Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 5
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Du-te la pagina :

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/01/2010
Mesaj Trimis: Dum 01 23, 2011 8:58 pm
    Titlul subiectului: solutii si tratamente pt unghii
Raspunde cu citat (quote)

ok o sa deskid aici un topic pt toate tramanetele incercate de noi pe unghii...pt ca s-a tot raspuns pe modele unghii si se intreaba din nou:d sper sa fie bine ce fac..:Dsi sa avem un topic special doar cu metode si tratamente de unghii
pt ca intai si intai conteaza sanatatea si intretinerea unghiilor:)
asa ca sa dezvaluim impreuna secretul unghiilor frumoase Very Happy

Ultima modificare efectuata de catre purple_butterfly la Dum 01 23, 2011 9:07 pm, modificat de 1 data in total
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 01 23, 2011 9:04 pm
    Titlul subiectului:

ok si incep eu cu un tratament care l-am recomandat tuturor prietenelor mele si nu numai
[img][/img]
tratamentu cu b5 de la farmec ..costa in jur de 7 lei si este f buna deja am un an de cand il folosesc si difernta e majora....dupa scrie si pe spatele sticlutei revitalizeaza si intareste unghiile..previne exfolierea
ATENTIE sa nu o dati pe cuticula !!
In prima saptamana de folosire el se aplica in fiecare zi iar dupa de 2-3 ori pe saptamana..eu personal il folosesc de fiecare daca cand imi fac unghiile

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 01 23, 2011 9:25 pm
    Titlul subiectului:

ULEIU DE MIGDALE DULCI

cautand pe net dupa metode naturiste pt unghii am dat de acest ulei..care este woaw:D
este un ulei ieftin 5 lei o sticluta de la plafar..il folosesc de mai bine de 1 an..
se poate folosi si pe cuticule si pe unghie..dar eu il pun intai pe cuticula si dupa il masez usor pe suprafata unghiei..dupa ce a intrat tratamentul de la farmec in unghiute:)
el intareste,ajuta unghile sa creasca mai repede:>
Acest ulei inmoale f bine cuticula si in timp puteti ajunge de la cuticule asa

cum se vede in poze eu le taiam..numai ca nu reuseam nici macar sa le tai cum tb..si acum au ajuns asa,fara sa le mai tai ..daca folosesti acest ulei cu rabdare si regularitate

[/img][img][/img]
se vede diferenta cu ochiul liber..asa ca pt 5 lei:D se merita din plin..plus ca e natural:D
este accelasi model dar la o perioada mai mare de timp..se vede si din poze ca reusise sa imi creasca unghiile ceea ce pana atunci nu reusisem deloc..
Dar nu exista tratament sa faca miracole peste noapte sa ne trezim cu unghii lungi si frumoase asa ca rabdarea este singura solutie:) dar rezultate cred ca merita:D

pinky_zu
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 22/06/2009
Mesaj Trimis: Dum 01 23, 2011 10:56 pm
    Titlul subiectului:

eu am o problema cu tratamentul de la farmec...cred k stiti ca am mai spus si la "modele unghii"...in rest uleiul de migdale e super, chiar face minuni

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 01 24, 2011 1:45 pm
    Titlul subiectului:

asa este pinky si nici in ziua de azi nu pot sa imi dau seama de ce..
asa acum sa vb despre ulei de ricin..am preluat poza de pe un site..ca sticluta mea nu mai are eticheta:">

est f bun..inmoaie si mai bine ca ulei de migdale...dar cum are si beneficii are si dezavantaje..ca se abosarbe mult mai greu acesta fiind mai cleios..
dar eu i-am gasit alte intrebuintari Smile) oricum l-am folosit o perioada lunga de 4 luni..si inmoaie si bataturile..e f bun..
dar si acesta este la un pret avantajos aprox 5 lei la plafare..
cred ca astea sunt cele mai ieftine solutii...dar si cele mai bune..restul care stiti si voi solutii incercate pe voi..merita sa le impartasiti

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 01 24, 2011 1:57 pm
    Titlul subiectului:

asa arata unghiile mele goale fara nimic(inainte sa le trec si prin procedeul de albire cu pasta de dinti)..se vede clar o imbunatatire zic eu...dar nu va inchipuiti ca daca va dati o data creste ..nu exista nici un tratament sa fie asa..tb sa va tineti de orice fel de tratament:D..si cand o sa vedeti rezultatele parca din ce in ce vreti sa faceti mai mult:"> va zic eu:"> acum unghiile sunt mari..si cand mi se rupe una nici nu ma mai supar..ca acum cresc imediat la loc..nu ca inainte cand nici macar nu visam sa le aduc la marimea asta:D[/img]

joselyn
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/04/2009
Mesaj Trimis: Lun 01 24, 2011 2:24 pm
    Titlul subiectului:

Intr-adevar Cory, tratamentul de la Farmec face minuni.La mine prima data cand l-am incercat nu mi-a facut bine,mi se uscau foarte tare cuticulele desi le dadeam cu ulei dupa aplicare lui, iar unghiile aveau o culoare albicioasa, foare urata.
In fine, m-am hotarat sa cumpar altul iar pana sa imi pun gel pe unghii il foloseam de fiecare data cand imi faceam manechiura.
Si intr-adevar pe mine m-a scapat de pb exfolierii.
Acum pe langa acest tratament eu mai folosesc urmatoarele si le recomanad cu foarte mare caldura pt in combinatie cu cel de la farmec fac minuni:
1.Ulei tratament de la Favisan, pret aprox. 6-7 ron depinde de farmacia de unde il cumparati.

Se aplica atat pe cuticule cat si pe unghii se maseaza si se lasa sa actioneze 3-5 minute.
2.Lac tratament pt netezire si intarire cu echinaceea,polen si argila tot de la Favisan, pret 7 ron

Uploaded with ImageShack.us
Eu il folosesc inainte de aplicarea ojei, si dupa cum am mai spus sunt foarte multumita de ele.
Primul, uleiul, il alternez cu ulei de migdale dar imi place mai mult cel de la Favisan.
Sper sa va fie de folos!

florina_120
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 24/12/2010
Mesaj Trimis: Lun 01 24, 2011 7:51 pm
    Titlul subiectului:

sall cum se foloseste tratamentul cu pasta de dinti? si eu am folosit sol de la farmec cu b5 si uleiul de migdale si chiar este foarte bun eu intai ma dau cu sol si dupa acea cu uleiul de migdale procedez corect? ast raspuns .PS am o intrebare ai folosit cumva crema pt unghii si maini de la favisan e buna oare?

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 01 24, 2011 8:14 pm
    Titlul subiectului:

jopselyn am avut ceva de la favisan..kiar nu m-a impresionat Confused
florina daca nu iti atingi cuticula de tot este bine..dar este recomandat intai uleiul pe cuticule doar si dupa tratamentul cu b5
va dau un link direct pt albirea unghiilor cu pasta de dinti
http://***.youtube.com/watch?v=gG3XlYGS6xU
cea mai simpla si eficienta metoda..rezultatele sunt vizibile:>

joselyn
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 01 24, 2011 8:18 pm
    Titlul subiectului:

Cory, acum fiecare face ce alegeri vrea, eu mi-am spus o parere,am recomandat ceva care mie imi face bine.
Nu este nimeni obligat sa cumpere ce recomand eu.
Mie personal mi-au placut produsele de la Favisan si cu siguranta le voi mai achizitiona si cu alta ocazie!

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 01 24, 2011 8:20 pm
    Titlul subiectului:

normal nici nu zic..eu zic doar ca le-am incercat..eu am cam incercat tot:)) si de asta:"> nu te supi dar am zis:D poate nu era bun ce am luat eu:D ca eu nu gasisem ulei din asta:(

joselyn
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 01 24, 2011 8:29 pm
    Titlul subiectului:

Nu ma supar stai linistita ca nu am motiv de suparare! mylove

purple_butterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 01 24, 2011 8:32 pm
    Titlul subiectului:

joselyn a scris:
Nu ma supar stai linistita ca nu am motiv de suparare! mylove

asa bun:D vezi nu uita ca te astept in concurs da?Very Happy

bluefairy_mada
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/01/2011
Mesaj Trimis: Mar 02 01, 2011 11:57 am
    Titlul subiectului:

Buna fetelor! Sa va spun si metoda mea prin care am unghii lungi si frumoase acuma Laughing Acuma cateva luni, nu puteam deloc sa le tin lungi, abia daca cresteau 2 mm si se exfoliau la varfuri si pe margini si le agatam si se rupeau si iar trebuia sa le tai si dupa ce le taiam, nu mai reuseam sa opresc exfolierea si tb sa le tin numai asa Crying or Very sad Un timp chiar ma resemnasem, am zis k no sa am eu unghii lungi never Laughing si le tineam numai scurte si rosii.
Dar vedeam pe la prietenele mele ce unghii lungi au fara nici un efort si ce frumoase erau Shocked si pe la facultate erau fete cu tot felul de modele asa dragute si vroiam si eu Crying or Very sad
Asa ca m-am enervat si am inceput sa caut tot felul de tratamente si solutii (pana atunci nu stiam decat de uleiul de masline si lamaie) si cu toate k am incercat cu ulei de masline caldut, tot nu scapam de exfoliere Confused
Si asa am auzit eu de Lotiunea tratament pt unghii de la Farmec Very Happy si va spun sincer k a facut minuni Smile de asemenea am mai gasit si un ulei pentru ingrijirea unghiilor de la Regetis, care previne craparea si exfolierea unghiilor. Contine uleiuri vegetale (ulei de catina, ulei de struguri, ulei de galbenele), vitamina A, vitamina E. Ei recomanda sa-l folosesti : ori 5-10 minute in ulei incalzit, ori pui cate o picatura la baza unghiei si masezi.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

bluefairy_mada
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 26/01/2011
Mesaj Trimis: Mar 02 01, 2011 12:11 pm
    Titlul subiectului:

Acuma sa va spun cum am procedat eu Very Happy Mai intai am folosit uleiul de la Regetis 2 saptamani, ma dadeam in fiecare seara si dimineata cu el, puneam o picatura la baza unghiei si lasam 10 minute, apoi masam inca vreo 5 minute sa intre bine in unghie. Pe 5.11.2010 unghiile mele aratau asa (dupa o saptamana cu regetis, am taiat unghiile si am incercat sa le dau o forma):

Dupa doua saptamani, cand am folosit zilnic Regetis, am inceput sa ma dau si cu Lotiunea de la Farmec Very Happy O saptamana jumatate m-am dat zilnic cu farmec, de 2 ori pe zi, apoi masam cu regetis, iar seara inainte de culcare ma mai dadeam si cu ulei dr migdale sau ricin. Dupa am inceput sa ma dau cu oja, si am inceput sa folosesc base coat (nu foloseam inainte, nici nu stiam ca trebuie Embarassed ) acuma nu mai pot fara Very Happy
Iar acuma, astazi, unghiile mele arata asa Very Happy

Intre timp le-am mai scurtat din pila cate putin, sa le mentin forma Laughing Ahh, sa nu uit, acuma folosesc doar pila de sticla sau de carton, buffer, iar pentru cuticule doar betisoare de bambus sau portocal. Inainte foloseam pila metalica, si probabil cauza si asta exfolierea si ruperea. Acuma nici nu vreau sa mai aud, numai daca o vad ma ia cu fiori Laughing
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 5
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum