| Utilizator | Mesaj |
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
Acum, depinde ce vrei... relatie serioasa sau doar sa te scapi de "sigiliu"? De ce da? - Daca vrei o relatie serioasa se merge pe principiul ca e mai durabila daca esti virgina... desi e un principiu gresit cand vine vorba de unele fete (la mine s-a dovedit a fi un principiu adevarata - relatia e stabila si asta a fost clar un atu, pentru ca eu imi doream asta). - Masculii doresc sa fie primii... in general (din principiu sau orgoliu). De ce nu? - Prima data e nevoie de rabdare (daca el tine la tine si nu e animal) - Daca te duce capul, trebuie sa stii ca pentru o femeie e important momentul si trebuie sa o vezi ca pe o relatie de lunga durata, nu sa te prefaci ca o iubesti apoi sa o lasi, ca ti-ai facut treaba (aici e nasol si pentru tine, ca trebuie sa-ti alegi bine omul) - Pe ea o doare, tu abia-astepti! Inrebare: De ce pui problema ca ai 23? Daca aveai 18-20 crezi ca era mult altfel? _________________ galerie foto . my blog
|
|
micutadhampir Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 07/04/2011
Pun problema asa pt k multi tipi cred ca e ceva in neregula cu o tipa daca a juns la 23 de ani si e inca virgina |
|
vectorialpx Veteran
Well, e problema lor... parerea mea e ca nu ai nevoie de astfel de barbati. Adica, ar trebui sa respecte faptul ca ai ajuns la 23 de ani si ai avut rabdare sa alegi, ca nu ai sarit in patul unuia ca sa ajungi "experimentata". Crede-ma, e un mare atu asta... desi majoritatea zic zambind un "ha ha ha, ai ajuns la varsta asta si nu stii ce-i sexul?"... totusi saliveaza in subconstient sau chiar au bluza umeda _________________ galerie foto . my blog
|
|
micutadhampir Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 07/04/2011
Ok, deci vad ca barbatii nu sunt pe aici. Dar femeile ce zic despre subiectul asta? Fetelor, voua vi se pare ciudat ca o tipa sa fie virgina la 23 de ani? |
|
ladybutterfly Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/01/2009
Nu. Am si eu cateva prietene si chiar le apreciez. _________________ http://sweetladybutterfly.blogspot.com/ To love and to win is the best, to love and to lose is the next best. |
|
saintneo Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/04/2011
Un baiat care tine cu adevarat la tine no s-o vada ca pe o problema ...pentru ca o relatie nu sta neparat numai in sex.......cel putin asa as face eu... |
|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
23 de ani nu e o virsta woawww..sa fim seriosi e o virsta ok..nu ca ai acum 32..atunci da mi-as pune semne multiple de intrebare parerea mea este ca barbatilor le este teama sa se complice, le plac lucrurile usoare, sa fie cu o femeie virgina la 23 ani..nu e chiar acelas lucru ca atunci cind esti cu o pustoaica de 15 ani tot virgina, dar nu cred ca ar trebui sa fie un impediment pt o relatie..cred ca cel care iti va da timpul necesar sa decizi cind e momentul sa treci de cealalta parte si sa devii femeie in toate sensurile merita atentia ta, si sunt destui..si eu cred ca barbatilor le place sa fie primii..e un fel de mindrie pt ei...oricum..nu vad asta o ciudatenie, nici o problema..din puctul meu de vedere e un atu..pe care ar trebui sa il folosesti cu multa bagare de seama si sa-l exploatezi la maxim _________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |
|
maimuta Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/12/2005
de ce da ?, sexul este o necesitate fiziologica, in primul rand, ca apa, mancarea, dormitul, etc |
|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
maimuta..hai sa nu comparam apa cu sexul _________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |
|
maimuta Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/12/2005
stimabila, sexul este o necesitate primara, nu stiu daca ai auzit de diagrama lui maslow, in fine, nu era vorba de sex din frageda pruncie, ci la 23 de ani |
|
vectorialpx Veteran
E adevarat ca sexul e benefic si necesar, dar nu este vital. Adica, poti si fara... iar daca nu ai inceput deloc, poti sa stai fara el chiar fara probleme colaterale (functie de organism). _________________ galerie foto . my blog
|
|
dom Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 18/05/2011
Buna, sigur ca as face dragoste cu o femeie de 23 de ani daca tin la ea si daca si ea tine la mine Dom |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |