Utilizator Mesaj

Pagina 4 din 12
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatoare

Du-te la pagina :

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Joi 09 16, 2010 8:18 am
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

8 ani si jumatate aproape alexa Laughing

frumoasa poveste fry24..banuiesc ca erati si tinerei la vremea aceea..

sa te muti efectiv cu un om inseamna multa implicare...nu e chiar totul roz si frumos Rolling Eyes ..una e sa stai impreuna cu el..si alta, dar cu totul alta, e sa incepeti sa va purtati ca doi oameni casatoriti..sa incepeti sa impartiti responsabilitati.bani..multe...sa vina el ciufut de la servici..tu deprimata..si sa incepti un taraboi in casa..ca nu e nik de mincare..sau ca nu stiu cine nu a platit apa..ca tu vrei film ca el vrea meci..ca tu vrei sa-ti acorde atentie ca el vrea sa doarma..ca tu vrei sa iesi cu fetele la un suc..dar ai de dat cu aspiratorul si de calcat camasile lui..ca nu ajung banii..ca cine munceste mai mult cine mai putin..abia atunci se vede daca putetiintradevar foarma o familie....asa si eu locuiesc cu al meu..dar sub acoperisul parintilor..parinti mei sunt cei care platesc toate cele in casa...noi inca huzurim..si avem doar partea buna a lucrurilor de a locui impreuna..dar si asa sunt seri cind as prefera sa fac ce vreau eu..nu sa fac mincare..sau sa-l astept Rolling Eyes

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

fry24
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/09/2010
Mesaj Trimis: Joi 09 16, 2010 5:10 pm
    Titlul subiectului:

ai dreptate andayn...dar lucrurile astea trebuiesc facute. Stiu ca nu este usor si ca acest lucru inseamna ff mta responsabilitate, dar totusi cred ca merita facut.
Noi nu vrem sa stam cu parinti(de fapt eu nu as vrea sa stau cu parinti lui,cu ai mei nu am nimic impotriva:))),mama lui este un pic mai dificila si nu ar fi foarte usor de trait cu ea,cred ca ne-am complica un pic situatia).
Deocamdata nu avem cum sa ne mutam,pentru ca al meu vrea sa ne luam o garsoniera,dar noi nu avem deloc bani stransi si nici prea mult ajutor din partea parintilor,dar totusi speram sa reusim asta pana la incep[utul anului care vine.
Multi ani inainte cu Iubitelul tau:*

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/08/2010
Mesaj Trimis: Joi 09 16, 2010 7:59 pm
    Titlul subiectului:

Question

Ultima modificare efectuata de catre sky la Mie 10 06, 2010 8:10 pm, modificat de 1 data in total

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 09 17, 2010 8:07 am
    Titlul subiectului:

pai macar acum in weekendul asta schimba si tu ceva la tine..ori i-ati o rochie noua..fardeazate mai frumos..ce sa zic aranjeaza-te sa-i atreagi atentia in sensul bun.eu una asa as face..si as fi cit mai naturala..fara intrebari si discutioi incomode..sa creezi o atmosfera cit mai destinsa...sa va simtiti bine impreuna si atit, nu mai cerceta fiecare gest si vb a lui, incearca sa te destinzi si sa te simti bine..fara regrete fara sa faci comparatie cu el cel dinainte..o sa fie mai bine pt amindoi.. Wink

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 09 17, 2010 12:29 pm
    Titlul subiectului:

Question

Ultima modificare efectuata de catre sky la Mie 10 06, 2010 8:11 pm, modificat de 1 data in total

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Vin 09 17, 2010 1:26 pm
    Titlul subiectului:

sky..fa totul natural...cum iti vine...cu cat te chinui mai mult si cu cat asteptarile tale sunt mai mari pe atat de tare vei fi dezamagita.
o relatie nu e chiar atat de complicata precum pare.trebuie doar sa fi tu insati si atat.

eu poate nu procedez corect dar ii spun tot ce gandesc si el la fel.chiar daca uneori ne ranim ne trece pentru ca ne iubim.daca tii in tine frustrari si dileme iti faci rau.

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 09 18, 2010 5:56 pm
    Titlul subiectului:

Question

Ultima modificare efectuata de catre sky la Mie 10 06, 2010 8:11 pm, modificat de 1 data in total

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 09 18, 2010 6:11 pm
    Titlul subiectului:

off sky.. Sad ..tare tare rau imi pare pt tine si situatia in care te afli..ma nedumereste iubitul tau..pt ca te saruta noaptea pe furis..fara "sa stii"..si asta denota clar faptul ca te iubeste, pt ca te alinta..dar te si respinge in acelas timp..revin la sfatul meu imitial..stiu ca nu o sa vrei poate ai sa crezi ca e prea dur pt tine..dar eu zic ca esti puternica..cere tu o pauza insa spune clar motivele pauzei..spunei ca simti ca nu te mai iubeste ca esti doar o jucarie a lui pe care o fol din cind incind...si cere pauza! sincer sfatul meu, eu asa as face, iar daca te iubeste..va veni al tine, asa cum era! doare sa-l auzi pe cel iubit cite umbla dupa el..pune problema invers..dar tu stii citi ma agata pe strada? sincer acuma..poate nu e constient de ce face....poate asa crede ca te va avea mereu linga el si nu va mai suferi ca in trecut! trezestel la realitate.. Rolling Eyes

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Dum 09 19, 2010 7:31 am
    Titlul subiectului:

iar incepi cu fizicul?crezi ca asta e cel mai important?crezi ca de aia s-a indepartat de tine?

incearca din rasputeri sa nu fi sufocanta.

hai sa iti zic ce as face eu in locul tau: m-as comporta la fel ca si el.oricat de greu mi-ar fi.as fi ignoranta, rece si nu l-as cauta.

eu inteleg ca il vrei inapoi si sa fie ca inainte...dar come on...ar trebui sa intinda si el o mana..nu sa te faca sa te simti asa...

normal ca nu-si da silinta pentru nimic.atat timp cat vede cat te agiti si cat de tare il iubesti.

apeleaza putin la "scorpia" din tine si fi mai rece.daca il pierzi...de fapt nu pierzi nimic.ar exista sansa sa nu ii placa cand esti rece si sa-i trezesti curiozitatea.daca chiar nu reactioneaza inseamna ca lupti pentru o cauza pierduta.

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 09 19, 2010 9:11 am
    Titlul subiectului:

Question

Ultima modificare efectuata de catre sky la Mie 10 06, 2010 8:12 pm, modificat de 1 data in total

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 09 19, 2010 9:53 am
    Titlul subiectului:

lasa sky ca o sa fie bine si pt tine, indiferent ce inseamna asta Wink cu el..sau cu altul...poate asa a fost sa fie..ca sa-ti fie bine pe urma, fii mai optimista viata chiar e frumoasa..nu o irosi linga cineva care nu te merita

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 09 19, 2010 10:16 am
    Titlul subiectului:

Question

Ultima modificare efectuata de catre sky la Mie 10 06, 2010 8:13 pm, modificat de 1 data in total

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 09 19, 2010 10:35 am
    Titlul subiectului:

ca sa o poti vindeca trebuie sa te rupi de tot ce iti face rau..tu nu esti fericita cu el..asa ca de ce continui??? de ce sa te amagesti singura? ca se va schimba?? si daca va ramine la fel?? cit ai sa mai rezisti?? insist sa-i zici..ca s-a schimbat..ca nu mai e cel pe care tu cu disperare il cauti si il iubesti...si ca nu mai poti continua astfel...ori redevine cel pe care l-ai iubit ori..pa...trebuie sa clarifici lucrurile si sentimentele din viata ta numai asa poti incepe procesul de vindecare a ranii din sufletul tau

nu esti singura..noi suntem aici..curaj Wink

P.S. : al meu doarme si tastez..incet..sa nu fac zgomot

fry24
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/09/2010
Mesaj Trimis: Dum 09 19, 2010 7:02 pm
    Titlul subiectului:

andayn are dreptate, treb sa ii zici ca nu mai e cine era. incearca sa iesi cu fetele in oras, sa nu mai stai sa te gandesti tot timpul la el. Eu ti-am zis am avut mare noroc ca am o mama asa de intelegatoare si cxare mnu ma lasat nicio clipa,care plange4a cu mine cand nu mai puteam,care imi ridica moralul si imi spunea ca ea ma iubeste si ca este alaturi de mine orice sar intampla. Asa ca ridica capul noi suntem langa tine:*

App si eu weekendul acesta am fost impreuna cu iubi meu,am ramas la el:X ca au plecat iar ai lui:D A fost foarte frumos:D

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 09 19, 2010 7:47 pm
    Titlul subiectului:

Question

Ultima modificare efectuata de catre sky la Mie 10 06, 2010 8:13 pm, modificat de 1 data in total
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 4 din 12
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum