Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :

alexandru12
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 27/01/2011
Mesaj Trimis: Joi 01 27, 2011 1:38 am
    Titlul subiectului: Relatie sentimentala cu prietena.. :D
Raspunde cu citat (quote)

Treaba sta in felul urmator:

Ma simt atras de o prietena foarte veche, parintii nostri se cunosc de asemenea de mult timp. Sunt atras de "tipa" de mai mult timp, insa parca in ultima perioada nu-mi pot lua gandul de la ea..
Am incercat sa fac uitate sentimentele prin alte relatii dar pur si simplu nu pot. Ajungeam sa ies cu prietena si sa ma gandesc la cealalta...
Nu prea sunt adeptul sfaturilor pe internet legate de viata mea, insa chiar vreau sa aud si parerea altora.

In urma cu aproximativ 4-5 ani desi eu tot o placeam stiu sigur ca nu era atrasa de mine, insa am avut o perioada in care nici noi nici parintii nostri nu s-au intalnit iar dupa aceasta perioada parca s-a schimbat situatia. Adica face lucruri pe care nu mi le-a mai facut si pe care le-am intalnit de regula la persoanele care sunt atrase de mine..
In urma cu aproximativ o saptamana ne-am intalnit la ea acasa. Ne uitam la un film iar din vorba in vorba am ajuns sa discutam de filmele pe care le-am vazut ... ma rog, in urma unei discutii mai lungi am ajuns la concluzia ca eu nu am vazut filmele "contemporane"(gen avatar, twilight..vampiri..etc) si mi-a propus mai in gluma mai in serios sa ne intalnim mai des "sa ma puna la punct". Alta data am vorbit pe mess si tot asa, am vrut sa vad cum reactioneaza si i-am zis ca imi este dor de ea .. la care mi-a propus sa ma duc la ea(stam la 10 min unul de altul). Alta data stiu ca a facut poza cainelui meu insa s-a vazut clar ca m-a incadrat si pe mine, desi putea sa faca doar cainelui. Iar din punctul meu de vedere se simte bine in compania mea.. desi nu ne-am intalnit foarte des in ultima perioada.
Insa pe partea cealalta nu a "inaintat" niciodata o discutie pe messenger, nu a postat niciodata pe contul meu facebook..
Ma rog, nu are rost sa insir toate intamplarile care mi se par mie.

Vroiam sa aflu niste parereri din partea altor femei/fete, eu sunt genul "old school", adica nu imi place sa-mi pun sentimentele la bataie ci prefer relatiile de durata. Pe langa faptul ca eu doresc o relatie de durata mai intervine si relatia de prietenie dintre noi, +faptul ca ne cunoastem parintii(ea imi cunoaste aproximativ toate rudele), + o diferenta financiara destul de majora intre noi(ea sta mai bine la capitolul acesta).

Sunt in dilema pentru ca inainte de acea perioada de cativa ani in care nu ne-am intalnit o stiam mai impulisva, dadea semne evidente daca vroia ceva..

Nu prea o pot "trage" de limba cand ne intalnim pentru ca lucrurile stau diferit. Adica nu este in cazul altor fete, o plac asa mult incat atunci cand vorbesc cu ea ma emotionez atat de tare incat ma blochez si nu stiu ce sa-i mai zic.Smile) . Ea parca este mai relaxata, eu desi in alte imprejurari stau destul de bine la capitolul asta cu ea ma pierd de tot..

Imi puteti spune niste gesturi pe care le faceti voi fetele cand sunteti atrase de cineva? Poate asa imi dau seama de cum sta situatia..
Degeaba imi spuneti ca ar trebui sa fiu mai direct si sa incerc ceva pentru ca nu voi face asa ceva. Chiar daca o plac foarte mult exista si posibilitatea sa ma insel, iar in cazul asta s-ar compromite si relatia noastra de prietenie si chiar daca nu ne intalnim foarte des nu vreau sa o risc.

thx girls.

LE: Referitor la gesturile care le-a facut.. nu sunt 100% sigur de ele pentru ca intre noi desi nu ne intalnim foarte des sunt prieteni foarte buni. Nu in sensul ca ii spun problemele mele si ea pe ale ei, insa ne intelegem bine... nu prea pot descrie relatie noastra din momentul asta, insa sunt sigur ca majoritatea au o relatie de acest gen si isi pot da seama de cum sta treaba.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Mie 02 02, 2011 6:17 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

buuuun
"gesturi pe care le facem noi femeile cind suntem atrase" e mult prea la general zis, si ..crede-ma nu exista asa ceva..daca o femeie vrea sa nu se vada ca ii place de un barbat stie cum sa ascunda asta(desi sunt si situatii in care nu stie)..nu te pot ajuta la tema asta pt ca e mult prea general..si din doar atit nu-mi pot da seama de o chestie

acum ai dreptate la faza ca sa nu faci pasi gresiti si sa-ti imaginezi chestii...va cunoasteti de mult, parintii vostri se cunosc...hmm..complikat, insa daca chiar iti place de ea, eu zic asa, lasa totul sa vina de la sine..te invita dute, vb cu tine raspunde-i sincer..faze dinastea, incearca sa fii tu si sa te comporti normal, nu grabi lucrurile, nu te grabi pe tine in primul rind, nu are nici o relevanta ca o cunosteai mai impulsiva, avem reactii diverse in situatii diverse, eu asa as face, ia totul exact asa cum vine, din experienta iti zic ca este imposibil sa nu-ti dai seama daca o sa incerce..sa zicem...o altfel de apropiere intre voi, iar daca ea simte ca si tine, o sa afli la momentul oportun Wink o sa-ti dai seama crede-ma

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum