Utilizator Mesaj

Pagina 12 din 12
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Du-te la pagina :

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Joi 10 07, 2010 2:32 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

prin "pt ca alexa, nu toti sunt la fel..uni adora sa fie maguliti la maxim si bagati in seama.." m-am referit la partea masculina..si adica poate cel pe care sky il iubeste atit e un astfel de barbat...am lamurit pt ca simteam nevoia, pt ca am senzatia ca nu s-a inteles exactce vroiam sa zic

eu am mai zis si ma repet..nu judec pe nimeni, si nici actiunile nimanui..si atita timp cit se ofera o parte din real numai referitor acelei parti ne putem da cu parerea..de aia e posibil sa nu avem o parere corecta..pt ca nu avem toata realitatea..si nici sky daca ar vrea nu ne-ar putea-o oferi..pt ca detine doar jumatate din ea, si anume ce stie ea ca a facut si a simtit nu ce a facut si asimtit iubitul ei Rolling Eyes ..si cu asta am incheiat..topikul ramine deschis inca 2 zile in caz ca sky decide si recunoaste ca agresit, dupa il inchid frumusel si il bag la arhiva

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Joi 10 07, 2010 2:42 pm
    Titlul subiectului:

am inteles ce ai vrut sa zici andayn stai linistita Smile

si eu zic asa..il mai lasi putin si il arhivezi.chiar nu are noima topicul asta.

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/01/2010
Mesaj Trimis: Joi 10 07, 2010 6:01 pm
    Titlul subiectului:

cred ca a fost un gest de lasitate ..in viata nu toata lumea e de acord cu tine..tre sa accepti si chestia asta..dar sa stergi mesajele toate..cred ca i-a luat ceva timp:)):">

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2008
Mesaj Trimis: Joi 10 07, 2010 8:02 pm
    Titlul subiectului:

eu as zice sa-i dam cezarului ce e al cezarului si sa recunoashtem incontestabila valoare artistica a poeziei lui sky, chiar daca nu stim de e creatzie proprie sau a copiat-o de pe usha unei toalete de tren de navetishti.

cumva, fetica face o declaratzie-"putetzi zice voi ce-otzi zice, eu toit il iubesc".ca sa vedem ce incapatzinata, pardon, voluntarista este dumneai, si cum se bate pt relatzia ei.

in fine, asta e, si-a sters posturile, nu avem ce face, contra prostiei chiar si zeii nu pot mare lucru-parerea lui isaac asimov.cumva, stergerea asta si arata cit adevar este in ele si cita viabilitate au-pin la urma, daca eu sau altcineva o judecam nedrept, postarile ei aveau darul sa arate tuturor ca are dreptate.

este o poveste cu un copil care odat a aruncat in alta curte un catzel de plus, care nu a mai putut fi recuperat.cind nu l-a mai avut , catzelul a devenit foarte pretzios, cit nu fusese inainte, iar plodul scula toata mahalaua cu urletele lui.asa si sky-cit l-a avut, si-a permis scandaluri, cind asta i-a aratat verdele,a fost devastata de durere.

sa iertatzi, astea-s timpenii.nu-i cred pe niciunul de aci-ala de zice ca-s fomeile rupte de dragul lui si nici pe ea, care se rupe in toate figurile.daca vor mai fi impreuna,tot asha va fi, sky nu-si va skimba stilul isteric si capos, iar ala va repara"leptoape" pe la alte parashutzici.ce sa zic, mare jmekerie...

daca ceva m-a deranjat , a fost faptul ca ori e proasta cu acte in regula, ori nu stie pe ce lume traieshte.acum spunea una, acum alta-pe acelashi subiect-vezi ca bine i-a fost cu al ei trei ani, ca apoi sa zica ca facea circ din te miri ce fleac.cind i-am sesizat asta, a dat-o ca rastalmacim.ori d-astea, asha, de a prosti omul din fatza, cam greu inghitzim totzi-ca traim intr-o tzara in care unii mint cu nerusinare si te mai si iau la mishto.

oricum, era de asteptat sa faca vo timpenie-si asta cu postarile e una mica, poate nu degeaba maica-sa nu o baga in seama sau surorile ei.preieteni cam nu are, si asta nu-i da de gindit.explicatzia ei este ca lumea e rea.si gata.

prea multa bataie de cap cu un personaj subdotat intelectual,rau educat si cu accente clare de 'coada vacii" in gindire.

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Vin 10 08, 2010 9:03 am
    Titlul subiectului:

mik daca am putea sa ne dam seama cum e un om dupa doar 66 de posturi..ar fi mare lucru..putem presupune numai...insa sa-l si cunosti? Rolling Eyes e prea mult zis

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2008
Mesaj Trimis: Lun 10 11, 2010 8:40 am
    Titlul subiectului:

andayn.corect, nu cunoshti omul complet nici de minci un sac de sare cu el, se zice.

dar, daca ai cunoscut destui oameni, discerni tipologii si modalitatzi de a reactziona in diverse situatzii de viatza-intrare in relatzii, despartzire, casatorie sau mutatul impreuna, etc.oamenii fac aceste lucruri de cind sint ei pe pamintul asta, nu mai e ceva nou-deci, s-au putut desprinde niste modelel comportamentale.

sau luind-o pe calea clasica de cunoastere-daca ceva merge ca o ratza, macane ca o ratza,innoata ca o ratza, ce ar putea sa fie altceva decit o ratza???sigur, daca ne punem la mintea lui sky, ajungem la concluzii specifice filmelor cu alvaro, domingo, alejandro a lu lady gaga si miliardaresele sud-americane, si anume ca e o lebada neagra cu leptop.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 12 din 12
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum