| Utilizator | Mesaj |
|
lily22p Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/02/2011
Eu nu folosesc pastile pentru slabit, mi-e frica de reactii adverse, sa nu dea metabolismul peste cap, mai bine tin o dieta. Mie nutritionistul nu mi-a recomandat pastile, poate sunt bune pentru anumite pesoane, nu stiu... _________________ Rochii elegante pentru evenimente deosebite Ultima modificare efectuata de catre lily22p la Dum 02 20, 2011 11:09 pm, modificat de 1 data in total |
|
ale_alexu Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/02/2011
Titlul subiectului: Mi-am comandat si eu dupa ce am mai facut cercetari :) Am tot stat pe forumuri si am citit reactiile celor care au luat Duoslim si nu am gasit nimic contra, asa ca mi-am comandat si eu tratamentul pt doua luni. am sa revin cu feedback...cat mai curand |
|
andre_ea Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/02/2011
Fetelor, sfatul meu este sa va potoliti cu pastilele astea de slabit. Spun asta din experienta proprie. Nici un nutritionist nu va recomanda astfel de pastile. Incercati sa aveti un regim alimentar echilibrat combinat cu mult sport. Iar pentru a va pastra pielea ferma, fara vergeturi, este necesar sa urmati tratamente corporale care va ajuta f mult si la slabit. Eu am slabit 13 kg in 3 luni si sunt mandra de corpul meu. Va recomand un salon pt. masaj, electro, fastslim care sa va ajute. Se numeste Magic Andreea Beauty si este in zona Piata Victoriei. Preturile sunt f ok si sunt intr-adevar profesionisti. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |