| Utilizator | Mesaj |
|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
Mersi frumos Dana pentru informatii, m-am cam descurajat si eu acum putin, desi nu am fost inca prin magazine, dar pana la urma tot ne vom gasi rochii potrivite si vom fi 2 mirese superbe, nu?
_________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
dana Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Tu cand ai nunta? Pentru ca de exemplu si la Demetrios, si la Pronovias dureaza intre 3 si 5 luni comanda! La ala de era casa de comenzi tot asa a zis, 3 luni, dar ca cica din mai incolo nu mai preiau nici o comanda ca au prea multe pe perioada de vara... Pe mine asta m-a ingrijorat cel mai tare, pentru ca eu mai am aprox 5 luni, si asta inseamna ca trebuie sa ma decid deja dc vreau sa imi ajunga rochia in timp util! |
|
yannah Moderator
http://***.stiletto.ro/mirese/ ---> Uita-te pe slideshowul cu designeri internationali... prima imagine din dreapta cea semnata Emilio Pucci e fav mea...Si Elie Saab e superba.
|
|
Alinta Mamica moderator
Sunt k lumea, imi placea si cea de la Pronovias, tot de pe acelasi slide, dar eu prefer rochia de mireasa sa fie gen printesa .... Dana, te asteptam cu vesti si imagini, daca ai, de la targul de nunti !!! _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
dana Adolescent rebel
Mi-am comandat rochia de mireasa Este ivoire, cu corset drept sus, si crinolina (nu foarte infoiata insa) in partea de jos si cu o trena f lunga (dar care insa pentru cand dansez se poate prinde astfel incat sa nu ma deranjeze). Si pe langa asta mi-am comandat si rochia in care sa ma schimb dupa 12 noaptea, este visinie, cu decolteu barcuta, si tot crinolina in partea de jos, insa fara trena. Evident, amandoua sunt pronovias. Cel mai mult m-a incantat ca in luna februarie au reducere de 10% la orice model Joi ma duc sa imi comand si voalul, diadema aia, funditele de par si ce mai trebuie.
|
|
tweety21 Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2005
Super,vrem si noi sa o vedem |
|
Alinta Mamica moderator
Ma bucur tare mult pt tine dana! Dana te rog din suflet cand te duci la Pronovias sa ceri si un telefon de contact, dar mai bine o adresa de mail sa iau si eu legatura cu ei! Pupici! p.s. dar au multe modele acolo? Si rochia ta e la comanda facuta? daca da in cat timp e gata? _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ Ultima modificare efectuata de catre Alinta la Mie 02 15, 2006 6:10 pm, modificat de 1 data in total |
|
dana Adolescent rebel
hmm, am pe undeva cartea lor de vizita, cu numarul de telefon...adresa de email nu cred ca au valabila pentru ca ***.pronovias.ro este redirectat catre .com modele au foarte multe, mereu primesc altele noi in principiu aduc la comanda orice model din catalogul pronovias (il vezi la ei pe site) in magazin insa, sa probezi au aproximativ 20 de modele la un moment dat pentru o rochie se da comanda (in barcelona), se stabileste in magazin marimea care iti vine, si apoi, aici in romania ti-o ajusteaza sa iti vina la fix, fix daca mai este nevoie (de exemplu la mine la rochia visinie bretelutele sunt un pic mai largute si trebuie putin stramtate) tot aici in .ro iti scurteaza jos rochia daca este cazul, iti face trena dimensiunea care o vrei tu, dar si alte mici modificari daca vrei etc comanda dureaza 3-5 luni, minim 3 luni avansul este de 50% la datul comenzii, 50 la livrare preturile sunt de pe undeva de la 800 de euro si urca pana pe la 2000 la colectiile de designeri din grupul pronovias colectiile semnate de designeri renumiti (valentino, ellie saab etc), care doar colaboreaza cu pronovias sunt mai scumpe, in jur de 3-5 mii, si nu am vazut sa fie vreuna in magazinul din bucuresti a! pana pe 28 februarie au o oferta speciala, si este reducere de 10% la orice model de rochie din colectia 2006 ceea ce e super fain accesoriile (voal, manusi, tiara si nu mai stiu ce mai trebuie) mi le aleg maine, pentru ca , catalogul de accesorii nu il aveau in magazin (se ametise cu targurile astea) asa ca nu stiu preturi la ele |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Sora mea si-a facut comanda la o rochie(tot de mireasa)si au spus ca abia in martie se vor ocupa de ea,nunta este in iunie,la inceput.Ce credeti,mie mi se pare cam tarziu in martie daca a facut comanda deja,macar de grija rochiei sa se scape. |
|
Alinta Mamica moderator
Am reusit sa iau legatura cu cei de la Agnes Toma si mi-au promis ca-mi fac rochia pe care o visez si sunt super fericita! Desi pantofii imi vor da dureri de cap, macar de rochie trebuie sa scap. O luna imi ia sa fie gata, si cred ca am sa le fac cat de curand o vizita la Piatra Neamt! Pupici! _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
tweety21 Moderator
Cred ca cel mai bine este sa cumperi rochia deja facuta mai ales daca dureaza foarte mult ( vorbesc la modul general ).Viitoarea mea cumnata vrea sa isi cumepere rochia de-a gata dar o va face la comanda numai daca nu gaseste ceva pentru ea |
|
Alinta Mamica moderator
Eu am ales sa mi-o fac la comanda, pentru ca mi-am gasit modelul visat (dar din pacate e de la Prada New York, iar o comanda acolo ia timp) si nu-mi ia decat o luna, maxim doua de facut in Romania la o casa de moda. Nu stiu daca procedez bine, dar macar sper sa-mi faca ceea ce vreau eu ... _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
tweety21 Moderator
si cam cat te costa o rochie facuta acolo? |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |