| Utilizator | Mesaj |
|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
_________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |
|
ladybutterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/01/2009
Deci...sa vedem. 1. Sunt perfectionista si imi place mereu ca lucrurile sa iasa foarte bine. 2. Sunt migaloasa, am rabdare in aproape orice activitate a mea. Pierd oricat timp este nevoie numai sa fie bine. 3. Ador sa gatesc si as incerca orice reteta de pe lumea asta, numai ca nu am mereu banii necesari, si uneori timpul. 4. Imi place ploaia calda de vara, cand soarele e pe cer. 5. Sunt prea naiva, cred PREA MULT in orice mi se zice. Nu stiu de ce eu cred mereu ca oamenii sunt buni si sinceri.... 6. Cand cunosc persoane noi, ma imprietenesc foarte repede si uneori incep sa povestesc despre mine mai mult lucruri decat ar trebui spuse in mod normal unei persoane cunoscute de putin timp. 7. Sunt cea mai pesimista persoana pe care ati putea sa o cunoasteti vreodata. 8. Mi-ar placea sa calatoresc in toata lumea. 9. As vrea sa am mai multi prieteni. 10. Am o duzina de clame si chestii pentru par P.S. De mult renuntasem sa mai intru la Jocuri, dar la jocul asta as mai juca. Next: Tzucalexa! _________________ http://sweetladybutterfly.blogspot.com/ To love and to win is the best, to love and to lose is the next best. |
|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
Hmm, nu stiam de jocul acesta, dar sa vedem: 1. Sunt mamica fericita a 2 baietei 2. Ador marea/scoicile si tot ce inseamna marea 3. Imi place filmul "Message in a Bottle (1999)" 4. Sunt o romantica incurabila si asa vreau sa raman ca-mi place 5. Ajut oamenii in nevoie si ma simt implinita cand reusesc sa fac acest lucru: batrani/copii/persoane cu dizabilitati/etc 6. Ascult cu drag Directia 5, muzica instrumentala, balade, cantece de copii si romante 7. Sunt ordonata, punctuala si-mi place ca si cei din jurul meu sa fie la fel (in toate domeniile, nu numai in casa) 8. Nu as da pe nimic in lume momentele petrecute alaturi de copii mei si as sacrifica orice pentru ei 9. Nu-mi place singuratatea, mereu vreau sa fiu inconjurata de familie sau/si prieteni 10. La capitolul gatit stau rau Urmatoarea sa vina Dory _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
dory_b28 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/11/2006
Ohhh , Alinta ...presimteau eu ceva daca am intrat pe topicul asta ... 1.Sunt mamica de fetita , asta cred ca o stie toata lumea 2.Mi-am dorit foarte mult sa practic meseria pe care o practic , mi-a placut foarte mult ...pana acum , cand incepe sa ma scarbeasca din cauza locului de munca 3.In ultimul timp sunt foarte usor iritabila si foarte nervoasa si nu-mi place deloc persoana care am devenit 4.Imi place sa gatesc , mi-as dori o firma de "profil" a mea 5.Urasc sa fiu mintita si luata drept proasta 6.Imi place primavara , dar nu cum e acum , ci cum era atunci cand eram copil , primavara in adevaratul sens al cuvantului 7.Ador ciocolata 8.Urasc faptul ca nu reusesc sa dau jos cateva kilograme , dar sincer ...nici nu fac nimic deosebil in legatura cu asta, nu am ambitie suficienta 9.Sunt prea sincera si deschisa cu persoane cu care nu ar trebui si uneori asta e in defavoarea mea 10.Imi plac cartile , dar din pacate nu mai am timp deloc pt citit acum , poate doar in week-end Next Laura_p _________________
Restaurantul de acasa |
|
pinky_zu Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 22/06/2009
hmm...e putin ami greu dar am sa incerc.. 1.imi place sa pictez unghii si mi-ar placea sa fac o cariera din asta, dar mai am multe de invatat 2. in ultimu timp nu prea am chef de nimic 3. o urasc pe directoarea liceului pentru ca din cauza ei am pierdut 1 an fara rost 4.imi place sa fac totul ca la carte si sa iasa perfect 5. sunt cam lasatoare 6. imi place sa ies cu fetele la cumparaturi, la o "cafea" 7.imi place sa gatesc dar de multe ori nu-mi iesa si ma oftic 8.as vrea sa-mi albesc dintii 9. imi plac foarte mult animalutele si in special cainii yorkshire Terrier. cand o sa fiu la casa mea o sa-mi iau unul pt k ii iubesc 10.sunt sensibila si foarte bolnavicioasa Next: mi-ar fi placut sa o numesc pe emozzah dar dak nu intra zic sa fie dyenutzza _________________ http://pinky-zu.blogspot.com/ |
|
camysh Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
Am venit si eu 1. Iubesc si sunt iubita de vreo 3 ani jumate 2. Imi place sa gatesc, in special prajituri 3. Iubesc nail art-ul si makeup-ul 4. Sunt preocupata de mancarea sanatoasa; totusi sunt o maaaaaare gurmanda si daca as manca dupa pofta inimii as fi obeza 5. Imi place sa fac sport, desi pana ma apuc e mai greu (sa ma schimb etc) 6. Sunt exagerat de perfectionista si astept acelasi lucru si de la cei din jur, ceea ce nu e ok tot timpul. 7. Sunt dependenta de Internet 8. Am o finuta de 3 anisori pe care o ador 9. Ador vara 10. Imi place sa ma dau cu rolele, din pacate nu am pe unde urmatoarea e yannah _________________ ***.youtube.com/camysh Unghii frumoase |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |