Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :

tzumpyina
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/02/2011
Mesaj Trimis: Lun 02 14, 2011 3:34 pm
    Titlul subiectului: Am slabit cu DuoSlim
Raspunde cu citat (quote)

Buna! Numele meu este Teo si vreau sa va impartasesc experienta mea referitoare la slabit. Am inceput sa ma ingras prin liceu si in jumatate de an de la 58 de kg am auns la 67. Mancam normal dar am avut o perioada de stes si, se pare ca la mine stresul ingrasa. De atunci ma lupt cu kilogramele. Am slabit, iar m-am ingrasat, am tinut diete, am facut sport s.a.m.d. efectele se vedeau dar nu reuseam sa ma mentin, cum treceam printr-o perioada mai stresanta cum puneam la loc ce slabisem Sad M-am dus la medici, am facut analize peste analize, toate erau bune si eu ma ingrasam constant. Pana cand un medic nutritionist mi-a recomandat DuoSlim- niste suplimente alimentare pentru slabit. Le-am combinat cu un regim pe care mi l-a dat el si am reusit sa slabesc. Acum am ajuns la greutatea la care vroiam si iau DuoSlim ca sa ma mentin. Teopenescu este id-ul meu, daca va pot fi de folos cu vreun sfat sau regim, cu mare placere. Va salut!
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

ale_alexu
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 02 14, 2011 4:04 pm
    Titlul subiectului: de unde l-ai comandat?

ai facut comanda pe net? in cate zile ti-a ajuns, ma tenteaza si pe mine. Spune-mi te rog, ai avut efecte adverse, gen SuperSlim? Adica greturi, ameteli, lesin...decand cu pastilele alea mi-e cam frica sa comand asa fara cateva pareri despre produs de la persoanele care au mai utilizat.

lily22p
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/02/2011
Mesaj Trimis: Mar 02 15, 2011 4:34 pm
    Titlul subiectului:

Eu nu folosesc pastile pentru slabit, mi-e frica de reactii adverse, sa nu dea metabolismul peste cap, mai bine tin o dieta. Mie nutritionistul nu mi-a recomandat pastile, poate sunt bune pentru anumite pesoane, nu stiu...

Ultima modificare efectuata de catre lily22p la Dum 02 20, 2011 11:09 pm, modificat de 1 data in total

diana_di
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 02 15, 2011 7:36 pm
    Titlul subiectului: Nu am avut efecte secundare

Buna! eu nu am avut nici un efect secundar, nici nu aveam cum in conditiile in care ingredientele sunt naturale. Nu are nici o treaba cu Superslim si in nici un caz nu da ameteli sau greturi. Eu ma simt foarte bine si am slabit vreo 5 kg in 3 saptamani. Am facut comanda online, si mi-a venit prin curier, ai posibilitatea sa alegi si posta. Intra la ei pe site si vezi Smile

anette_d
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 02 16, 2011 7:41 pm
    Titlul subiectului: Si eu tot cu DuoSlim am slabit

Intr-adevar, corpul fiecaruia reactioneaza diferit. Eu am slabit cu DuoSlim dar am si tinut regim. In 5 saptamani am dat jos 7 kilograme, din zonele cu probleme -gen abdomen, brate, coapse...mie mi-a priit ca sa zic asa Smile

bubulina121
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/02/2011
Mesaj Trimis: Vin 02 18, 2011 4:37 pm
    Titlul subiectului: tot cu duoslim am slabit si eu

Very Happy Vreau sa va spun ca mie mi s-a modelat corpul foarte frumos. Si acum dupa o luna de la dieta nu am pus un gram inapoi. E foarte bun DuoSlim

baby_bliss
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/02/2011
Mesaj Trimis: Lun 02 21, 2011 4:14 pm
    Titlul subiectului: e cel mai bun produs de slabit din cate am utilizat

De cand iau duoslim ma simt foarte bine, mai ales ca nu am avut nici un fel de efect secundar cum am avut la superslim spre exemplu. Bine, nici nu aveam cum deoarece produsul este natural, pe baza de plante si inainte sa il utilizez am fost sa cer si eu acordul medicului de familie. Am reusit sa slabesc 6 kilograme intr-o luna.

deea1222
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 31/10/2006
Mesaj Trimis: Lun 02 28, 2011 10:17 am
    Titlul subiectului: EVALUARE WELNESS

Buna! Ma numesc Andreea si sunt consultant de nutritie. Persoanele care sunt din Iasi si vor o evaluare de sanatate si de nutritie, sunt rugate sa ma contacteze pe e-mail: deea1222@yahoo. com. Evaluarea este Gratuita. Multumesc.

roowena
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/03/2011
Mesaj Trimis: Mar 03 08, 2011 5:05 pm
    Titlul subiectului: tot cu duoslim am slabit si eu

Very Happy un produs foarte bun. mi-a prins foarte bine si mai mult decat atat, am slabit unde aveam mai mare nevoie. in 16 zile am slabit 5 kilograme.

bamby88
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/03/2011
Mesaj Trimis: Mie 03 09, 2011 3:29 pm
    Titlul subiectului:

cel mai mult si cel mai mult mi-a placut ca dupa cura cu duoslim nu m-am ingrasat. am slabit si in cm si in kg si ma simt foarte bine. in 21 de zile cat tine cura, am slabit 6 kilograme.

bandida24
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 10/03/2011
Mesaj Trimis: Joi 03 10, 2011 5:43 pm
    Titlul subiectului: daca am terminat cura de 21 de zile sa mai continui?

buna! eu am terminat cura de 21 de zile si am slabit numai 6 kilograme. acum sunt in pauza de 7 zile dupa cum spune prospectul, m-as mai apuca, macar sa mai scap de vreo 4-5 kilograme, nu?

benita
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/03/2011
Mesaj Trimis: Lun 03 14, 2011 10:07 pm
    Titlul subiectului: si eu am utilizat duoslim

buna! Very Happy la recomandarea unei prietene am luat duoslim....si a functionat exact cum a trebuit. in 3 saptamani am slabit 6 kilograme. e foarte bun, il recomand,

grisy_cam
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 17/03/2011
Mesaj Trimis: Joi 03 17, 2011 5:36 pm
    Titlul subiectului: Re: daca am terminat cura de 21 de zile sa mai continui?

bandida24 a scris:
buna! eu am terminat cura de 21 de zile si am slabit numai 6 kilograme. acum sunt in pauza de 7 zile dupa cum spune prospectul, m-as mai apuca, macar sa mai scap de vreo 4-5 kilograme, nu?

si eu am un caz similar, si m-am reapucat Smile am slabit...si in a doua luna de cura asa ca GO FOR IT!

ale_alexu
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 03 21, 2011 3:39 pm
    Titlul subiectului: Mi-am comandat si eu dupa ce am mai facut cercetari :)

Am tot stat pe forumuri si am citit reactiile celor care au luat Duoslim si nu am gasit nimic contra, asa ca mi-am comandat si eu tratamentul pt doua luni. am sa revin cu feedback...cat mai curand Smile

andre_ea
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/02/2011
Mesaj Trimis: Joi 03 24, 2011 9:36 pm
    Titlul subiectului: Pt. slabit

Fetelor, sfatul meu este sa va potoliti cu pastilele astea de slabit. Spun asta din experienta proprie. Nici un nutritionist nu va recomanda astfel de pastile. Incercati sa aveti un regim alimentar echilibrat combinat cu mult sport. Iar pentru a va pastra pielea ferma, fara vergeturi, este necesar sa urmati tratamente corporale care va ajuta f mult si la slabit. Eu am slabit 13 kg in 3 luni si sunt mandra de corpul meu. Va recomand un salon pt. masaj, electro, fastslim care sa va ajute. Se numeste Magic Andreea Beauty si este in zona Piata Victoriei. Preturile sunt f ok si sunt intr-adevar profesionisti.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum