Utilizator Mesaj

Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :

asian_doll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 13/05/2010
Mesaj Trimis: Dum 08 22, 2010 1:58 am
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

va eram datoare cu finalul povestii. dupa ultima seara, am mai vorbit, dar destul de rar. s-a comportat ca si inainte, atent la problemele mele, gata sa ma ajute cu sfaturi etc. dupa acea seara memorabila, cea mai buna dintre cele 5 intalniri, la despartire, ultimele lui vorbe au fost: "ne vedem cand te intorci din vacanta". ei bine, am vb. pe chat/mess si la telefon, am marturisit amandoi ca ne e dor rau unul de celalalt si totusi... a 6-a intalnire n-a mai avut loc. n-am mai vorbit deloc cam de o luna 1/2. eu am incercat, dar n-am primit raspuns. il vad online si... nimic. ma ignora total. mai nou, face o chestie caraghioasa. eu obisnuiesc sa lucrez si acasa si atunci tin chat-ul deschis, ca sa comunic cu colegii de serviciu, in schimb pun "busy", sa nu ma deranjeze alte persoane. de la o vreme, a inceput sa foloseasca si el, in premiera, semnul de "busy". in 2 ani si 9-10 luni, de cand ne cunoastem, niciodata nu l-a folosit!!
in fine, inca ma gandesc la el, nu-l pot uita asa usor, dar legatura dintre noi devine, treptat, amintire pt. mine. o amintire frumoasa, pana la urma, in pofida tuturor ciudateniilor ei. m-am resemnat ca n-o sa mai vb. vreodata si, cu atat mai putin, sa ne intalnim... sunt recunoscatoare pt. faptul ca l-am cunoscut, pt. timpul petrecut impreuna. se pare, totusi, ca e, inca, doar un copil. desi a implinit, intre timp, 25 de ani...
vreau sa va multumesc pt. sfaturi, pt. ajutor. ati fost grozave, fetelor, mi-ati oferit sustinerea de care aveam nevoie, in cea mai nebuloasa perioada a vietii mele. singurul meu regret e ca n-am primit si raspunsuri de la baieti, eram curioasa ce ar fi putut spune si cealalta tabara...
va pup si multumesc inca o data:)
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

asian_doll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 08 23, 2010 1:31 am
    Titlul subiectului:

sper din tot sufletul ca nu v-am plictisit f. tare cu povestea mea. ei bine, dupa ce ma resemnasem si ma obisnuisem cu absenta lui, dupa ce i-am sters numarul din telefon si adresa din lista de mess, azi m-a cautat pe chat! Shocked da, sunt inca sub stare de soc!! i-am raspuns greu (initial, am intentionat sa-l ignor, dar ceva nu m-a lasat...), eliptic, taios, cam in 2 peri, cum se zice. din discutia dezlanata si usor nebuloasa, care a urmat, am inteles ca, desi nu vb. cu mine, era f. receptiv la status-urile mele si le interpreta in fel si chip. asa a ajuns la concluzia, ca toate postarile il vizau pe el si ca, desigur, mi-ar fi dor... da, narcisist... stiu!! acum am intrat online si se da iar, cand "available", cand "busy" doamne, e atat de ilara situatia... evident, a tinut sa sublinieze, ca ar fi vorba numai de sex, dar acum il cred tot mai putin. dc. ar fi asa, nu s-ar mai deranja sa faca jocul asta stupid si infantil cu busy/available, fix cand apar eu online; nu ar mai fi facut atata caz de status-urile mele, ba i-ar fi fost indiferent si, eventual, m-ar fi scos din lista; pt. sex ar gasi destule amatoare, de ce s-ar tine de capul unei femei dificile, capricioase si incapatanate, ca mine?
problema e ca ma linistisem si, acum, a reusit sa dea iar totul peste cap in mine... mi-e un dor si mai nebun de el, cand, de fapt, logic ar fi sa dau bir cu fugitii in directia opusa Rolling Eyes in ce incurcatura m-am putut baga, fix de una singura si nesilita de nimeni!!!!

eonline
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/09/2010
Mesaj Trimis: Lun 09 20, 2010 3:00 pm
    Titlul subiectului:

sunt de acord in primul rand cu andayn raspunsurile stau doar la tine. Cel mai simplu daca il vrei Smile ..... lasa l sa se aproprie de tine si vez icum se comporta. Cel mai probabil he likes you, he wants you Smile Acu depinde ce planuri are mai departe.

magda_flory
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/07/2010
Mesaj Trimis: Mar 09 21, 2010 1:51 pm
    Titlul subiectului:

Draga mea,

La 25 de ani baietii...ca sunt inca niste baieti...vor sa experimenteze senzatii noi. Nu prea le sta gandul la o relatie serioasa, asa cum iti sta tie, asta e clar...
Cred ca e un imatur...Mi se pare stupida chestia cu relatia bazata doar pe sex, ceva copiat aiurea de prin filme. Daca nu te indragostesti la tinerete, cand naiba s-o faci? La 60 de ani?
Si ce e rau in a avea o relatie normala, serioasa, bazata pe respect reciproc...
Fara respect reciproc nu poti cladi nimic de durata. Iar viata trece a-l naibii de repede Crying or Very sad
Poate oi avea eu conceptii mai demodate, dar mi se pare aiurea o astfel de relatie, bazata doar pe jucarele sexuale, in care tu devi doar o alta "jucarica".Fiindca doar tu te-ai prins, el isi bate joc de naivitatea ta, de dorinta ta exagerata de a parea capabila sa nu te implici sentimental...O mare prostie!!! Sorry, dar asta e opinia mea. Si vreau sa fiu sincera cu tine, sa nu suferi, ca nu merita Twisted Evil
Eu zic in primul rand sa te maturizezi tu si sa cauti o relatie adevarata, bazata pe respect!!! Wink
Nimic nu e mai cool ca iubirea adevarata, crede-ma!!! Embarassed

asian_doll
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 10 14, 2010 12:45 am
    Titlul subiectului:

multumesc, fetelor! clar e inca un copil. si eu sunt si mai copil decat el, dc ma las dusa de nas asa usor de capriciile lui de moment. indragosteala mi-a trecut, a fost un foc de paie; dorinta a ramas, ma mai gandesc la el. dar am atatia colegi la noul job, care ar merita atentia mea, incat nu mai sufar dupa el:) numai bine tuturor! Smile
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum