Utilizator Mesaj

Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2008
Mesaj Trimis: Mie 09 08, 2010 1:55 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

sky>hai s-o facem mai vesela cumva-si mai concisa.tu stii ca ai facut-o lata, si ca amicul tau are o problema sa ierte chestia.

iertatu merge perfect la popa, acolo se merge, impartashanie, spovedanie, alea-alea, popa da canonul rugaciuni, ceva, si omu pleaca linishtit si ia-o de la capat cu pacatele.asa era si la comunishti, faceai minunea, itzi faceai autocritica in fatza alorlaltzi, apoi iar te puneai si-n cap si iar autocritica...adik, mascarada, dar omul era impacat ca a facut ce trebuie.

daca in loc de popa iertator, pacatosul ar fi primit 20 la dosu gol asa, cu public,alta ar fi fost socoteala.asa e si in familie, parintzii , adultzii amenintza copii cu te miri ce, care nu se face, iar ala mic ii da inainte.dupa ce este iertat, evident la sine intzeles., vrea sa fie si iubit ca-n prima zi, si daca nu se intimpla, e suparat, ca si cind nu i se acorda un drept de.asa ajungem ca facem minuni dar vrem apoi CEVA:intzelgere, dragoste, iertare, si ne suparam rau cind nu se intimpla.

iar paracliserul e al mai urit, deshi aia e normala rasplata pentru asa atitudini.lumea e cam dilie, dar asta e.

acuma, partea haioasa.legat de 'am greshit dar mai vreau ceva...".na, cica un tzigan pune pe un roman nash, sa se mai scoata si el din belea.si intr-o iarna grea, vine tziganui la nashu si zice"nashule, minca-tzi-as,da si mie o varza, sa faca piranda o mincare la aia micii, ca mor de foame".ce sa zica nashu, ii da.apoi cioara mai vrea si nishte ulei, sa unga cratitza.ii da nashu, deh, baiat bun.apoi tziganu mai vrea si un pic de cirnat, sa dea gust la varza.acu, nashu se cam oftica si zice"auzi, da nu crezi tu ca te facushi cam al dreacu???".tziganu"stiu io nashule, da stii ceva, daca tot ma deteshi dracului,nu-mi dai si-o palma de slanina???".

asta e.sa fie asta singurul necaz din viatza noastra... Wink
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/08/2010
Mesaj Trimis: Mie 09 08, 2010 7:47 pm
    Titlul subiectului:

mik nu i-am cerut luna de pe cer, nu i-am cerut imposiblul, i-am cerut doar sa petrecem mai mult timp de calitate impreuna, nu tot pe fuga nu tot la tel nu tot seara dupa ce el o avut o zi grea si lunga de munca de la 8 dimi pana la 10 seara, i-am cerut sa fie mai atent cu mine si timpu care il petrecem impreuna sa fim numai noi 2 nu sa impartim si timpu ala putin cu unu si altu
si de aici au inceput certurile intre noi , ca el trebuia sa lucreze ca sa isi acopere datoriile si trebuia sa ia contact cu toti pr lui ca se ajuta intre ei si eu nu puteam sa accept cum ma lasa pe mine si petrece tot mai mult timp cu el si dupa seara isi aminteste si de roata de rezerva adica de mine
el imi tot zicea ca el e linistit si multumit numa sa ma stie ca sunt a lui ca poate conta pe mine pe iubirea si sprijinul meu
inainte de toate probl astea si datoriile lui era asa de atent cu mine iubitor, grijuliu, ma facea tot timpu sa rad, ma simteam intradevar iubita de el si era asa de frumos sa il pot iubi
dar da ai dreptate dupa ce am dat cu batu in balta si dupa ce omu asta mo si primit inapoi acum mai am si pretentii ?!@
stiu ca ar trebui sa am rabdare , sa astept sa ma calmez, dar mor pe dinauntru ca nu pot sa-l ating sa-i spun cat de mult il iubesc, tanjesc sa ma ia din nou in brate sa-i simt blandetea sufletului
imi zicea cineva ca sa-l las cateva zile linistit sa nu il tot caut sa nu ii tot fac aluzi sa vina sa ne vedem , pur si simplu sa il las uitat si atunci cand el va vedea treaba asta ma va cauta el pe mine , cand o sa observe ca eu nu mai ma tin scai dupa el poate o sa reactioneze si o sa isi dea seama ca nu vrea sa ma piarda.....sau poate nu
inca ma gandesc daca sa fac treaba asta, poate gresesc si apai il pierd de tot..

mik15
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2008
Mesaj Trimis: Joi 09 09, 2010 3:07 pm
    Titlul subiectului:

sky>acuma e greu de zis.am si eu un biznis, da nu prea-l fac cu amicii pe la circiuma sau la suete.nush ce sa zic.nu vad cum ishi plateshte datoriile stind cu amicii pina seara.intzelg goana dupa clientzi, totzi o facem, dar cu amicii, acolo si ei pricep, te ajuta dar nu-tzi minca timpul.

daca esti la distantza de el, poate nu-i rau sa pui ceva intrebari apropo de cu cine ishi trece timpul si sa vezi de-i numa cu amicii.nu bag strimbe, dar masculii cam sint nascutzi poligami-destui dintre ei.unu in plus, unu in minus, nu ar fi o mare minune.poate, foarte simplu,nu stie sa zica lucrurilor pe nume ca relatzia nu-l mai multzumeshte.

cred ca totzi am trecut prin asta, nu e placut dar nici sfirsitul lumii.

succes.

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 09 09, 2010 6:45 pm
    Titlul subiectului:

mik m-ai inteles gresit, nu sta toata ziua cu mici la o sueta, eu ma referam ca ii ajuta pe toti si toti il cauta si vor ceva de la el
el e mecanic auto si si-o facut acas un mic atelier si mai are prieteni si cunoscuti si alti care mai vin pe la el sa le faca masinile sau motocicletele sau scutere etc..si l-a asta ma referam ca la el acas e ca in gara unu vine altu iasa si pe langa asta lucreaza si la serviciu lui de dimineata pana pe la 5dupa amiaza
sambata cat e ziua de mare o lucreaza pe la unu pe la altu la masina, alearga toata ziua ba sa ajute pe fratele lui constructia casei lui, ba pe vecinu, ba pe unchiu....
e genu de om care nu poate zice nu , ajuta pe toata lumea
si el mio zis ca mai bine ma lasa libera decat sa mai fiu eu nefericita alaturi de el ca el nu poate si nu are cum sa nu mai lucreze si sa se ajute cu pr sau cunoscuti
de inselat nu stiu aici ce sa zic....nu cred ca ar face el ca si om ca si caracter asa cv dar in acelasi timp nu am de unde sa stiu pana unde poate ajunge un om ranit in urma unei despartiti dezamagiri...
e greu de descris legatura pe care am avut-o noi in cuvinte, eram ca 2 copii care cresteam impreuna, stiam unu de altu numa daca ne priveam cuv erau de prisos intre noi, de multe ori ne nimeream si la gand si la vorbe deparca eram identici
prea multe coincidente sunt intre noi
am facut acelasi liceu dar niciodat nu ne-am intalnit acolo
colega mea si prietena de clasa de liceu e din acelasi zona ca si el, pe cand sora ei era colega lui de clasa din liceu
colegul lui de servici era iubitul fostei mele colege de banca din liceu
prietenul si vecinul lui a fost acum multi ani iubitul unei colege de a mea de la servici
si in plus de asta si daca ne cautam nu ne gaseam sa fim la fel sa avem aceleasi preferinte la mancare(tot ce nu imi place mine nu i place nici lui si tot ce mananca el mananc si eu)
mi asa dor de vremurile acelea....
ma bucur ca v-am gasit pe voi si am cui spune ce am pe suflet
nu am pe nimeni , niciodat nu am avut mereu am fost singura si acum chiar aveam nevoie de cineva care sa imi zica o vorba buna un sfat ceva...

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Joi 09 09, 2010 8:05 pm
    Titlul subiectului:

e cumva varsator?? ..zic si eu...

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 09 10, 2010 5:23 pm
    Titlul subiectului:

e nascut in 25 decembrie la fel ca si fratele lui mai mare cu 7 ani ca el
mi se pare un lucru atat de magic sa fi nascut de Craciun si mai mult amandoi fratii la distanta de 7 ani sa fie in aceasi zi sarbatoriti
el capricorn iar eu sunt fecioara(29 august)
e foarte incapatanat, dar si foarte hotarat, e genu de om care daca gaseste tot ce ii trebuie langa femeia de langa el nu mai are si nici nui mai trebuie sa mai caute in alta parte, e mai familist ii place ca cea de langa e sai fie alturi sal sprijine sa fie gospodina, sai fie prietena, amanta...prefera de un mil de ori mai mult sa stea acas cu pers iubita la un film relaxat cu iubita in brate decat sa umble prin cluburi defapt nici nu ii plac discotecile
e puternic dar si grijuliu si protector cu pers iubita
nu se arata, nu prea e genu de om care sa se exteorizeze, face el pe duru dar daca ajungi sa-l cunosti o sa iti dai seama ca e un suflet atat de bland, generos....acum il simt ca un copil ranit, amarat...
de sarbatori de craciun la ei e casa mereu plina, toti care vin la fratele lui trec si la el si invers, torturi , cadouri, cozonacii, zapada ...
eu pana acum nu mi-am tinut ziua, anu asta dupa ce ne-am impacat el mio propus sa imi fac ziua la el alaturi de familia lui , o fost frumos din partea lui mai ales ca tocmai ce mo acceptat din nou in viata lui
noi ne-am cunoscut de Craciun 2007, fix de ziua lui pe mess si am vorbit o noapte intreaga si apoi m-am invitat de revelion la el si atunci l-am vazut prima dat si acela a fost momentul pt mine si de atunci mi-l doresc tot mai mult sa fie langa mine sa fiu aproape de el...imi doresc atat de mult sa dorm in fiecare noapte langa el pe aceasi perina, sa ma trezesc in fiecare dimineata si primul lucru cand deschid ochi sa fie chipul lui, sa mancam impreuna dupa ce venim de la munca , seara sa ma tina iimbrate sa ma iubeasca sa adorm asa cu el imbratisati...
stiu visez la print pe cal alb, un fat frumos si ca ar trebui sa ma trezesc ca mai incolo o sa sufar si mai si ....dar el e printul meu in sufletul meu, poate nui cel mai frumos poate nui cel mai priceput, poate nui cel mai destept pt mine e cel mai cel din toti si altu nu ma intereseaza si nu imi trebuie pt ca la el gasesc tot ce imi trebuie si am nevoie doar daca m-ar lasa din nou in sufletul lui daca m-ar accepta daca ar avea incredere in mine sa ma iubeasca din nou ...

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 09 10, 2010 6:17 pm
    Titlul subiectului:

dap..sky..cred ca toate visam de fapt la asta...despre capricorni nu stiu mare lucru..insa iti zic atit mai ai putina rabdare, nu ai nimik de pierdut..eu tare cred ca va fi al tau asa cum a fost si pina acum insa are o perioada in care..nu se arata..ai rabdare

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 09 12, 2010 7:19 pm
    Titlul subiectului:

Buna andayn,
tocmai ce m-am intors din week cu el.... a fost putin, scurt, a trecut repede... el nu prea o fost atent cu mine, dar a fost langa mine si l-am putut strange imbrate si mangaia si saruta chiar si cand dormea
sunt trista andayn parca am ajuns la capatul puterilor, sunt atat de obosita, sufletul mi-e obosit si trist...gandurile nu imi dau pace...
din nou a inceput sa imi zica de fetele care umbla dupa el si ca cum il vad ca iasa cu masina cum sar toate sa le dea o tura....face aluzi deparca ar fi singur si disponibil....
ieri cand a venit dupa mine i-a sunat tel si cand a raspuns si-a schimbat tonul vocii era mai melodios, ciudat as putea zice cam asa imi raspundea mie la tel inainte un ton dragut acel tot care il folosesti doar cu o pers speciala....i=a raspuns ca nu poate vb acum si ca sa sune mai tarziu ca-i prin oras....."ca-i prin oras" cu mine langa in casa la mine?..in fine, o sa ii dau prezumtia de nevinovatie pana intradevar am motive cu baza solida.........Doamne ca nu as vrea sa mi se intample asa ceva ...nu el

Week viitor ai lui m-au invitat la ziua de nastere a mamei lui si a nepotei lui care face un anisor si el nu zicea nic nu mio zis nic ca sa vin ca face ai lui o mica reuniune ca vine dupa mine week viitor nic, pur si simpu ai lui mio facut mie program week viitor si nu zicea nic.....m-am simtit asa de prost, ma tot intreba mama lui daca vin , ca nu am cum sa nu vin si ca trimite pe un prieten de al nostru dupa mine sambata viitoare si eu nu stiam ce sa-i raspund ii ziceam ca mai vedem ca nu stiu ca daca are treaba pr meu si nu se poate asta e , dar ca mai e pana atunci si el statea si se uita si nu zicea nic...ce sa inteleg ca nu vrea ca week viitor sa vin acolo sa ne vedem , cum as putea eu sa vin acolo daca el nu vrea, eu merg acolo pt el , la el nu la ai lui si m-as simti incomod si ne dorita

cum sa face?ce sa mai fac?facem 2luni de cand s-a produs ruptura, chiar atat de mult s-a putut schimba fata de mine?da oare asa mult poate tine o suparare?

cristal_angel1242
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/06/2010
Mesaj Trimis: Dum 09 12, 2010 7:52 pm
    Titlul subiectului:

sky imi pare sincer rau pt tot ce ti se intampla...nu stiu ce sfat sa`ti dau ...el vad ca nu te ajuta deloc....au trecut deja 2 luni si tot e suparat...
eu iti zic sa faci ceva iesit din comun,surprinde`l in mod placut cu ceva....cere`i iertare intr`un mod neobisnuit...
si nu inteleg ceva..la un moment dat ai spus ca nu poti sa i zici(ca nu te lasa) ca il iubesti ,sa l strangi in brate etc...nu trebuie sa te lase el..arata`i tu ca il iubesti ...vorbeste`i frumos,alinta`l ...spune`i vorbe dulci,de dragoste ...spune`i de fiecare data cand vb la tel "te iubesc puiule..imi e dor de tine...esti tot ce am mai scump"...chestii dastea siropoase...

ti`am zis ca si eu am trecut printr`o perioada proasta cu prietenul meu dar niciodata nu am incetat sa`i spun tot...absolut tot ce simt pentru el..din fericire la mine totul s`a rezolvat...suntem mai fericiti ca niciodata....al tau iubit vad ca se lasa greu ...

chiar nu stiu ce sa`ti mai zic sa`ti ridic putin moralul..eu tot sper ca totul se va rezolva intre voi 2

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 09 13, 2010 8:28 am
    Titlul subiectului:

sky! Razz chiar vroiam sa intru si sa povestesc ceva aici..fetelor, am relalizat ceva ff important ieri..am iesit la un gratar cu gasca..cupluri toti..si s-a vb de un amic de a nostru care s-a despartit de iubita dupa 8 ani..adica ..iubita de el..ca sa va faceti o idee rapid..el un tip umblat prin lume..nu ff fidel, dar ff atent ..ea ..desteapta foc..umbalata prin lume si mai si decit el..niciodata nu am gindit ca si un barbat poate sa sufere..niciodata..am crezut ca asta le e destinul femeilor..ca barbatii trec repede...si..asa se vede din exterior..insa am realizat cit ma insel..chiar si un barbat asa puternic ca el..a fost devastat de ruptura...adica se simtea schimbarea in vocea lui..chiar daca acum merge inainte..si s-a mutat cu altcineva..e clar..pt noi toti prietenii lui ca aceasta relatie a lasat ceva adinc in sufletul lui, si am ramas mult pe ginduri aseara...pt ca am facut parte noi toti din relatia lor sa zic asa..ieseam impreuna..in fine..iar acum..nu-l mai vedem decit pe el..si sufera..si inca o mai iubeste..si inca mai regreta ca nu a putut sa se mai ridice la nivelul asteptarilor ei...

ce vreau sa zic cu asta..mereu am crezut ca barbatii imediat uita..trec peste dragoste..si nu e chiar asa.. Rolling Eyes multi sufera in taina..nu se arata..fata de nimeni..dar daca stii sa citesti..iti dai seama..asa ca sky ..elibereazate de toate gindurile, incearca sa te detasezi si vezi ce citesti tu la iubitul tau printre rinduri, dincolo de comportamentul lui fata de tine, de vb lui, de tot, ce iti zice tie inima??? ce crezi tu(atentie nu ce ai vrea sa crezi) daca te mai iubeste sau se joaca cu tine..si vb cu el..spunei tot ce simti, vb femeie..spunei ce crezi ce simti, ce iti trece prin cap cind il auzi vb la tel in felul ala...spune-i si intreabal..daca mai are rost sa lupti pt el..sau el deja a renuntat la tine..spune-i toate astea..si da-i o saptamina sa se gindeasca, dar sa se gindeasca, nu-l mai suna..si lasa-l sa se gindeasca dar numai dupa ce vb cu el..daca evita discutia, fii pe pozitie foarteaza nota si zii tot!! nu are rost sa mai continui singura sa lupti daca nu ai pt cine..daca deja el are alt drum..si fii tare, e momentul vietii tale..e momentul cind ii poti demonstra ca tu te-ai schimbat, ca esti puternica , independenta dar indragostita de el, insa asta nu te face sa nu renunti intr-o lupta pe care o porti singura..vb cu el!! dute simbata..si vb cu el..apoi dai teme de gindire, pune tu problema pauzei si lasa-l o saptamina sa se gindeasca fara ca tu sa-l mai influentezi..daca si dupa va fi la fel...inseamna ca el..deja..e altul..

sky
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 09 14, 2010 6:56 pm
    Titlul subiectului:

Buna fetelor, scz ca nu am mai dat nici un semn de viata dar am avut mult de lucru la servici si m-a cam prin 12 ore pe acolo....

cu iubitul meu nu prea am mai reusit sa vb ca tot avea treaba dar m-a bipuit in continuu, deci zic ca e un lucru bun

am citit mesajele voastre , nu stiu ce sa zic multumesc frumos de sfaturi sunt bine venite

as vrea sa il fac sa se indragosteasca de mine dar nu stiu cum sa fac pt ca indradevar cum am mai zis odat el nu ma lasa , cand ma simte pe mine prea siropoasa el isi schimba atitudinea fata de mine in genu ca iar il sufoc ca inainte
ai apai eu intruna sai zic cat de mult il iubesc si el nic abosolut nic sa nu imi raspunda, sa stiti ca ma doare....nu mai poate sa imi zica cuv asta mie, nul mai simte pt mine oare?

ieri m-a sunat la munca, spre surprinderea mea, iar cand m-a intrebat ce am mai facut i-am zis ca nu prea am reusit sa dorm pt ca m-am gandit la el pt ca il iubesc foarte mult si el a tacut nu a mai zis nic pt cateva clipe destul de sesizabile , dupa care el sa imi zica cai bine daca il iubesc(cum adica?), nu m-am pierdut si i-am raspuns ca daca el zice cai bine atunci ma bucur dar m-ai tare m-am bucura sa stiu ca sunt si iubita iar el mi-a raspuns "da , normal ca esti iubita, nu vad dc nu ai fi?", ce sa inteleg?ca el ma iubeste sau a vb in general ca toti oameni suntem iubiti intrun fel sau altu?

de citit nu prea pot sal citesc, se ascunde foarte bine e mereu tacut, daca il intreb ce are intotdeauna imi raspunde ca nic tot e bn
nu mai ma lasa sa il ajut daca are probl, inainte eram prima la care apela si numai mie indraznea sa ceara ajutor si pt o tzapa in deget si pt orice nimic , acum mio zis ca se descurca el cumva si ca si eu am probl si datorii

sa il intreb vedre in fata ce simte pt mine nu indraznesc si sa ii dau o sapt sa se gandesca nici atata, mi frica sa nu pierd si putinu pe care il mai am cu el
nu se poarta urat cu mine doar ca nu imi mai zice ca inainte si ca nu mai poate sa imi zica "te iubesc", se poarta dragut, vb cu mine povesteste, ma saruta, doarme cateodat cu mana pe mine ca si cum m-ar tine imbrate, se joaca cu mine , doar ca simt ca ma trateaza ca pe o amica, cateodat e dragut cateodat e asa de mitocan cand imi zice de fete si vb deparca el nui iubitul meu, se poarta ciudat de la o extrema la alta de ma deruteaza

duminica seara cand mo adus inapoi acasa ma sarutat si mi-as zis "dragostea mea", si imediat dupa rapid "am plecat, te-am pupat"

sunt curioasa in week viitor cum o sa fie mai ales ca isi tin zilele de nastere zi lui (mama si nepotica lui si prietenul lui si al meu dealtfel)si m-ai zis ca vine sambata dupa mine, daca o zis ca vine....off

nu pot sa inteleg cum se poate schimba un om chiar asa in asa putin timp, de pe o zi pe alta de la o extrema la alta
era un baiat atat de generos si bland si nu mai stia ce sa imi faca si cum sa imi vb ca sa fie totul bn intre noi sa ma multumeasca pt ca el si acum se considera mult sub nivelul meu si nu stiu dc ...pt ca nus nic mai mult decat o fata comuna care lucreaza mult si prost platita ca toti de altfel

spunti si voi fetelor ce sa ma fac cu el ca zici ca ma topesc de pe picioare imi vine sa il iubesc sal pupacesc pana il sufoc si el ma tine la distanta , numa cand vrea el incetu cu incetu, deparca i-ar fi frica de mine iar fi frica sa isi deschida sufletul din nou , e posibil sa nu mai poata simti sa imi zica mie acel cuv "te iubesc"?
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum