Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :

alexutza0803
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 22/04/2010
Mesaj Trimis: Lun 06 14, 2010 11:05 am
    Titlul subiectului: M-a socat !!! nu pot sa mai inteleg nimic nimic ..dmn:(
Raspunde cu citat (quote)

Buna.. nu stiu nici cum sa incep.. tot ce pot sa va zic de la inceput e ca innebunesc.... de 10 luni tot ma chinui sa zic asa cu un baaiat!.. a mai fost un topic c el..am luptat f mult pt a fii impreuna...am trecut prin multe..ne certam dar mereu ne impacam.. in schimb acum ultima data el s-a impacat cu fosta prietena( nu o iubeste dar s culca c el si ii iarta orice) ... acum cateva zile ne-am intalnit si amandoi simteam nevoia unuia celuilalt si era totul perfect..eram pe cale sa ne impacam...pana cand ...am ramas socata.am fost l el la vila..sa mai stam s noi impreuna s tot asa... si a incercat sa... si eu normal l-am refuzat ...atat a reusit sa imi dea bluza jos..eu nu voi accepta asta niciodata ..am doar ap 17 ani...si apoi imediat si-a schimbat atitudinea fata de mine..nu pot sa cred.. e pt prima data in 10 luni cand a incercat ..el nu era asa..si acum imi zice k ramane cu ea..si ma doaree enorm...fusesem atat de fericitia in ultimele zile ..dmn..vreau sa fim impreuna ..il vreau..cu el ma simt implinita si imi este f greu fara el....el imi tot zice ca ma iubeste si tot asa.si uneori a si dem..dar n inteleg dc n renunta odat l fosta prietena???dc ?? nu mai pot..as vrea sa plec departe..toate astea au ajuns la limita..'El (6/14/2010 12:02:42 AM): si ce te face sa crezi ca daca ma puui sa aleg te-as alege pe tine atata timp cat ea ma iubeste mi-a demomnstrat de atatea ori ca nu ar sta / vorbi cu altu si-mi ofera tot ce-mi doresc
Alexutza0803 :X (6/14/2010 12:04:12 AM): si dc miai zis k o s fim impreuna?
El (6/14/2010 12:04:42 AM): kmi esti draga
Alexutzza0803 :X (6/14/2010 12:04:53 AM): si daca iti sunt draga dc nu ramai cu mine? ... nu inteleg ..cu cateva ore inainte imi spunea ca renunta l ea k m ii e dor d mine si ca.. dmn.. va implor fetelor ajutati-maaa!!!!!!!!!!!!!!!
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

dyenutzza
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/02/2009
Mesaj Trimis: Lun 06 14, 2010 1:25 pm
    Titlul subiectului:

Părerea mea e că nu ține deloc la tine și încearcă să te folosească și dacă vede că nu îi merge te lasă baltă și merge la cealaltă.
Nu te merităWink

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Lun 06 14, 2010 3:41 pm
    Titlul subiectului:

nu e clar? nu ii dai ce are el nevoie..poa sa iti spuna ca te ia de nevasta numai sa cedezi.

bitchernesss
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/05/2008
Mesaj Trimis: Lun 06 14, 2010 11:25 pm
    Titlul subiectului:

Mda....am impresia ca daca nu te deschizi de picioare pt. el nici nu se va uita la tine, mai ales daca actuala prietena a lui deja face chestia asta.

Parerea mea e ca vrea doar atat, sa se culce cu tine, asa ca mai bine incerci sa uiti de el, chiar nu tine la tine ca daca ar tine nu s-ar comporta asa. Si partea prosta este ca este foarte posibil sa te refuze si dupa ce te-ai culcat cu el o data ce a obtinut ce dorea.

Nu merita sa te agiti atat pt. o persoana care chiar vrea sa profite de tine.

alexutza0803
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 06 15, 2010 10:31 am
    Titlul subiectului:

Dar pana acum nu s-a pus problema asta deloc deloc in 10 luni de zile ...nu inteleg dc tocmai acum ... mi-a dem de multe ori ca tine la mine... totusi s-a schimbat asa brusc... nu pot s inteleg...eu chiar am ajuns s tin l el.. si aseara ne-am int intamplator in incinta si ma dus pan l scara si ma sarutat fortat

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 11/02/2008
Mesaj Trimis: Mie 06 16, 2010 3:32 pm
    Titlul subiectului:

nu e chiar asa greu sa intelegi... nu s-a intamplat pana acum pentru ca nu a avut ocazia. Acum, in capul lui, a aparut "planul de rezerva".

Eu intotdeauna am fost alergic la "baietii de bani gata" (ai pomenit de "la vila la el") si cred ca le e mult prea greu sa-si accepte adevarata valoare.

Daca a inceput sa te forteze si, sa iti dea semne ca nu are puterea sa reziste tentatiei, lasa-l. Nu merita sa iti complici viata pentru nimic.

Citat:
eu chiar am ajuns s tin l el
OK, si daca acum ai ajuns sa tii la el, peste 2-3 ani cand o sa-l iubesti foarte mul, ce-o sa faci? So, mai bine acum decat mai tarziu Wink

alexutza0803
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 06 16, 2010 4:13 pm
    Titlul subiectului:

Am vb aseara cu el ... si mi-a zis k vvrea s fim imp definitiv..sa nu ne mai certam si tot asa.. si a zis k s desparte d fata aia.. trb sa se desp luni dar cik n era frm s a se desp d ea d ziua ei d nastere ... s bla bla bla..totusi s vede ca ma iubeste dar nu inteleg dc nu s desparte odat????? Nici l mn n renunta..

laurap1807
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 31/03/2008
Mesaj Trimis: Mie 06 16, 2010 4:27 pm
    Titlul subiectului:

fata mea.. toata lumea iti zice ceva si se pare ca tu nu vrei sa intelegi.
alegerea iti apartine in totalitate, dar trebuie sa spun ca si eu sunt de acord cu restul. tot ce vrea el e sa cedezi.. asta cu orice pret. de cate ori ti-a mai zis ca se desparte de tipa aia?! de cate ori s-au despartit?! de cate ori s-au impacat?! cam de fiecare data asa-i? ce te face sa crezi ca de data asta va fi diferit?

se tine dupa tine pentru ca asta e natura barbatilor: de vanatori. cu cat vede ca nu cedezi, cu atat se ambitioneaza mai mult si iti zice tot felu` de chestii ca sa ii pici in plasa. cum zice si alexa, probabil ar fi capabil si sa te ceara de nevasta.. ce te face sa crezi ca daca vei ceda va ramane cu tine?

sincer acuma.. lumea e plina de baieti.. deschide ochii si uita-te in jur! dupa tot ce ai povestit, crede-ma!! el nu merita sa te stresezi atata .. vei fi mai dezamagita daca ii vei ceda. si atunci va fi de 1000 de ori mai greu. acum inca e usor .. dar alegerea este in totalitate a ta Razz

"Intr-o zi mi-ai daruit o portocala,
Eram doi copii si-aveam o portocala,
Lumea-ntreaga ne parea o portocala,
Soarele era si el O PORTOCALA. Dancing"

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Sam 06 19, 2010 3:47 pm
    Titlul subiectului:

s-a zis tot, insa se pare ca tu nu vrei sa auzi si sa accepti adevarul, atita timp cit el oscileaza intre tine si cealalta nu e demn de nici una, nu iubeste pe nici una, se foloseste de amindoua..si se pare ca reuseste cu brio..hmm..ce mai baiat... Rolling Eyes , nu inteleg cum tii la el...esti masochista? iti place sa fii felul al 5-lea la masa? iti place sa suferi? daca nu..atunci, ce Doamne iarta-ma mai cauti in compania lui?? de ce mai vb cu el?? putin orgoliu nu ai? stii vb aia? totul sau nimik..cam asa trebuie sa fie o relatie..firmiturile nu satura nici vrabiutele..dece te-ar satura pe tine? sper sa gindesti si sa reflectezi si sa iei decizia buna, pt binele tau..sa nu te trezesti dupa intr-o balta de lacrimi..singura Sad

alexutza0803
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 06 19, 2010 11:08 pm
    Titlul subiectului:

noi avem aceeasi prietenii..acelas cerc..s in seara asta am fost l suc.. s a vn s el cu fata aia.. s eram vreo 6. s era s un amic kre m inteleg f f bn s el crede k e cv intre mn s acel baiat.. l-am facut cateodata gelos..ieseam c el .. doar k amici ..el interpreta altcv.. in schimb .. simteam kum mor.. l inceput a vn el zambaret s nuj ce.. apoi s-a schimbat..ne priveam s tot asa.. nu ii era bn..stiu prea bn..il simteam.. cum isi dorea s fim impreuna.. apoi eu am iesit pan afara s vb l tel s el era afara s m-a pupat p obraz .. si cica puteam fi impreuna si fericiti.... s am intrat inauntru ..s batea non stop apropouri cu amicul aala.. d gelozie s tot asa...Sad

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 06 20, 2010 10:46 am
    Titlul subiectului:

chiar daca asta ar fi adevarul..si lui i-ar placea de tine..tie iti convine un baiat atit de las??? care sa nu stie sa cucereasca si sa fie cu o singura fata?? iti convine faptul ca atita timp cit nu te culci cu el are varianta de rezerva???pai daca da, atunci va meritati!

si eu am avut un iubit , care dupa ce ne-am despartit era omniprezent in viata mea pt ca era in clasa cu mine, asta nu m-a facut sa nu gindesc si sa nu ma port cu aceea coloana vertebrala..de care e musai nevoie.. Rolling Eyes

dar tu faci cum vrei viata ta..mai tirziu vei sti daca ai facut bine ori ba! Sad

alexutza0803
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 06 25, 2010 9:19 pm
    Titlul subiectului:

era totul atat de bine... ne impacasem.. se schimbase si el ... pana cand... am fost sa mancam seara in oras.. si la masa alaturaata era un baiat pe care eu il mai placeam ... si el stia asta .au mai fost conflicte intre ei .. si mia cerut sa il sarut ..... dar la masa alaturaata erau f multi si mam simtit incoltita si nu am putut sa o fac.. si mi a jurat k sa term tot si acum regret ... si imi pare atat d rauu ......Sad(Sad(

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 06 26, 2010 7:55 am
    Titlul subiectului:

hmm..penibil.."sa-ti CEARA sa-l saruti"?? pai ce esti tu? catelul lui..la comanda lui? mi se pare ca a vrut sa se laude cu un premiu si anume TU
prea multe regrete ai draga mea Sad ..nu se merita, daca nu a inteles inca ca nu te simteai in largul tau sa-l saruti la "porunca" lui...nu mai zic nimik

powersinziana
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 11/04/2009
Mesaj Trimis: Dum 06 27, 2010 9:43 am
    Titlul subiectului:

fetele au perfecta dreptate in tot ceea ce ti-au spus.dar tu mereu ne povestesti noi intamplari cu tine si cu el,iar in vorbele tale se simte ca esti foarte naiva si imatura.imi aduci aminte de mine,cum eram la 11 ani ( acum am 18 )cand credeam ca toate vorbele lui erau adevarate,mi se parea ca tine enorm la mine,etc.
iti pui intrebarea de ce timp de 10 luni era alta persoana si acum s-a schimbat?da-mi voie sa iti spun ca nu a fost NICIODATA alta persoana.si-a ales o perioada ( in cazul asta 10 luni) ca sa poata sa te cucereasca,sa te prinda in "gheare",etc.cand si-a dat seama ca esti profund indragostita de el,a trecut la actiune.a vazut ca nu i-a reusit dar tot mai incearca.si iti arata ca sta mai mult cu cealalta pentru ca o face cu el.fii atenta la ce o sa iti spun in urmatoarele randuri:o sa scriu cu litere mari.
ESTI ATAT DE INDRAGOSTITA DE EL SI ITI DORESTI ATAT DE MULT SA IL AI,INCAT O SA AJUNGI SI TU SA O FACI CU EL ( CHIAR DACA ACUM SPUI CA NU AI FACE ASTA),DAR LA CAT ESTI TU DE NAIVA SI LA CAT ITI ESTE DE FRICA CA O SA RAMAI FARA EL O SA VINA O ZI CAND O SA FII ATAT DE DISPERATA SI O SA CEDEZI.
Decizia e in mainile tale,nu in mainile noastre,cele care am incercat,atat cat am putut noi sa te ajutam.E adevarat ca daca esti incapatanata nu o sa ne asculti pana in ziua cand o sa te dai tu cu,capul de pereti.
RENUNTA CAT MAI POTI!mai tarziu iti va fi mult mai greu asa cum ti-au zis si fetele si vei suferi ca te-ai daruit lui si el pe urma te-a parasit...stiu ca nu e usor sa uiti,dar uite poti sa faci alte activitati care sa te ajute:iesi cu prietenele,etc.,ce iti place tie.timpul trece repede si vindeca orice rana.

P.S.si cu faza ca a zis el ca "ii esti draga"asta nu inseamna ca te iubeste sau mai stiu eu ce.iubirea nu vine de pe o zi pe alta.iubirea se construieste in doi,in timp.iubirea e treapta cea mai inalta,nu se compara nici macar cu afectiunea,,...iubirea e iubire...si el cu siguranta nu te iubeste.

cam lunga postarea mea,dar am scris tot ceea ce am crezut eu ca e mai bine ca sa te ajute.

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 07 01, 2010 1:27 pm
    Titlul subiectului:

hmm..am recitit..totul! si poate am fost chiar dura cu EL! nu intelege gresit..insa e perfect normal ce face!! gindesc hormoni..nu el Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum