asian_doll
Bebelus
Data inscrierii: 13/05/2010 Mesaje: 11
|

Trimis: Dum 08 22, 2010 1:58 am Titlul subiectului:
va eram datoare cu finalul povestii. dupa ultima seara, am mai vorbit, dar destul de rar. s-a comportat ca si inainte, atent la problemele mele, gata sa ma ajute cu sfaturi etc. dupa acea seara memorabila, cea mai buna dintre cele 5 intalniri, la despartire, ultimele lui vorbe au fost: "ne vedem cand te intorci din vacanta". ei bine, am vb. pe chat/mess si la telefon, am marturisit amandoi ca ne e dor rau unul de celalalt si totusi... a 6-a intalnire n-a mai avut loc. n-am mai vorbit deloc cam de o luna 1/2. eu am incercat, dar n-am primit raspuns. il vad online si... nimic. ma ignora total. mai nou, face o chestie caraghioasa. eu obisnuiesc sa lucrez si acasa si atunci tin chat-ul deschis, ca sa comunic cu colegii de serviciu, in schimb pun "busy", sa nu ma deranjeze alte persoane. de la o vreme, a inceput sa foloseasca si el, in premiera, semnul de "busy". in 2 ani si 9-10 luni, de cand ne cunoastem, niciodata nu l-a folosit!!
in fine, inca ma gandesc la el, nu-l pot uita asa usor, dar legatura dintre noi devine, treptat, amintire pt. mine. o amintire frumoasa, pana la urma, in pofida tuturor ciudateniilor ei. m-am resemnat ca n-o sa mai vb. vreodata si, cu atat mai putin, sa ne intalnim... sunt recunoscatoare pt. faptul ca l-am cunoscut, pt. timpul petrecut impreuna. se pare, totusi, ca e, inca, doar un copil. desi a implinit, intre timp, 25 de ani...
vreau sa va multumesc pt. sfaturi, pt. ajutor. ati fost grozave, fetelor, mi-ati oferit sustinerea de care aveam nevoie, in cea mai nebuloasa perioada a vietii mele. singurul meu regret e ca n-am primit si raspunsuri de la baieti, eram curioasa ce ar fi putut spune si cealalta tabara...
va pup si multumesc inca o data:)
|