Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :

max86
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 30/09/2011
Mesaj Trimis: Vin 09 30, 2011 1:28 pm
    Titlul subiectului: Problema este la mine?
Raspunde cu citat (quote)

Salut, Am 24 de ani si incep sa cred ca este ceva in neregula cu mine......Au disparut femeile inteligente si iubitoare de romantism din romania? Toate vor doar distractie si banii?......Ok nu sunt Casanova sa zic ca am avut n relatii , am avut 2 si alea anemice si cam scurte.....si ok nu sunt persoana care sa dea cele mai bune sfaturi in materie de sex.... Ma distrez si eu dar am si alte preocupari si recunosc sunt ceva mai sentimental...dar asta este o problema?..... Astept si parerile voastre! Sad Sad Sad Sad
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

ladybutterfly
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/01/2009
Mesaj Trimis: Vin 09 30, 2011 6:11 pm
    Titlul subiectului:

Nu nu este o problema ca esti asa, dar sincer si eu raman socata in fiecare zic de halul in care sunt fetele din ziua de azi. Si sunt fata... Evident, nu toate sunt asa, dar vulgaritatea, prostia, lipsa de demnitate si interesul pe plan financiar sunt in floare. Sunt si fete foarte dulci si romantice, dar trebuie sa cauti si cand o gasesti sa ai grija de ea. Stii care e problema?...in ziua de azi ne mancam intre noi (fetele si baietii). Baietii inraiesc fetele prin comprtamentul lor, iar ei sunt asa deoarece au fost la randul lor raniti de fete. Eu zic sa mai cauti ca o sa gasesti.

To love and to win is the best, to love and to lose is the next best.

max86
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 30/09/2011
Mesaj Trimis: Vin 09 30, 2011 8:20 pm
    Titlul subiectului:

Am incercat totdeauna orice am facut sa nu generalizez si nici de data asta nu o voi face.
Sunt perfect de acord ca voi gasi pana la urma persoana potrivita ceea ce imi este mie frica este sa nu ma schimbe cautarea si relatiile esuate pana atunci. Cum ziceam am fost luat de fraier de multe ori pentru ca nu sunt genul de om care respecta libertataea fiecaruia.Plus de asta nu am exagerat niciodata cu ceva, sa fiu suspicios sau sa pun prea multe intrebari. Si doare cand faci bine si iti iei una intre ochi, eu afland intamplator ca cineva ma insala......ce pot sa zic poate sunt eu in epoca gresita......
Cert este ca incet incet simt ca nu mai merita sa fiu cum sunt. Pentru sanatatea mea mentala.....

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Mie 10 12, 2011 9:12 am
    Titlul subiectului:

max.. femeile sunt greu de inteles..si cu timpul..vad si eu..se transforma Laughing ..daca te schimbi pt relatiile esuate..inseamna ca nu ai caracter..si femeile adevarate la un barbat asta cauta caracter, nu dispera..vei gasi si persoana potrivita tie, insa fii sigur ca o cauti unde trebuie..stii povestea fetele bune vor baieti rai?? asta pt ca le atrage pericolul..si dupa isi pling in pumn..de alegerile gresit facute..de aia zic sigur cauti unde trebuie?? sau esti un baiat bun care "vrea" o fata rea.."vrea" a se intelege "vrea"..fara sa-si dea seama...in fine..nu trebuie sa te schimbi..ca un sfat..mai bine ..te deschizi mai greu..adica..nu-ti mai pune sufletul pe tava din prima..incearca sa cunosti mult mai bine persoana inainte sa te indragostesti sau sa mergi mai departe..vezi intai daca merita sa-i oferi tu tot..de prima data..sper ca m-am facut inteleasa.. Rolling Eyes

sorana123
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 09/03/2011
Mesaj Trimis: Vin 10 21, 2011 10:30 am
    Titlul subiectului:

Eh, ma bucur macar sa vad ca exista si astfel de baieti care isi doresc fete serioase, relatii si discutii bune la o ceasca de cafea. E frumos, bravo!
Cat despre fetele pe care le cauti tu... exista, trebuie doar sa le cauti in locul potrivit. Intr-un club de fita vei gasi o multime de astfel de parvenite. Acum nu zic sa stai in biblioteca ci doar sa iti triezi variantele.
Poate un seminar, un curs interesant, o formare in ceva asemantor tie - acolo vei gasi persoane cu aceleasi preocupari.
Keep up the good work!

amalia0806
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 16/11/2011
Mesaj Trimis: Joi 11 17, 2011 12:38 am
    Titlul subiectului: Consiliere psihologica gratuita

***.terapie-psihologica.ro

sammiess
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 24/01/2012
Mesaj Trimis: Mar 01 24, 2012 8:13 pm
    Titlul subiectului:

nu au disparut, dar daca in media se poarta buzata siliconata de pe dorobanti, pentru majoritatea e un model in viata. Oricum, mai cauta, ca vei gasi si persoane cu bun simt
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum