sa-i urmaresc miscarile online. stiu ca e ridicol, dar simt ca innebunesc tot asteptand semne de la el.
intotdeauna mi-a placut sa ma "joc", savurez ambiguitatile, fluturasii din stomac s.a.m.d. dar acum, jocul asta ma cam chinuie, e prea multa incertitudine. sau, mai exact, prea multa teama ca mai mult decat sex n-o sa capat in veci din partea lui Sad

asian_doll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 05 14, 2010 12:13 pm
    Titlul subiectului:

fetelor, ma ajuta si pe minea cineva? plssssss

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Sam 05 15, 2010 9:33 am
    Titlul subiectului:

pai am avut rabdarea sa citesc romanul Smile

ce mi-e clar ca oglinda e ca tu ti-ai cam depasit atributiile de amica sau iubita fara responsabilitati nu stiu cum sa ma exprim...

probabil ca nu ai intentionat sa lasi asta sa se vada dar poate ca el a observat si acum te necajeste. in momentul in care te intreci "va fi ceva in afara de simplu sex?" e clar ca nu iti este indiferent dpdv sentimental. ok, greseala probabil trebuia sa fie inevitabila din partea cuiva pt ca acest gen de relatii nu sunt foarte durabile. cineva va ceda si va incalca regulile. indiferenta ta sau ignorantele tale uneori te dau de gol. chiar si faptul ca te-ai imbufnat ca nu mai face aceleasi lucruri ca la inceput.

acum e momentul sa fi un "tomboy". e momentul in care...daca te ciupeste de fund sa ii aplici o replica hai nu acida dar semi. sa inteleaga ca nu iti face placere sa devi victima gesturilor lui badarane (cel putin nu in cuplu).

eu mor incet cand aud de : mess, invizibil, online, etc. eu as inceta sa abordez persoana in cauza pe net. nici telefonul nu e aidoma perfectiunii dar daca nu se poate face to face evita net-ul.e cel mai misel mijloc de comunicare. si da....abtine-te si trateaza-l cu indiferenta pe mess. daca deschide o conversatie fii cat se poate de amicala.

cat despre real life....ia nu mai fa nici tu niste chestii care le faceai la inceput si care ii fac placere...nu blama lipsa lui de politete in a-ti deschide usa. fi fairplay si fa ceva in schimb.nu stiu.

mie mie se pare putin badaran cum spuneai si tu.nu cred ca ar fi genul ala serios sa aprecieze cu adevarat femeia..cel putin nu acum.

si ...question....

tu de la bun inceput ai dorit o relatie de acest gen?fi sincera. a cui a fost ideea?

numai bine.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Dum 05 16, 2010 8:41 pm
    Titlul subiectului:

Mmm...nu stiu daca am dreptate dar mie mi se pare ca ii este macar putin drag de tine si ca poate ca ar vrea sa fie cu tine dar nu ar vrea nici sa se implice intr-o relatie serioasa.
Faptul ca te-a ciupit de fund atunci eu zic ca a fost modul lui de a nu incheia urat ziua aceea cand v-ati despartit fiindca si-a dat seama ce a fost urat din partea lui si o metoda de a-ti spune ca mai vrea sa aiba de-a face cu tine.Asa mi se pare mie,poate nu am dreptate.
E super naspa situatia,nu stiu cum e mai bine sa procedezi.
Daca incerci sa iei tu legatura cu el si el nu vrea decat acea placere fizica (ca sa-i spun asa ) de la tine iar tu te im;lici si mai mult? Nu stiu ce sa te sfatuiesc.Poate ca cel mai bine ar fi sa-l intrebi sincer ce crede si ce vrea, atunci cand va intalniti.Dar sa pari serioasa cand il intrebi nici de cum sa glumesti sau alte chestii,sa pari serioasa ca sa vada ca vrei sa stii cu adevarat ce vrea de la tine.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

bitchernesss
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/05/2008
Mesaj Trimis: Dum 05 16, 2010 10:34 pm
    Titlul subiectului:

Sincer nu prea stiu ce sa zic.

Dupa parerea mea se cam joaca cu tine (dar asta e doar o simpla parere, poate nu e asa cum cred eu). Si cel mai nasol e ca eu cred ca el se joaca cu tine pt. ca probabil si-a dat seama ca tu simti ceva mai mult, si poate profita de chestia asta. Poate el se simte ca o specie de "god" acum care face ce vrea, cu cine vrea, cum vrea si cand vrea.

E destul de complicata situatia. Eu daca as fi tu as incerca sa uit de el, sa il las in pace si sa il fac si pe el sa ma lase in pace. Imi inchipui ca nu e usor, mai ales daca tu deja innebunesti daca nu primesti nici un semn de viata de la el... dar asta e parerea mea, ca nu vrea nimic mai mult de la tine, ba din contra, ca vrea sa profite de faptul ca el pentru tine conteaza....

oana_mayo
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/12/2007
Mesaj Trimis: Dum 05 16, 2010 11:02 pm
    Titlul subiectului:

Nu ma pricep la relatii,dar daca nu vreti acelasi lucru,acelasi tip de relatie,lasati-o balta! In plus,o relatie bazata mai mult pe sex,nu se numeste relatie.Cand era mic,isi dorea ceva mai serios,o prietena stabila? Hmm! S-a prostit cu timpul...
Discutati deschis despre ce asteapta fiecare,dar si despre ce este capabil sa ofere,desi tinand cont de gestul lui din plina strada,chiar nu vad ce sens ar avea! Unde nu exista respect,asteapta-le pe restul mult si bine!

http://oanaroxana.blogspot.com/
http://latenightalumni.tumblr.com/

asian_doll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 05 19, 2010 12:53 am
    Titlul subiectului:

multumesc pt. toate sfaturile primite! m-ati ajutat sa-mi mai limpezesc creierasul:)) havena, am senzatia ca tu ai multa dreptate in ceea ce-l priveste. de altfel, fiecare dintre voi cred ca are dreptate intr-un fel, e o situatie si o stare mai amestecata, sa zicem... intre timp, m-a cautat, s-a interesat de mine, chiar am comunicat de mai multe ori in decurs de doua zile. mi-a zis si ca "parca" i-ar fi dor de mine si vrea sa ne revedem. cred ca e si el nehotarat si oarecum confuz ca si mine... sunt hotarata sa nu renunt si sa-mi asum aceasta relatie, asa neortodoxa precum e ea:D. ma face fericita cumva, in ciuda incertitudinilor si a temerilor...
va multumesc inca o data, chiar nu ma asteptam sa fiti atat de dragute cu o necunoscuta. si astept in continuare idei de orice fel... din partea unor baieti ar fi, de asemenea, interesant...

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Sam 05 22, 2010 8:24 am
    Titlul subiectului:

mi-a fost foarte lesne sa citesc "romanul" ai un stil de a scrie care te absoarbe, si pt asta felicitari, plus ca-mi dau seama ca esti o femeie cu toate tiglele pe casa si desteapta, iar raspunsul la intrebarile tale stau doar la tine si numai tu le poti citi
parerea mea el e foooarte speriat de tine, mai bine zis de puterea pe care o ai tu asupra lui, desi probabil habar nu ai, mi se pare mie ca miroase a indragosteala si lui nui convine chestia pt ca s-a obisnuit fara obligatii si cadouri, nu cred ca e badaran si eu am aceias parere ca have...probabil o gluma mai prostuta ca sa destinda lucrurile dinainte, iar comportamentul lui ulterior celui "dulce" e metoda lui de a scapa de tine, isi inchipui probabil ca asa va fi ferit de o relatie adevarata si stabila, pe care inconstient si-o doreste cu tine, si asta sperie..cind lucrurile nu mai sunt cum te-ai obisnuit, iar fosta amica devine mai mult de atit, se clatina un pik toata lumea lui, tot ce credea el ca face si toate zidurile inaltate..Dupa parerea mea barbatii folosesc deseori scutul acesta..eu nu vreau relatie..eu nu ma indragostesc, eu vreau doar sex, iar cind se intimpla pe dos si ceva ii atinge acolo la suflet...au tendinta sa dea cu piciorul sa fuga..sa scape Laughing

asian_doll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 05 22, 2010 4:01 pm
    Titlul subiectului:

andayn a scris:
mi-a fost foarte lesne sa citesc "romanul" ai un stil de a scrie care te absoarbe, si pt asta felicitari, plus ca-mi dau seama ca esti o femeie cu toate tiglele pe casa si desteapta, iar raspunsul la intrebarile tale stau doar la tine si numai tu le poti citi
parerea mea el e foooarte speriat de tine, mai bine zis de puterea pe care o ai tu asupra lui, desi probabil habar nu ai, mi se pare mie ca miroase a indragosteala si lui nui convine chestia pt ca s-a obisnuit fara obligatii si cadouri, nu cred ca e badaran si eu am aceias parere ca have...probabil o gluma mai prostuta ca sa destinda lucrurile dinainte, iar comportamentul lui ulterior celui "dulce" e metoda lui de a scapa de tine, isi inchipui probabil ca asa va fi ferit de o relatie adevarata si stabila, pe care inconstient si-o doreste cu tine, si asta sperie..cind lucrurile nu mai sunt cum te-ai obisnuit, iar fosta amica devine mai mult de atit, se clatina un pik toata lumea lui, tot ce credea el ca face si toate zidurile inaltate..Dupa parerea mea barbatii folosesc deseori scutul acesta..eu nu vreau relatie..eu nu ma indragostesc, eu vreau doar sex, iar cind se intimpla pe dos si ceva ii atinge acolo la suflet...au tendinta sa dea cu piciorul sa fuga..sa scape Laughing

multumesc mult, andayn! si eu tind sa cred asa. mai ales ca m-a mai cautat, s-a interesat de unele probleme pe care le aveam, a facut ditamai convorbirea telefonica doar ca sa se asigure ca imi e bine si e totul in ordine.
intr-adevar la telefon e mai mult amical, dar pe mess e mult mai curajos Laughing a recunoscut ca i-e dor de mine si, chiar daca a fost precaut si a adaugat acolo un "parca", mie tot mi-a facut placere Smile cat despre ziduri si scuturi, imi amintesc ca a afirmat o data ca... el n-ar avea sentimente, ceea ce mi se pare doar o tentativa infantila de autoconvingere Laughing
apoi, ar mai fi ceva. intr-o relatie strict bazata pe sex, nu cred ca ar exista atatea saruturi (si, mai ales, pupici dintr-aia casti si cuminti), tineri de mana, mangaieri si imbratisari atat de lungi si discutii despre cate-n luna si-n stele. am observat ca ii place f. mult, se bucura de toate astea, apoi, brusc, parca se trezeste dintr-un vis si replica ceva de genul ca am pierde timpul... alocat sexului Laughing

sintetasnohayparaiso
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/05/2009
Mesaj Trimis: Dum 05 23, 2010 12:14 pm
    Titlul subiectului:

Whooa ce poveste,eu cred ca pana la urma urmei o sa aveti o relatie serioasa,dupa cum zic si fetele cred k sa indragostit....din gluma se ajunge la o relatie,.asta tio spun din propia experienta.
.

ccg5
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/05/2010
Mesaj Trimis: Vin 05 28, 2010 11:21 pm
    Titlul subiectului:

Cred ca la inceput dorea doar o relatie sexuala/ aventura cu tine... dar petrecand timpul cu tine ...a inceput sa ii placa de tine, dar nici macar el nu era sigur de ce simte , de asta intr-o zi era mai afectuos .... si in alta badaran.
Totusi nu te poti baza pe ideea asta...ca te-ar place...mai bine supunel la diferite teste, fai tot felul de faze sa vezi cum reactioneaza ...dupa care iti poti da seama daca e ceva in inima lui ptr tine sau te doreste doar ... eu asa as proceda ptr ca nu poti fi niciodata sigura ca te place sau nu...
Mult succes ! sa speram ca ne vei aduce vesti bune Smile

asian_doll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 06 05, 2010 1:01 am
    Titlul subiectului:

el e un tip mai complicat, asa ca mi-e inca greu sa descifrez dc. simte ceva sau nu. nu ca as fi eu mai putin complicata, in treacat fie spus... stiu f. clar ca faptul ca imi declara raspicat ca ii e dor de mine nu inseamna musai ca ar fi vorba de dragoste. ii poate fi dor de corpul meu si de pasiunea dintre noi. si atat. ultima oara a fost pur si simplu minunat totul. dar incerc sa ma abtin sa ma gandesc ca gata, domne, clar e dragoste... pasiune e f. multa, prietenie la fel. asta e sigur:) fac tot ce pot sa nu sper prea mult si sa nu-mi inalt castelase de nisip. vreau sa-mi pastrez echilibrul cu orice pret. si sa-l am pe el aproape pt. totdeauna, chiar si in formula asta incerta si ciudata de acum. da, am nevoie de el ca de un soi de drog. am gasit intr-un om acea dependenta care nu m-a legat nici de cafea, nici de tutun. cumva straniu si chiar putin infricosator.
si eu sper sa aflu raspunsul adevarat si sa va aduc vesti bune. multumesc pt. sustinerea voastra, fetelor. sunteti extrem de dragute si apreciez, mai ales, ca nu ma lasati sa ma imbat cu apa rece. va pup si tinem legatura Smile
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum