| Utilizator | Mesaj |
|
tzucalexa Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/02/2009
eu am de la vichy...dar asculta-ma.....miere....la mine e de efect....masti cu miere saptamanal |
|
lorisbeauty Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 07/04/2009
ten normal pe care il ingrijesc numai cu unt de shea nerafinat care ajuta de minune. nu folosesc fond de ten sau pudra/ |
|
camysh Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
pt ten gras? si cum se face masca? se pune doar miere pe fata? imi explici te rog? _________________ ***.youtube.com/camysh Unghii frumoase |
|
ladybutterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/01/2009
Din pacate, tzuc nu mai intra. Poate te ajuta altcineva. _________________ http://sweetladybutterfly.blogspot.com/ To love and to win is the best, to love and to lose is the next best. |
|
comfy_ro Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/08/2011
aa, si malai amestec cu albus de ou, si jumate de zeama de lamaie. O masca pe saptamana. _________________ Magazin online bijuterii din argint si haine dama |
|
beka_r Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/09/2011
@comfy_ro pana la urma toate ingredientele acelea formeaza o masca sau sunt 2? _________________ sala fitness bucuresti |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |