Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :

claudia_ioana
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/08/2009
Mesaj Trimis: Mie 06 22, 2011 9:26 pm
    Titlul subiectului: Merita sa astept?
Raspunde cu citat (quote)

Buna. Sunt la capatul puterilor, la capatul rabdarilor si nu mai stiu ce sa fac. Am avut o relatie de 3 ani si jumatate dupa care ne`am despartit. Am avut un nou prieten dupa 2 saptamani, pe C. dar m`am despartit si de el desi era aproximativ cum voiam eu. In timp ce eram cu C. ii placea unui prieten de al lui de mine si vorbeam zilnic, ore intregi la telefon, mesaje multe...pana m`am indragostit si eu de el. Este mult mai matur, mai intelegator, mai calm si mai calculat. Intr`o seara am plecat cu C. si inca cativa prieteni acasa la cel de care ma indragostisem. Cand nu era C. ne tineam de mana, cand eram doar noi ne sarutam, ba chiar am mers la el in casa ( el sta la curte) sa dorm in timp ce ceilalti stateau afara si dupa 10 minute a venit si el la mine mintind ca vine doar sa vorbeasca la telefon.Am stat in pat, ne`am sarutat, am stat unul in bratele celuilalt.... Dupa aceasta intamplare eu voiam sa ma despart de C. , ma simteam penibil pt ceea ce facusem. M`am despartit dar nu a tinut deoarece C. era distrus, zicea ca nu mai e bun de nimic,ca nu poate invata, ca il distrug si am zis sa mai ramanem impreuna pana la BAC. Desigur, cel de care ma indragostisem ( adica I.) era vizibil deranjat de asta. Am inceput sa nu mai prea vorbesc cu I. , eu m`am mai despartit o data si iar m`am impacatt cu C. .....zilele treceau...eu ma gandeam la I mereu si mereu....pana cand m`am trezit la realitate, i`am dat papuceii frumos la C. fara sa ma mai las influentata de vorbele lui si l`am chemat pe I. sa vorbim. El zicea ca toate intamplarile astea l`au facut mai superficial si ca nu este pregatit sa inceapa o relatie cu mine, inca.Ca trebuie sa se gandeasca bine si ca dupa ce o sa ii treaca aceasta perioada o sa trebuiasca sa se abtina sa nu ,,sara pe mine" . Zicea sa lasam timpul sa treaca pt ca eu mereu ma grabesc... si sa facem o treaba calumea. Sa ma uite si sa ma cunoasca iarasi... zicea ca o sa ma caute el cand o sa ii treaca..acum au trecut 2 saptamani in care nu l`am mai cautat deloc, el m`a sunat de 2 ori in acest timp sa vada ce fac, o data cand ne`am intalnit din intamplare m`a luat in brate atat. Nu stiu de ce ma cauta daca zicea sa ne uitam si sa ne cunoastem iar. L`am sunat si eu ieri dar a fost vizibil deranjat de telefon, a incheiat repede convorbirea desi era doar despre scoala. Nu stiu cum sa procedez...merita sa astept sa ii treaca aceasta perioada ca sa fim iar impreuna sau....sa renunt? desi, nu prea pot face asta:( . Mentionez ca mi`am cerut scuze pt ca l`am ranit pe I. dar totusi....
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

eupottupoti
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/06/2011
Mesaj Trimis: Joi 06 23, 2011 8:27 pm
    Titlul subiectului:

"...merita sa astept sa ii treaca aceasta perioada ca sa fim iar impreuna sau....sa renunt? desi, nu prea pot face asta" Sper ca nu are tonul de "zeceti ce vreti, dar eu tot il astept pana la adanci batraneti".

Din ce ai detaliat aici, nu exista nici un "inca" in propozitia lui " nu este pregatit sa inceapa o relatie cu mine, inca. " .
Toate erau bune si frumoase cand era the thrill of the hunt, cand erai cu altcineva si era acel suspans de a fi prinsi. Dar odata ce nu mai exista aceasta competitie si senzatie... .

Sau daca l`ai caracterizat bine, "mai matur, mai intelegator, mai calm si mai calculat." poate a analizat si a realizat faptul ca daca cat timp erai cu C., l`ai inselat cu el, asa o sa ii faci si lui I. cu X. Si nimic din ce ai zice sau face nu poate sa ii schimbe parerea. Odata ce faci un lucru vei fi mereu capabila sa il faci iar. ( remember, boys and girls think differently. ) .

Sau poate a vazut de ce ai fost in stare sa ii faci lui C. apoi sa te desparti de C., sa il amagesti impacandu-va la loc, apoi despartindu-va iar. Si el a trecut de partea lui C. in subconstient care ii zice ca nu intre in relatie cu u.

Chiar daca astepti o perioada si apoi sunteti impreuna, ce ai facut ii va fi mereu acolo pe undeva prin minte, ca un virus, care va creste si va creste pana va fi acaparat de el (desigur dupa ani si ani ).

My advice, continua cu viata ta, exista peste 3 miliarde de barbati singuri pe planeta, sigur sunt cel putin 1 milion exact asa cum iti place tie. SI incearca ca data viitoare sa nu mai faci greselile pe care le`ai facut aici.
Daca mai ai intrebari sau vrei sa detaliez, sau orice fel de intrebari, just ask me in pm.

Have a nice day.

claudia_ioana
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 06 23, 2011 9:58 pm
    Titlul subiectului:

Nu, nu il voi astepta pana la adanci batraneti dar imi place mai mult pentru faptul ca nu ma mai vrea. El zicea ca nu este INCA capabil sa inceapa o relatie cu mine, ca ii va trece perioada asta in care se va gandi la lucrurile care s`au intamplat iar cand i`am zis ca se poate gandi o zi, o saptamana dar nu o luna ( atat zicea ca il tine perioada) mi`a zis ca ,,la o persoana la care tii foarte mult ai nevoie de timp pentru a te gandi si a fi totul in ordine. Ca daca incepem o relatie, o incepem calumea, cand va fi si el pregatit". Si eu m`am gandit ca acel suspans ne tinea ,,impreuna" dar totodata m`am gandit si cat l`am dezamagit... El a zis ca pot sta linistita pt ca stie ca lucrurile pe care le fac o data ( cum am facut cu C.) nu se repeta intotdeauna...si ca acest lucru nu i`a schimbat parerea despre mine. Eu nu inteleg...daca nu vrea sa fim impreuna inseamna ca ramanem amici, deci mai vorbim. Atunci de ce ma tine asa?El incearca acum sa ,,ma uite" prin faptul ca nu ma cauta dar totusi sambata m`a sunat dupa o saptamana in care nu am vorbit deloc. El zice ca nu cedeaza chiar daca e presat, daca stie ca nu e pregatit inca atunci nu are ce face. Cand i`am cerut un NU categoric ca sa il lsterg din minte a zis sa nu ma grabesc...sa stau linistita ca nu vrea sa imi intoarca fazele inapoi...doar ca nu e pregatit INCA. Eu m`am saturat sa stau asa...mi`e destul de greu sa nu vorbesc deloc cu el...si nu stiu ce sa mai fac. Sa il uit se poate dar, pana nu imi spune ca NU vrea mi`e foarte greu....as vrea sa simt ca am facut tot ce am putut pentru ca aceasta relatie sa existe iar apoi sa renunt. Multumesc mult pentru sfat, chiar am mare nevoie. Si va rog, orice parere e binevenita.

eupottupoti
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 06 23, 2011 10:47 pm
    Titlul subiectului:

"imi place mai mult pentru faptul ca nu ma mai vrea." - Asta nu e iubire, asta e doar acea senzatie de a vrea ceva ce nu poti obtine. Dar odata obtinut dispare cu totul.
"pt ca stie ca lucrurile pe care le fac o data ( cum am facut cu C.) nu se repeta intotdeauna" Aici ar putea fi si faza aia : ea: Draga, rochia asta ma face cumva sa arat grasa? la care el aude : Sa nu te prind cumva ca zici ca nu imi sta bine sau o incasezi, zi ce vreau sa aud si treci peste asta". Sunt cateva momente in care barbatii chiar reusesc sa citeasca printre randuri si sa ii raspunda cu ce vrea ea sa auda. Iar lucrul ala nu trebuie sa se intample "intotdeauna", ci doar 1 singura data.Witch is likely if it allready happened once and he saw it first hand.

"a zis sa nu ma grabesc..." Poate vrea sa dea timp ca sa scada sentimentele tale fata de el ca tu sa rupi relatia. ( Exista oameni care fac in asa fel incat partenerul sa incheie relatia de fiecare data ).
"doar ca nu e pregatit INCA" . Si daca va fi pregatit peste 2 ani ? peste 20 ? Il astepti ?

A zis ca vrea sa te uite si sa te cunoasca iar. Dar tu vei fi tot aceeasi persoana. Daca nu ii place cum esti acum, crede ca vei fi o cutotul alta persoana cand va fi el pregatit ?

"as vrea sa simt ca am facut tot ce am putut pentru ca aceasta relatie sa existe iar apoi sa renunt." Relatiile nu trebuie fortate ca sa functioneze. If I tell you a trick or to to make him accept the relationship, that won`t make you happy.

claudia_ioana
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 06 23, 2011 11:00 pm
    Titlul subiectului:

Pai daca chiar nu il interesez ca prietena, atunci de ce nu ne continuam relatia de amicitie si atat? Zicea ca dureaza probabil o luna perioada , pt ca avem si BAC-ul acum si mno...trebuie sa ne concentram asupra lui. As vrea doar sa clarificam lucrurile : impreuna iubiti, amici sau nimic? as vrea sa stiu dak merita sa astept sau doar imi irosesc timpul. Si nu stiu cum sa fac asta fara sa il stresez.

eupottupoti
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 06 23, 2011 11:24 pm
    Titlul subiectului:

“He who tries to forget a woman, never loved her”
“Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship.”

"Zicea ca dureaza probabil o luna perioada , pt ca avem si BAC-ul acum si mno" Lucrurile grele trebuie trecute impreuna, nu separat. Data viitoare cand va mai aparea un moment in care trebuie sa se concentreze ce face, iti zice "Hai sa facem iar o pauza de 1 luna" ?

Or maybe he just likes leaving a girl hanging. Who knows.

Asa, acum ca ( sper) ti`am deschis ochii ( love makes some people blind to the fact that they are walking straight twards a botomless pit ), sa revenim la lucrurile care te pot ajuta.

"nu stiu cum sa fac asta fara sa il stresez. "

Optiunea 1. Poti sa iti faci un nou id si sa il abordezi ca si cum ati fi straini si i`ai luat id`ul de la un prieten de al lui. And try to see if the relationship goes on without reavealing the fact of who you really are. Even if he confronts you don`t addmit it.

Optiunea 2. Poti sa ii dai un sms de pe un nr. nou gen "Buna straine, cand ma scoti si pe mine pe la un suc? " Asta pentru ca din ce ai zis tu, el nu e pers care sta zilnic inchis citind si invatand pana in ziua examenului. Daca nici macar la un suc nu vrea sa iasa, e clar.

Personal zic ca e deja clar daca simplul fapt ca vrei sa vb cu el il streseaza, dar cum se zice, speranta moare ultima. I just don`t want you getting hurt.

If you need more options, or have any questions about this or anything, just ask here or on a pm.

P.S. Am presupus ca stii engleza, daca am presupus gresit ( nu e nimic rau in asta ) sa zici si traduc tot in romana.

claudia_ioana
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 06 23, 2011 11:37 pm
    Titlul subiectului:

Stiu engleza cat sa inteleg ce ai scris:D. Nu stiu daca il streseaza faptul ca il caut dar eu ma gandesc ca l`ar stresa din moment ce a zis sa lasam timpul sa treaca...e genul de persoana mai libera dar acest lucru nu ma deranjeaza. Sa ii trimit mesaj sa ne intalnim si sa ii spun ca sunt eu? Sau sa ma dau drept altcineva? Si daca ne intalnim ce sa ii spun? M`am gandit sa ii propun sa fim amici si sa se termine toata faza asta. Sa ii zic ca nu mai pot astepta si ca m`am gandit bine si cred ca e mai bine asa pt ca nu vad rostul acestei asteptari. Nu as vrea nici sa imi gasesc un nou prieten iar el sa afle asta, intai as vrea sa discut cu el iar daca nu ii trece perioada atunci sa ii spun ca nu mai are rost. Oare sunt chiar naiva?:">

eupottupoti
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 06 24, 2011 12:04 am
    Titlul subiectului:

"Every true genius is bound to be naive. "

"e genul de persoana mai libera ", Pai daca e o pasare libera, atunci el vede relatia ca pe o colivie. Daca iti place sa zbori ai accepta sa intri intr`o colivie ? ( desigur, daca isi repeta in minte <trebuie sa intru, trebuie sa intru> timp de o luna.. orice e posibil ) .

"sa ii spun ca sunt eu? Sau sa ma dau drept altcineva?" Sa te dai drept altcineva merge pt. faza cu messul, nu cu telefonul. Una e sa iti dea un necunoscut add ( it happens ) alta e primesti un sms din senin. Se prinde prea usor. Dar sa nu zici cine esti in primul mesaj de pe noul numar. Iar daca intreaba cine esti Poti merge pe varianta "Zi-mi cine ai vrea sa fiu ca sa iti spun cine sunt" sau " Sunt 2 lucruri drespre care nu ai voie sa intrebi o fata 1. Greutatea 2. Identitatea ! " .< astea sunt doar asa, off the top of my brain, ar trebuii rafinate un pic si personalizate. >

Pai poti avea intalnirea, nu pomenesti nimic despre relatia voastra, just have a good time, iar daca pana la final nu zice ca vrea sa fiti impreuna " propun sa fim amici si sa se termine toata faza asta. Sa ii zic ca nu mai pot astepta si ca m`am gandit bine si cred ca e mai bine asa pt ca nu vad rostul acestei asteptari."

"Nu as vrea nici sa imi gasesc un nou prieten iar el sa afle asta, " A fi intr`o relatie nu e o moda, nu trebuie sa iti faci un nou prieten asa instant doar pentru ca cei din jurul tau au unul. Take your time, discover yourself, find out what you really want from your life, and then seek someone with whom you want to share who you really are and your life with.

claudia_ioana
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 06 24, 2011 8:36 am
    Titlul subiectului:

Nu vede relatia ca si pe o colivie pentru ca stie ca ar avea libertatea dorita. Am vorbit despre asta si am ajuns la concluzia ca o sa ne oferim libertate, o sa comunicam ca sa ne intelegem bine. Stiu ca nu e o moda sa ai un prieten dar daca chiar simt nevoia cuiva langa mine chiar daca sunt doar pupici si imbratisari fara a incepe o relatie, sigur nu o sa ii pice bine. Daca la intalnire incepe sa spuna ca perioada lui inca mai dureaza si sa am rabdare ii zic clar ca nu mai pot? ca de asteptat nu ma mai simt in stare decat saptamana asta si cealalta, adica pana la BAC. Dupa aceea voi renunta:(....

eupottupoti
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 06 24, 2011 12:11 pm
    Titlul subiectului:

"simt nevoia cuiva langa mine chiar daca sunt doar pupici si imbratisari" Poti avea astea de la o prietena buna ( cu exceptia pupicilor Razz )

"ii zic clar ca nu mai pot?" Pai ii poti zice ca daca deja de pe acum te exclude din viata ta cand ii e greu, dar mai incolo ? La fac. nu mai vb cu tine 2 luni de zile cat tin sesiunile pe an ? La munca cand ii va fi greu ce iti va zice " draga, poti sa te muti un pic inapoi acasa la tine pana trece perioada asta grea ? " ? Daca te vrea aproape doar la bine, that`s just using you.

"fara a incepe o relatie" Ow, sorry, daca nu vrei o relatie lunga atunci nu trebuie sa iti faci griji de lucrurile astea. ( allthou I don`t see a reason to start a relationship that you know it will end, investing all those feelings and emotions into something that will end, but that`s just me ) .

If you feel lonely, join a gym, get that blood pumping, sau te poti apuca de un sport nou ( Acum depinde si prin ce coltisor de tara esti... ? ) . In felul asta te vei mentine activa si nu vei avea timp sa te gandesti la alte lucruri care te deprima sau makes you feel lonely.
Any more questions ?

I hope you find what you are looking for.
Have a nice day.

Ultima modificare efectuata de catre eupottupoti la Vin 10 07, 2011 9:59 pm, modificat de 1 data in total

claudia_ioana
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 06 24, 2011 10:07 pm
    Titlul subiectului:

De fapt, eu ziceam ca astept pana e gata BAC-ul si apoi o sa vorbesc cu el. L`am intrebat daca ,,perioada aceasta a lui" este si din cauza examenelor si a zis ca nu... azi a dat un semn de viata..deci nu m`a uitat Neutral ...am cu ce sa imi ocup timpul...cum termin examenele incep sa lucrez si o sa continuu sa merg la sala...dar as vrea sa vorbesc macar o data deschis cu el despre tot...si nu stiu...cum sa fac asta?si cand? sa nu il pierd...

eupottupoti
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 07 05, 2011 10:41 am
    Titlul subiectului:

Ce ai facut cu bacul ? Ca am vazut peste tot ca a fost dezastru Sad
Iar cu el ce ai mai vb ?

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Mar 07 12, 2011 3:35 pm
    Titlul subiectului:

nu ai ce pierde..nu el al tau...nu ai gresit ca te-ai impacat atunci cu C, nu asta l-a indepartat pe I ci tocmai faptul ca simte ca tu il vrei ii da putere. Brabatul daca e barbat trebuie sa cucereasca, eu as fi radicala si nu l-as lasa sa-mi ceara timp. Timp pt ce??!! Ce face el in timpul asta?? te-ai intrebat??? E simplu cind un barbat vrea sa fie cu adevarat cu o femeie E! pur si simplu...voi inca nu ati legat nimik si deja vrea timp?????? pe bune..tu iti pierzi timpul gindindu-te ce vrea el de la tine, traiesteti viata..viata nu sea amina pina decide el, daca o sa te vrea o sa te vrea cum esti, nu sunteti impreuna esti libera sa faci ce vrei, daca el sta sa se gindeasca tu traieste..daca o sa se hotarasca ca te vrea..o sa te caute si o sa-ti zica..pina atunci..stergel din minte..pt ca nu exista in viata ta inca Wink

claudia_ioana
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Sam 07 16, 2011 4:56 pm
    Titlul subiectului:

Am luat BAC-ul la fel si el. I`am trimis un mesaj in pauza dintre examenele de la BAC in care ii ziceam ca nu il mai deranjez si ca nu mai astept dupa nimic pt ca nu mai imi place mie de el si nu mai vreau eu sa fim impreuna. Nu mi`a raspuns dar se interesa de mine de la C. ...il intreba daca mai suntem impreuna. Chiar dupa afisarea rezultatelor a venit cu masina langa blocul meu (il astepta pe un prieten ca sa mearga la casa lui pt a sarbatori) a dat muzica la maxim si a iesit afara, fuma si se uita la geamul meu unde era mama mea:)). La casa la el a venit si C. (ei fiind colegi) si mi`a trimis mesaje de pe nr lui C., ca si cum C. ar fi expeditorul...ceva de genul ,,cineva(I.)stie.."....care nu prea aveau un inteles. De la mesajul in care am zis ca nu il mai caut nu l`am cautat DELOC. De cateva zile mi`a trimis mesaj ca ii e dor de mine si ca i`a trecut perioada... eu acum( de cateva zile) am un alt prieten de care imi place si cu care as vrea sa incep o relatie serioasa. Asa ca....viata merge inainte, daca nu a fost acolo cand trebuia i`a trecut timpul.

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Sam 07 16, 2011 5:39 pm
    Titlul subiectului:

ma bucur sa aud asta Claudia Wink ..in sfirsit ai o gindire sanatoasa, multi ani inainte cu actualul...si sa va iubiti si sa va intelegeti

ca sa vezi dupa mesajul tau i-a trecut perioada..si acum te vrea... Laughing , ma bufneste risul , sincer, nu merita un astfel de om atentia ta..nu ai sa poti niciodata sa te bazezi pe el, va fi imprevizibil si schimbator ca vremea..nu cred ca asta vrei de la un barbat

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum